• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hasibe belgin caneylom selva gamze ve varsa unuttugum affına sıgınarak hepinize çok teşükkürederim uyudum biraz yeni uyandım bişeyler yerken bakim dedim ne var neyok
kızlar aramızda rahim filmi çektiren vardı ya sizlerinde böyle sonradan agrılarınız oldumu ve regli olmuş gibi kanamanız varmıydı merak ediyorum

zamancım çok geçmiş olsun tatlım.seni çok iyi anlıyorum.ben 2 kez çektirmek zorunda kalmıştım rahim flimimi ilkinde doğudan buraya taşınırken eşim çöpe atmış elimizde sadece raporu vardı.onuda kabul etmediler,ikinciyi istediler.ben annemle gittim eşimi bile istememiştim.ilk çektirdim hiç ağrısı yoktu çok rahattı,üstüne birde gezmiştik eşimle.bunuda öyle zannettim,ama bu ne acıydı allahım nasıl ağladım bağırma sesim kapıdaki anneme kadar çıkmış.birde çok uzun sürdü,sonrasında nasıl eve geldim inan bilmiyorum.ama canım eğer kanamanın durumuna bak yarın hafiflemezse bence sor bir çeken yere veya dr.ama ağrı bendede olmuştu:çok üzgünüm:

slm kızlar baya kaynatmışsınız geçmişi okuyodum bu arad zamancığım rahim filmi çektirmişsin geçmiş olsun canım bend eçektircem kısmetse tedavisye başlamadn önce

kızlar 2 kasımda randevu verdi kaan bey.daha zamn var ama soryım yinede.aştiden ankarayla gidiliyo dimi cebeciye? adresi biraz anlatrmısınız?

evet canım ankarayla gidiliyor dikimevi durağı burası zaten son durak oluyor orada inin üst caddede yukarı yokuşa çıkın karşınıza çıkacak hayırlı olsun

arkadaşlar hani bizim topikte geranime 85 varduya o arkadaşımızında eşi azospermdi ve şuan hamile hemde sonki sperm tetsinde 50000 çıkmış

sevgicim ben hatırlayamadım bu arkadaşı ama sevindim nasıl yani mucizemi olmuş

iyiyim canım sen nasılsın...........miğde rahatsızlığın nasıl oldu umarım iyileşmişsindir........... canım gördüğünüz tedavinin sonucu senin için eşin için en iyisi en güzeli olur eşinin kullandığı ilaçlar şifa olur rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz sende bebişine kavuşursun güzelim iğneydi ilaçtı bayadır uğraşıp duruyorsunuz ama şunu bil kavuşacaksın bebeğine bana öyle geliyor
amin canım inşallah hepimiz kavuşuruz bebegimize en kısa zamanda sen neler yapıyosun...

merhaba arkadaşlar ben 7 yıllık evliyim.benim eşimde azosperm.2 kez tüpbebek yaptırmaya gittik.ikisindede sonuç hüsran.sonuncu sunu haziran sonu yaptırdık ankarada.tüp tedavisi gördüm son aşamada eşim ameliyat oldu ama sonuç hüsran,hayal kırıklığı, yoruldum artık savaşmaktan.doktor üretim yapılıyo ama bi noktada duruyomuş.parça alındı öncekine göre biraz iyimiş.kaan aydosa soruyazdık gönderdik sonuçları.oda azda olsa hücre çıkması ilaçlarla olgun sperm elde edilmesi beni düşündürüyo demiş.eşimin hormon sonuçlarını istedi.
çok zor allahım çok zor dayanmak.sizi çok iyi anlıyorum.inanın çevremde hiç çocuğu olmayan arkadaşım kalmadı.dertleşek beni anlayacak kimse kamlmadı.herkes çocuna bişeyler örüyo.hangi çortama girsem hamilik çocuk yapacaz çalışmalara başladık.hamileyim.ultrasyon fotoğrafları.inanı artık evden dışarı çıtkmak istemiyom,yeni arkadaşla tanışmak zaten başlı başına hüsran çocugun ylokmu. diyo yok diyorum.arkadan kaç yıllık evlisin 7yıllımk diyorum. arkadan olmuyormu bende olmuyo dedim.herkes onlar gibi şanslı degil işte.arkadaşlar biliyorum sizde çok zor günler geçiriyorsunuz biliyorum.yalnızlık çok zor birde gurbette olunca daha zorama artık siz varsınız .

dertler paylaşıldıkça azalır.arkdaşlar .arkadaşlar ben zor günler geçiriyorum.insan hem maddi hemde manevi yıpranıyo. arkadaşlar perşembeyi cuma ya bağlayan gece keyf süresini okuyun.karı koca.inanaraktan .peygamber efendimiz perşembeyi cumaya bağlayan gecede keyf süresini okuyana duble duble şifalar vardır buyuruyor.yaşanmış bir hayat hikayesi okudum.ordan öğrendim.adam kanser hastası hastalık ciğerlerini sarmış. ama o tevekkül ediyo.perşembeyi cuma ya bağlayan gece karı koca okuyorlar.3 ay sonra doktora gidiyo doktorlar bile inanamıyo nasıl olur diyorlar.hastalığı iyileşmiş mucize gibi allahım .gerçekten inanaraktan allahın verecene inanaraktan dua edelim.ben hala inancımı kaybetmaedim.olacana inanıyorum.her şeye rağmen.inşallah sizlerinde olacak allah kucanızı boş koymasın.dua kardeşligi yapalım.

arkadaşlar bi şey daha tavsiye edecem.sekine duası 19 kere okunuyo inanın çok rahatlatıyo.sakinleştiriyo.duanın kabulu her şey için okunuyo şiddetle tavsiye ediyorum.zaman kardeşim tüp bebek yaptırıyormuşun.çok stresli bir süreç mutlaka okuyun.allah yardımcın olsun.allah kimin eline verdiyse şifamızı bizi oraya götaürsün.amin. allah hepimize sbabır versinh.

tese mikrotesenin babası oluyor kaydirigubbakcemile3
tese işleminde testisden parça alınıyor ama şöyle kallafi biparça alınıyor alınan parcada sperm aranıyor
mikrotesede ise işlem mikroskopla bakılarak yapılıyor ve sperm olan yerlerden sperm alınıyor parca alınsa dahi en fzla bulgur tanesi kadar alınıyor
anam bizim adamların zaten azcık testisleri var onunda yarısını çöpe atmamış olunuyor
tese ameliyatı daha agrılı acılı ve geç iyileşirken mikrotesede acı ve agrı daha az ve iyileşmesi daha kısa sürüyor

belgin o bebişler kimin anam çok tatlılar yesinler onları Şeniz

merhaba arkadaşlar ben 7 yıllık evliyim.benim eşimde azosperm.2 kez tüpbebek yaptırmaya gittik.ikisindede sonuç hüsran.sonuncu sunu haziran sonu yaptırdık ankarada.tüp tedavisi gördüm son aşamada eşim ameliyat oldu ama sonuç hüsran,hayal kırıklığı, yoruldum artık savaşmaktan.doktor üretim yapılıyo ama bi noktada duruyomuş.parça alındı öncekine göre biraz iyimiş.kaan aydosa soruyazdık gönderdik sonuçları.oda azda olsa hücre çıkması ilaçlarla olgun sperm elde edilmesi beni düşündürüyo demiş.eşimin hormon sonuçlarını istedi.
çok zor allahım çok zor dayanmak.sizi çok iyi anlıyorum.inanın çevremde hiç çocuğu olmayan arkadaşım kalmadı.dertleşek beni anlayacak kimse kamlmadı.herkes çocuna bişeyler örüyo.hangi çortama girsem hamilik çocuk yapacaz çalışmalara başladık.hamileyim.ultrasyon fotoğrafları.inanı artık evden dışarı çıtkmak istemiyom,yeni arkadaşla tanışmak zaten başlı başına hüsran çocugun ylokmu. diyo yok diyorum.arkadan kaç yıllık evlisin 7yıllımk diyorum. arkadan olmuyormu bende olmuyo dedim.herkes onlar gibi şanslı degil işte.arkadaşlar biliyorum sizde çok zor günler geçiriyorsunuz biliyorum.yalnızlık çok zor birde gurbette olunca daha zorama artık siz varsınız .
merhaba canım.aramıza hş geldin diyorum.seni çok çok iyi anlıyorum.senin yaşadıklarının aynısını yaşıyorum.geçen gün arkadaşlarla toplandık.şöyle bir baktım kiminin 2 çocuğu kiminin 1 tane,birde kendime baktım bende evlat sahibi olmak için iğneler ilaçlar kullanıyorum,birde bu kadar uğraştan sonra hamiel kalıp kaybetmek hemde 3 kez inan beni çok yoruyor.ama ben hiç isyan etmedim canım biliyorum bende anne olacağım ama zamanına var daha diyorum.rabbim bütün evlat sahibi olmak isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Arkadaşlar iyi akşamlar hoşbuldum tekrardan. Zaman arkadaşım eşim bişey bilmiyo dedim ya okudum o tese mikrotese arasındaki farkın ne olduğunu. Tırstı epey. Ya sinir oluyorum sanki çok basit bişey. Sigaraya asıldıkça asılıyo beni delirtiyo. Yani ben öğrendikçe daha da dertleniyorum . Anlatmasamıydım acaba kızlar . Siz ne yapıyosunuz benimki araştırmıyo öğrenmiyo ben anlatayım bari diyorum ama yanlış mı yapıyorum ki.

zaman arkadaşım olayın korkusuyla sana geçmiş olsun demeyi unutmuşum kusura bakma. Allah şifalar versin.

canım erkekler hep aynı dert etme bende daha eşimden oturupta araştırdıgını görmedim ama tahlil falan olunca bana sorar kaan hocayıda ben buldum zorla götürdüm diyebilirim emre bey içinde aynı şey gecerli gecende ankaradaki durumu göreünce başladı şumerkez nasılmış bu nasılmış eeee tabi bende kızdım oturda araştır ilgilen diye aslında bizim beklediğimiz bu konuda ilgili olmaları ama onlar kaçıyorlar belkide yüzleşmek zor geliyor napcaksın böyleler sen araştır boş durma birsüre sonra onlarda pesediyor

evet canım ankarayla gidiliyor dikimevi durağı burası zaten son durak oluyor orada inin üst caddede yukarı yokuşa çıkın karşınıza çıkacak hayırlı olsun

çok sağol canım.aslında ünv. yi ankarada okudum ama o tarafları çok ii bilmiyorum.o telaşla bide yolu düşünmiyim dedm

arkadaşlar hoş bulduk. herkes aynı dertten muzdarip galiba. benimki de araştırmıyo zorla nohut suyu içiriyorum,zorla keçi boynuzu yiyo,kaç gündür tahlilini yaptır kaan aydosa gönder demekten bıktım ama hala yaptıracak hala gönderecek.arkadaşım hiç canını sıkma bendede var ondan.bütün erkekler aynı sen şuna dikkat et dedikçe tersini yapıyorlar.cep tlfnuda zararlıymış kulaklıkla konuş dedikçe yapıştırıyo telefonu kulağına.daha çok konuşuyo.napalım anne olmak kolay değil anne olmadan fedekarlık yapacaz.onlara destek olacaz.

Back
X