• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
walla topluca bi bunalıma giriryoruz bi çıkıyoruz.geçinip gidiyoruz işte böyle sen nerelerdeydn bakalım?

önemli değil canım espirisine dil çıkaran bebek koydum.yok ağrım geçmedi ara ara geliyo zaten bende onu araştırıyodum yumurtlama döneminde bir kaç damla kanama olabilirmiş çatlama belirtisiymiş bende bu ay ilk defa oldu...

daha neler öğrenicez bakalım.öğren öğren sonu yok.kendi çapımızda uzamn lduk wallasırnaşık şey

bende buralardaydım canımmm:)))niye bunalıma giriyosunuzzz??valla bize burdan iyi gelen bişey yokk...yani benim için öle en azındann...bu siteye üye olduğumdan beri herşey daha iyiii....bu arada arkadaşlar benim eşimde avrikosel vardııı...kaan aydosa eşimin testlerini mail ile yolladıkk....ameliyat olursa normal yönle çocuğumuz olurmu diyee....ilk çapayı anlatıyımm ürolog eşime ameliyat olsanda çocuğun olmaz direk tüpe geç dedi...bizde geççtikk..belki bileniniz vardı ilk tüp bebeğimide denedim...bide testleri kaan hocaya gösterelim ne diycek deidkk...odaa ameliyat ol 3 yada 6 y sonra tekrar tüp dene dedi....ilk tüp denememde 8 tane embryom dönlendi bunlardan 5 taneside 1.sınıfdı...buna nazaran ameliayt işini yine ez geçtikk....olsada tüp olmasada tüple şansımız varr..o zaman neden ıçak altına yatsın ki eşimm....zaten hasekiye de gitmişti eşimm ordan da tüpe yollanmıştık..yine bi şansımızı deniyelim dedikk...kaan hoca belki kendiliğinden olur derdee..ama nerdeee....öle bi şans vermiyooo tıpp bizeee...bide keçi boynuzu kürüne başladım hanımlarrr...inşşş şifa olurrrr

ayy gidemedim.hilalcim tabi bu topik hepimize çok ii geliyo.iyiki bulmuşum burayı hepminizden çok şey öğrendim ve o ilk kötü zamnları daha koly atlattım.neyse sende uğraşmışsın çok.canım ya bencede daha fzla uğraşmayın tüp deneyin.ne güzel sperm var sonuçta.gerçi herkes farklı düşünür ama ne biliyim eşimde hiç sperm lmadığı için tüp benm için bi mucize olurdu.hem normal olacak diye vakit kaybetbeyin.garantisi yok sonuçta

yokk zaten normal olmuyodaaa...yinede kaan aydos ameliayt olsun demişşş.....ameliayt olursa daha fazla spermi artarmışşş.....ama tabi ki olmayacakkkk.....dediğin gibi önümüzde yine tüppp varrr.....

m
bende buralardaydım canımmm:)))niye bunalıma giriyosunuzzz??valla bize burdan iyi gelen bişey yokk...yani benim için öle en azındann...bu siteye üye olduğumdan beri herşey daha iyiii....bu arada arkadaşlar benim eşimde avrikosel vardııı...kaan aydosa eşimin testlerini mail ile yolladıkk....ameliyat olursa normal yönle çocuğumuz olurmu diyee....ilk çapayı anlatıyımm ürolog eşime ameliyat olsanda çocuğun olmaz direk tüpe geç dedi...bizde geççtikk..belki bileniniz vardı ilk tüp bebeğimide denedim...bide testleri kaan hocaya gösterelim ne diycek deidkk...odaa ameliyat ol 3 yada 6 y sonra tekrar tüp dene dedi....ilk tüp denememde 8 tane embryom dönlendi bunlardan 5 taneside 1.sınıfdı...buna nazaran ameliayt işini yine ez geçtikk....olsada tüp olmasada tüple şansımız varr..o zaman neden ıçak altına yatsın ki eşimm....zaten hasekiye de gitmişti eşimm ordan da tüpe yollanmıştık..yine bi şansımızı deniyelim dedikk...kaan hoca belki kendiliğinden olur derdee..ama nerdeee....öle bi şans vermiyooo tıpp bizeee...bide keçi boynuzu kürüne başladım hanımlarrr...inşşş şifa olurrrr

merhaba canım sizin durumunuz bize göre daha şanslısınız,eşin varikoselmiş.ameliyat olupta bir sürü normal yolla hamile kalan arkadaşlarım var.canım benim iyi düşün .çevremde çok sizin durumunuzda arkadaşlarım vardı. hepsi normal yolla hamile kaldı.bir arkadaşımız ameliyattan 2 sene sonra kaldı. sonra bir tanesi 1 yıl sonra sonra bi tanesi 6 ay sonra.yani anlayacan herkesin çocugu oldu.bence iyi bir doktora gidin. allah yar ve yardıcınız olsun.sositososito sositososito sositososito

canım hem çapadaa hemde hasekide aynı şey sölendii....belki senin arkadaşların durumu farkklıdır...benim de tanıdığım var ameliyat olupda çocuk sahibi olann...ama benim eşime öle bi şans verilmiyooo....1 milyon spermm ve de %2 az hareketlii....normal yönle olma şansı olsaa dr.lar sölerdii.....hem çapanın dr.u prof.eşim ona çok güveniyo..ilk denemeden sonra eşime ol ameliayt dedimm oda gerek yok dedi...işinin ehli dr.olmaz dedi diyoo..yine de benim ısrarlarımla kaan aydosa tüm test sonuçlarını yolladıkk...sizi umutlandıramam olmaz yine ancak tüp denersiniz demiş....benim eşiminki ileri derecedee...senin arkadaşların öle değildirr belkidee......

Back
X