• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım hem çapadaa hemde hasekide aynı şey sölendii....belki senin arkadaşların durumu farkklıdır...benim de tanıdığım var ameliyat olupda çocuk sahibi olann...ama benim eşime öle bi şans verilmiyooo....1 milyon spermm ve de %2 az hareketlii....normal yönle olma şansı olsaa dr.lar sölerdii.....hem çapanın dr.u prof.eşim ona çok güveniyo..ilk denemeden sonra eşime ol ameliayt dedimm oda gerek yok dedi...işinin ehli dr.olmaz dedi diyoo..yine de benim ısrarlarımla kaan aydosa tüm test sonuçlarını yolladıkk...sizi umutlandıramam olmaz yine ancak tüp denersiniz demiş....benim eşiminki ileri derecedee...senin arkadaşların öle değildirr belkidee......

merhaba canım bizzat şahit oldugum dertleştiğim iki senedir beraber oldugum arkadaşım onun eşindede varikosel vardı. onlarda sıfırdı.ameliyat olunca 1000 çıktığını söyledi. onlarda az hareketliydi sonra ilaçlarla falan dedeavi gördaüler.bu sene normal yolla hamile kaldı. isterser sen arkadaştan detaylı bilgi alabilirim . iyi geceler.

günaydın bacılar
anam dün gece ii kaynatmışsınız midem kazındı zeytin ekmek atıştırırken bakim dedim bak bak sayfanın sonu yok
hilal eşinde olan sperm sayısı nın yarısı bizlerde olsa havalara uçarız kız biz mtesede 20 tane sperm çıksa oldu bu iş diyoruz bak çogumuzun eşi mtese oldu ben dahil çogumuzda çıkmadı tamam olmamış sperm çıkıyor demek ki umut var ama olgun sperm çıkmayncada tüp işi yatıyor vakit kaybetme dogru düzgün bir tüp bebek merkezine git

canım bizede onun jelini vermişti kaan hoca testojel diye dışarıdan testesteron hormonu onlar karnın kılsız yerlerine iyice ovuşturarak sürülüyor benim eşimde işe yaramadı ama emre bakırcıoglu çok karşı çıkıyor bu tarz ilaçlara varsada sperm üreten yerler onları yok ediyor diyor eşim testojel kullandı anca 15 gün kadar sonra tahlil yaptı kaan hocaya gönderdi oda hemen kes sürme dedi

zaman cım mrb.o jelı bızede verdı 1 ay kullanın dedı.o test sonucu nasıldı kı ,hangı hormonu yukselttı yada dusurdu sonucları karsılastrdıgınız zaman.ona gore kullanalım fsh testesteron kactı onceden kulandıktan sonra kac oldu?tesekkur ederım arkadasım.bırde kaan beyde tup bebek 2 ay suruyr demısın.neden oyle suruyr kı?ben rahım fılmını 2ay once baska yerde cektrdım onun gecerlılıgı ne kadar acaba?mıkrotese tup ıslemlerı bırlıkte 20 gun yeterlı olmuyr mu?orada kalacak mısafırhanelerı var mı?yoksa oteldemı kaldınız canım.cok soru sordum canım aydınlatrsan sevınırım.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım akşam ben çıkınca bayagı kalabalık olmuşsunuz...

selvacım sana dün nasılsın diye sordum bişey yazmamışsın senağlama unuttunmu belginini...

günaydın bacılar
anam dün gece ii kaynatmışsınız midem kazındı zeytin ekmek atıştırırken bakim dedim bak bak sayfanın sonu yok
hilal eşinde olan sperm sayısı nın yarısı bizlerde olsa havalara uçarız kız biz mtesede 20 tane sperm çıksa oldu bu iş diyoruz bak çogumuzun eşi mtese oldu ben dahil çogumuzda çıkmadı tamam olmamış sperm çıkıyor demek ki umut var ama olgun sperm çıkmayncada tüp işi yatıyor vakit kaybetme dogru düzgün bir tüp bebek merkezine git[/QU inşş şimdiki denemelerinizdee çook olgun sperm çıkar ve bebekleinize kavuşursunuzzz.....

Son düzenleme:
selvacım sana dün nasılsın diye sordum bişey yazmamışsın senağlama unuttunmu belginini...

belginim canım hiç unuturmuyum gece bi açtım bi kapadım bugün toplantı vardı tüm gün evde değildim yeni geldim..bu arada facebooktan sana hediye gönderdim bu kendimi affettirir sanırım...:utangac:

belginim canım hiç unuturmuyum gece bi açtım bi kapadım bugün toplantı vardı tüm gün evde değildim yeni geldim..bu arada facebooktan sana hediye gönderdim bu kendimi affettirir sanırım...:utangac:
çiçeklerde senin gibi güzeldi arkadaşım sagol...opuyorumnanaktan

zaman cım mrb.o jelı bızede verdı 1 ay kullanın dedı.o test sonucu nasıldı kı ,hangı hormonu yukselttı yada dusurdu sonucları karsılastrdıgınız zaman.ona gore kullanalım fsh testesteron kactı onceden kulandıktan sonra kac oldu?tesekkur ederım arkadasım.bırde kaan beyde tup bebek 2 ay suruyr demısın.neden oyle suruyr kı?ben rahım fılmını 2ay once baska yerde cektrdım onun gecerlılıgı ne kadar acaba?mıkrotese tup ıslemlerı bırlıkte 20 gun yeterlı olmuyr mu?orada kalacak mısafırhanelerı var mı?yoksa oteldemı kaldınız canım.cok soru sordum canım aydınlatrsan sevınırım.

aslında sabah cevap yazdım ama intenet gitti şimdi gene cevaplıyorum eşim 15 gün kadar kullandı testojeli kan tahlili yaptı sonuçlar ii çıkmadı fsh daha da yükseldi testesteron gene yerlerdeydi kaan hoca da hemen kesin dedi dahada kullanmadık
kaan hcada tüp bebek işi 2 ay sırf pırosedürden sürüyor orası devlet hast oldugu için ilk ay kan tahlili rahim filmi ve normal jinekolojik muayene yapılıyor 2. ay başlanıyor tedaviye sende rahim filmi varsa hemen başlarsın eger kısa protokol olursa 20 yeter rahim filminin gecerlilik süresi yok uzun yıllar kullanabilirsin
cebecide kaan hocanın haricinde dr zor görüyorsun nerde misafirhane benim bildiğim yok biz radison adlı otelde kalıyoruz gittiğimiz zaman ulusta ankarayla hemen hastanin orda iniyorsun ankarad otel baya var kalma konusunda sıkıntı yaşamazsın oteller genelde sadece sabah kahvaltısı veriyor

günaydın bacılar
hilal eşinde olan sperm sayısı nın yarısı bizlerde olsa havalara uçarız kız biz mtesede 20 tane sperm çıksa oldu bu iş diyoruz bak çogumuzun eşi mtese oldu ben dahil çogumuzda çıkmadı tamam olmamış sperm çıkıyor demek ki umut var ama olgun sperm çıkmayncada tüp işi yatıyor vakit kaybetme dogru düzgün bir tüp bebek merkezine git[/QU inşş şimdiki denemelerinizdee çook olgun sperm çıkar ve bebekleinize kavuşursunuzzz.....

hilal beni yanlış anladın tabiki burda dogru yerdesin demek istediğim sen bizden daha şanslısın bizden 3 adım öndesin tamam eşin dediğin gibi belki sonda mtese olabilir yada tün tedavide mtese olup olıyacagı belli olmaya bilir ama sonuçta çıkıcak ve bunu biliyorsun çünki çıkışvar bak yanlış anladın beni üzüldüm sabahki mesajına nette gidince cevap yazamadım inanıyorum senin inşallah bebişin olucak unutma biz hep yanındayız darılmadın dimi

Kızlar iyi akşamlar ben 5 gündür giremedim neler yaptınız bakem

kızlar pazartesi kaan hocayla randevümüz var dua edin lütfen

canım eşin kaç kere tese oldu.hücre varmı bizde sizinle aynı durumdayız.haziran sonu tese oldu gelişmemiş hücre çıktı sizin durum nasıl

bizim 1 kez haziranda oldu.ama hücre bile yok.germ hücre aplazisi yazıyodu pataloji raporunda.üretim yok yani buna rağmen kaan hoca şans verdi ve tedaviye yeniden onunla başladık.tekrar umutlandırdı bizi hayırlısı artık....

hoşgeldin kadercim.iyim bgn annem babam geldi bana.yedik içtik boş kalınca hemen bi bakım dedm topiğe.sen nasılsın?

ben ilçedeyim nlar merkezde.40 dk falan aramız.genelde hafta sonları biz gidiyruz aslında.burası sıkıcı oluyo çünkü.bide onlar gelsin dedik:)))

Back
X