• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet ya süper.evlenirken çok üzülmemiştim bu yüzden:)))nasıl olsa yakın dedm.zaten evlenmeden öncede burda çalışıyodum.pek bişey değişmedi yani hayatımda.en fazla 2 hafatda bir görüşüyrz

allah rahmet eylesin canım.en azından bir kardeşin var orda.özlemin biraz gider.kadercim eşim geldi.kaptın yine bilgisayarı diyo:)) ben ona bırakıyım biraz.ii geceler canım.yarın grsz...

kızlar ben cok yoruluyorum artık bu azosperminden cok canım sıkkın eşimle kavga ettik acayip moralim bozuk

kızlar ben cok yoruluyorum artık bu azosperminden cok canım sıkkın eşimle kavga ettik acayip moralim bozuk

umutolsun canım, randevun varmış kaan hocaya iyi haberler alırsın inşaallah...evet seni anlıyorum insanın beynini yoruyor düşünmek ,huzursuz ediyo ama bir işede yaramıyo aksine daha karamsar ve mutsuz oluyosun.Senin için zor olduğunu biliyorum ama eşinin durumunun daha kötü olduğunu düşünüyorum,çünkü daha hassaslar bu konuda ...bu yüzden sakin olmaya çalış rabbim güzel bir haber verdirsin sizede ne kavga kalsın ne gürültü....

seni çok ii anlıyorum Rabbim sabır versin şifa versin demekten başka elden bişey gelmiyor gercektende yoruluyor insan

lamyay sen pek girmiyosun neler yapıyosun tedavin ne durumda? sanırım bizim durum aynıydı seninle...

canim biz hic bir tedaviye baslamadik
esim beklemek istiyor marta kadar
cunku cok acele ettik hemen tese falan olduk ,psikolojimizi bozduk,simdi zamana biraktik biraz ,ins marta turkiyeye gelicez ,ins hersey yoluna girer.:emir_bebek:
siz bir tedaviye basladinizmi?:ecrin_bebek:

canim biz hic bir tedaviye baslamadik
esim beklemek istiyor marta kadar
cunku cok acele ettik hemen tese falan olduk ,psikolojimizi bozduk,simdi zamana biraktik biraz ,ins marta turkiyeye gelicez ,ins hersey yoluna girer.:emir_bebek:
siz bir tedaviye basladinizmi?:ecrin_bebek:

canım aynen bizde acele ettik hemen m tese yaptırdık.kaan hocayla başladık yine tedaviye biz.mail atmıştım yazın.durumu anlatmştım o da klomen kullanmaya başlasın dedi.2 ay içti yeni bitti hapı 2 kasımda da kaan hocayla görüşmeye gidiyoruz.bakalım ne dicek.inş. ii şeyler syler çünkü bizi tekrar ümitlendirdi.hepimiz için hayırlısı inş.

iyi akşamlar can yoldaşlarım iki gündür giremedim benim kaynana ve kayınpeder gelmişti şöyle bir geçmişi okudum baya kaynatmışsınız

hilal beni yanlış anladın tabiki burda dogru yerdesin demek istediğim sen bizden daha şanslısın bizden 3 adım öndesin tamam eşin dediğin gibi belki sonda mtese olabilir yada tün tedavide mtese olup olıyacagı belli olmaya bilir ama sonuçta çıkıcak ve bunu biliyorsun çünki çıkışvar bak yanlış anladın beni üzüldüm sabahki mesajına nette gidince cevap yazamadım inanıyorum senin inşallah bebişin olucak unutma biz hep yanındayız darılmadın dimi

canım o gün arkadaşım boşanacabileceğini sölemişti bana onada moralim bozulmuştu...üstüne sende öle yazınca bende öle yazmıştım...fakat bende yazdığımı sonradan değiştirdimm yazmamam gerektii...teşekkür ederim bu arada..o yazıyı yazdıktan sonra bende pişman oldum yanii.....darılmak gibi bişeyde olamazzz...inşş hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz canımmm.....

Back
X