Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni gördüm mesajını arkadaşım iyiyim şükürler olsun....slva nasılsın canım
burdayım canım diyerbakırda bi doktor varmışda onu anlatıyodu
nurunay canım sizde spermin kaçıncı aşaması bulundu patoloji sonucunuz varmı kaan hoca ne yazdı size umut verdimi canım
belgin, zaman, umutolsun ve ismini sayamadığım diğer arkadaşlar. eşim ikinci örneğini verdi ve 2 milyon sperm çıktı. uzun zaman nete giremedim. bu güzel haberi sizlerle paylaşamadım. kasımda tüp bebek için ilaçlara başlıyacağım. allah hepinizin gönlüne göre versin. o bir kaç hafta sizinle beraberdim. bana çok yardımcı oldunuz. her gün yatmadan önce size dua ediyorum. özellikle klinefelter sendromlu arkadaşlara allah sabır versin genetiğine bakılmadan eşiminde aynı problemi olduğunu söylemişlerdi. değilmiş. bir varmış bir yokmuş oldu benim ki. bu sperm değerlerine normalde dövünürdüm. ama azospermden buraya geldik. şükrediyorum. buradaki arkadaşlara benim yaşadığım mutluluğu yaşatsın rabbim. umarım hepinizin tese sonucu olumlu çıkar. umarım hepiniz bu topikten hamilelik topiklerine atlarsınız. bebişleriniz hemen gelir. her gün dua ediyorum: allahım ne olur bu topikteki arkadaşların sesini duy. çünkü en fazla ihtiyacı olanlar burda. o mucizenden burdaki arkadaşları esirgeme.
kızlar pazartesi kaan hocayla randevümüz var dua edin lütfen