Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar kaan hoca gerçekten iyi birisi ama ben ufak tefek ayrıntılara çok takılırım bazı şeyler canımı sıktı,kaan hoca kötü diye bişe asla söyleyemem ama canımı sıkan şeyleride burada yazmak istemiyorum,kimseyi etkilemek istemem,ayrıca özel msjda gönderemiyorum,başka yazabileceğim biyer varsa ordan yazayım.umutolsuna mail attım anlattım herşeyi o size özel msj atabilir.slm kızlar hande bu arad neden kaan hocayı beğenmedin canım açık olarak yazarsan herkes bilgilenir genelde çoğumuz ondan memun kaldık ama belki bizim göremedimiz bişeyi sen görmmüşündür eğer bizede söylersen bizde bilgileniriz
günaydın kızlar.pazartesi gidiyorum kaan beye.bugün anneme gidicem ordan geçicem ankaraya.yani bi kaç gün yokum bu mübarek günde dualarınıza ihtiyacım var.inşlaalah ii haberlerle dönerim....
hayırlı cumalar bacılar nasılsınız malum sştede bakımdı htaydı derken zorla girdim
umutolsun biz testojeli kullandık ama h,çbir etkisi olmadı kan hocada hemen kes kullanma dedi emre beye gelince bu sefer yani salı günü çok ilğilendi çok umutlu konuştu sonra neslihan hanım diye biri var o sordu ne dedi emre bey diye bizde dedik çok iyi inşallah çıkar diyor diye kız gercektenmi dedi emre bey bunu herkeze demez aglatarak gönderdiği hastaları bilirim dedi sonra çarşamba günü gene gittik ulun beye ben muayene oldum bana bu aralar yumurta geliştirici ilaçmı kullandın dedi yok dedim ozaman ii yumurtalaran çok sayıda hareketli ve iri dedi ben bunu zaten biliyordum ama bişey demedim hamile kalma olasılıgın eger sperm çıkarsa yüksek dedi sonra emre bey nededi diye pda sordu bizde dedik mutlaka deneyin şansınız yüksek diyor diye aaaaaa bu çok ii bir haber dedi ve kısa pırotokol olarak elevit adlı vitaminle başlamış olduk fiyata gelince 4500 ilaç kan tahlilleri muyene yumurta toplama yumurta ve embriyo dondurma2 yıl ve transfer bu fiyata dahil mtese ise 1400 ameliyat anestezi sperm yıkama ve 2 yıl dondurma dahil
yani kısaca 5900 tutdu herşey dahil bunun haricinde bir yol parası vericez zaten bu fiyatlar için son 1 ay kampanyaları bitiyormuş yasemin hanım diye bir bayan var umutun müdürüymüş anadolu yakasında isim yapmak için kampanya fiyatı buydu 1 ay sonrada bitiyor dedi kalma konusuna gelince biz zaten istanbulda yaşıyoruz umut tüp bebek bana otobüsle 20 dk inincede bir 15 dk civarı yürüme yolu uzaklıkta eger kendi arabamızla gidersek tabi trafik olmazsa en fazla 30 dk uzaklıkta işte böyle umut tüpbebekle anlaştık bu arada fiyatlar peşin para k.kartı geçmiyor tedaviye başlanılan ilk gün 2000 yumurta toplama günü 2500 ve mtese ücreti olan 1400 veriliyor bende düğünde takılan toplam 5 bileziğim var onları bozdurcam hazır altının fiyatıda yükseldi napalım olsunda hayırlısıyla gözüm görmüyor