• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar okudunuzmu kaan hoca bize klomen önermiş iğneye devam demiş ne dersiniz ya neolcak..klomen ne için?

gamzesezer bende bilmiyorum iyi mi yapti kötü mü yapti esim klomeni birakmakla
ikinci aydan sonra sizin fsh düsmeye baslamis bende hep yükselir diye biliyordum
esimin ilk fsh degeri 5,5 klomeni bir ay kullandiktan sonra tahlil yaptirdi ve 13,3 çikmisti
ikinci tahlili geçen hafta yaptirdik sonucu haftaya alicaz doktorun ellinde
kaç oldugunu bilmiyoruz
esinin ikinci ayda fsh degeri düstü sence esiminki de düser mi ?
Kaan aydos en az 74 gün devam etmesini istemisti yani 3 ay esim 2 aydan sonra birakti

walla canım bilemiyorum.ilk ay bizimkide çok çıktı.2. ay daha düşüktü.böyle devam eder mi bilmiyorum.3. ay belli olcak sanırım.yine düşerse hormonlar düzene giriyor demektir.bekleyip görcez.yarın başlıcak daha ilaca.

kızlar okudunuzmu kaan hoca bize klomen önermiş iğneye devam demiş ne dersiniz ya neolcak..klomen ne için?

belgincim prospektüsü okumuştum aslında ama unuttum tam olarak ne yazıdğını:))) üzgünüm.sanırım testisleri uyarıcı bu da.sperm arttırıcı olabilir..eşim de 3. kutuya başlıyo

esim üçüncü kutuya baslamisti bir hafta kullandi sonra birakti
bir merkez'de kan tahlili yaptirdi muhtemelen biz burda tedavi olucaz
esimde doktorun tepkisinden korktugu için birakti durup dururken niye fsh yükseldi diye arastirma yaparlar bizde söyleyemeyiz esimin ilaç kulllandigini
ne yapalim hayirlisi olsun haftaya persembe günü sonucu alicaz ellimizde daha üç kutu var olmazsa yeniden baslar

sagol gamzesezer
insallah iyi geçer
simdilik esimde herhangi bir sorun yok bütün tahlileri temiz çikti
tek sorun menide hücre olmamasi bunuda intihap yada tikanikliga bagliyorlar
haftaya persembe günü doktorla gorüsücez artik karar alinacak esim için galiba esime testis biyopsisi yapilacak insallah sperm bulunur

zamncım naber? larem yk sana sorıyım sen bilirsin nasıl olsa.başka bi konuda okudum da.laremin eşi m tese olmuş çıkmamış tedaviden sonra bir çok sperm çıkmş doğrumu?

iyi aksamlar kizlar bu aralar biraz yogunum fazla giremiyorum okuyup cikiyorum bazen .bir sey sormak istiyorum oncede sormusdum ama kaan hoca bize testoderm verdi kullanan varmi, turkiyeden getirmek istedik ama eczaneye sormuslar oyle bir ilac yok demisler nasil oluyo anlamadim bu ilaci alan varmi lutfen yardim kizlarrrr....

iyi geceler kızlar............topiğe girip okuyup çıkıyodum........baya tedavide olan arkadaşlar var hep birbirlerine ilaçtı şuydu buydu sorup duruyolar benim bilgim olmadığı için yorum yapmak istemiyorum sayfayıda kalabalıklaştırmayayım dedim ama yine dayanamadım yazmaya başladım 2 gün baş ağrısından resmen çatlıcaktım dünden beri rahattım ama yavaş yavaş yine başlıyo uyumak bile istemiyorum uyuyunca dahada artıyo........ben bu yaşıma kadar bilmezdim baş ağrısı falan ama yeni yeni başlar oldu korkmuyorda değilim açıkçası hani hiç başıma gelmeyince tırsmaya başladım eğer çok devam ederse dr gideceğim neyden kaynaklanıyor öğreneyim bari boşuna stres yapmayayım........gerçi bende gamsızlıkta var biraz herşeye tınnnnn diyen cinstenim bunuda tınmam diyorum ama kaygılanıyorumda teyzemde migren var ataklar başlayınca başımı duvarlara vuruyorum ağrıdan derdi neyse...........benden başkası yok şuan nazmiyede gelmiyor nerdesin kız seni bir yakalarsam saçını başını yolacam ona göre önlemini al canım.........benim gibi eskilerden kimse kalmadı ya tedavide olumsuz sonucu alınca çoğu uğramaz oldu allah haklarında hayırlısını versin inşallah mutludurlar

kızlar umarım hepınız ıyısınızdır..zamancıgım sanada tedavın de basarılar..uamrım bu sefer bebıslerın sana tutunur.....

gamzeciğim kusura bakmaya öyle bakım çıktım hemen bacım çok saolasın iyim sen nasılsın
alaina bana bunu diyen 5.kişi sensin inşallah dua yerine gecer canım benim nasıl sevindim sen böyle diyince bizde ilk tüpde sperm çıkmadı daha dogrusu olgun sperm çıkmadı hal böyle olunca gözü yaşlı döndük eve ama bu sefer inşallah hayırlısıyla çıkıcak ve duanda dediğin gibi sımsıkı tutunacaklar buarad sen napın uzun süredir yoktur

ya ben bişey sorcam bir ara boncuk simit çay falan resimleri oluyordu nereye gitti onlar yanarım yanarım param yettiği halde bonsai alamadıgıma yanarım neymiş stoklarda tükenmiş neyse kızlar bilgisi olan varmı nereye gitti bizim simitler

günaydın bacılar bugün misafir var hemenceçik bakim dedim akşama kadar daha bakamam herhalde malum ev topla temizle hazırlık derken anca yetişir akşama gene bakarım

Back
X