• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bebek sahibi olmak istiyoruz.eşimin sperm testi şöyle çıktı. bana yardım edermisiniz, değerler normal mi?lütfen cevap verin...
hacim:5ml
sperm sayısı: 25 milyon/ml
PHSS%: 36
Morfoloji: MEUSC: Normal %: 6
WHO: NORMAL %:......
Baş anomalisi%: 58
Akrozom anomalisi% :14
Orta kısım anomalisi%: 14
Kuyruk kısmı anomalisi%: 2
Sitoplazmik Droplet%: 6
Hareketlilik %:60
Hızlı lineer hareket (+4) %: görülmedi
Yavaş lineer hareket (+3) %: 36 (9 milyon/ml)
Lokalize(+2) %: 24 (6 milyon/ml)
Hareketsiz (+1)%: 40 (10 milyon/ml)

zamncım naber? larem yk sana sorıyım sen bilirsin nasıl olsa.başka bi konuda okudum da.laremin eşi m tese olmuş çıkmamış tedaviden sonra bir çok sperm çıkmş doğrumu?

canım evet mikrotesede sperm çıkmadı patoloji raporunda spermatid var yazıyordu;sertcoll cerlll yazıyrdu;bizde KAAN hocanın ilaç tedavisi akapuntur ve bal ceviz falan derken sperm çıkışı normal oldu ;şimdi hangisi faydalı dersen bilemem ama biz hepsini beraber yaptıkkkk ŞÜKÜR artık 4 ayımdayım bebek bekliyorum

DARISI TÜM ARKADAŞLARA; sakın ümitsizliğe kapılmayınnnnnnopuyorumnanaktan

inaşallah laremcim.sizin spermatid yazıymuş bizim üretim yok.hiç bişey çıkmadı.gerçi kaan hoca şansınız var hala diyo ama beklicez artık.senin hamileliğin umut oldu bana.allah kucağındada göstersin hayırlısıyla canım

papatya 77 anam önce bi maşallah çekim çünki bizde bu degerlerin yarısı yok sonra soruna gelince anladıgım kadarını yazarım ama abiki dr göster en dogru cevabı onlar vericektir
şimdi normal spermiyogramda en az 2o milyon sperm olması lazım sizde 25 yani düşük sonra ileri hareketli sperm en az %25i olması gerekiyor sizde görülmedi yazıyor zaten ileri hareketli sperm ols hamilelik olur birde lökosit 1 milyondan az olması lazım sizde 6 milyon
sonuç olarak eşin ilaç tedavisi görebilir ve sperm sayısı artar yada aşılama ile cocugunuz olur moralini bozma biz azolulara göre süper degerleriniz var ufak bir tedaviyle olur bak burda eşinden 10 tane bile canlı sperm çıksa hamile olanlar var hemde mtese ameliyatıyla bulunan sizdeki sorun çok basit bence en kısa sürede çok ii araştırarak bir dr bulun en dogru yolu size o göstericektir

kızlar iyi akşamlar papatya senin burda işin yok senin maşallahın var gamze proxedi devlet ödemiyor 1 aylık ilaç ve 11o civarında fiyatı var

laremcim nasılsın kaan hoca bize klomen ve pregnyl iğne verdi onlara devam edecegiz bizdede sertoll hücre yazıyordu bazı bolgelerdede germ hücre canım inşallah bizde sizin gibi güzel sonuçlar alırız eşin hangi ilaçları kullanmıştı kaan hoca ne vermişti canım öpüyorum kendine dikkat et...

zamancım o kadar misafiri ne yaptın korkma buraya gelkafan dagılır

canım benm eşimde m tese oldu ve sonuç sizinle aynı.peki patoloji raporunda ne yazıyodu? hücre de mi bulunmadı?

canım ben siteyi yeni çözüyorum tek tek okumak çok zor oluyordu bugün kısa yolunu buldum bana yazılan mesajları artık görebiliyorum. baya geç bi cevap olacak kusura bakma.
gamzecim hücre de bulunamadı. sizde durum nedir

birde arkadaşlar bişi sormak istiyorum. durumumuzun zor olduğunu biliyorum ama ben Allahın izniyle ibrahim saraçoğlunun önerileryle hem adet sancılarından tamamen kurtuldum (3 gün yatak döşek yatacak durumda hasta oluyordum) hem de romotolojik bi rahatsızlığım olabilecek en düşük düzeye indi. yani ona çok güveniyorum ama onun önerdiği nohut kürü var duymuşsunuzdur deneyen oldu mu?

sagol bende iyiyim işte kaan hoca yeni ilaçlar verdi eşim onlara başladı allahın izni ile siz ne durumdasınız biraz anlat

Back
X