• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
seni yanlız bırakmamalı aslında çünkü bu ikinizin acısı insan konuştukça rahatlıyor ama dzelecektir canım biraz zamab tanı onada bak biz burda konuşup rahatlıyoruz onlar içine atyor...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız

herkez iyi akşamlar yazıp çıkmış bende öyle yapim bari:roflol:

merhaba arkadaşlar ben burayı yeni keşfettim.Benimde eşim azosipermi.Biz 7 senelik evliyiz 3 senelik evli iken olmadığı için doktora gittik gerçi olmayacağını biliyorduk çünkü eşimin 3 abiside cocuk sahibi olamamış ben eşimin çocuğunun olmayacağı ihtimalinin yüksekliğini bilerek evlendim çünkü o nu cok seviyorum herneyse. doktora gittik azospermi olduğunu öğrendik bizden genetik test istediler fakat eşimin mesleğinden dolayı tayinimiz cıktı ve testi yaptıramadık.3 sene oldu tekrar basladık yine aynı şeyler ve azospermi ve gen testi istendi ancak doktorumuz horman değerleri iyi diye bize istersek teseyi daha önce deneyelim diye bize bıraktı ancak yinede testin önemini vurguladı biz heycanlandık ve tese yaptık.ancak sonuç negatif .yani yine genetik test olacak bizimle aynı durumda olanlara tavsiyem ilk önce genetik testlerini yaptırmaları .aksi halde erkek bedenen çok yıpranıyor ve ruhende iki hafta oldu ameliyat olalı hala şişlik ve sancı var.bizim gibi fevri davrnmayın eğer genetik test önce olursa hiç temenni etmem kimse için sonuç iyi çıkmazsa zaten ameliyat etmiyolar yani tıp bu konuda şimdilik çaresiz kalıyo.biz test olup sonuç bekliycez. bakalım hayırlısı.çok uzun oldu kusura bakmayın hersey gönlünüzce olsun

merhaba arkadaşlar ben burayı yeni keşfettim.Benimde eşim azosipermi.Biz 7 senelik evliyiz 3 senelik evli iken olmadığı için doktora gittik gerçi olmayacağını biliyorduk çünkü eşimin 3 abiside cocuk sahibi olamamış ben eşimin çocuğunun olmayacağı ihtimalinin yüksekliğini bilerek evlendim çünkü o nu cok seviyorum herneyse. doktora gittik azospermi olduğunu öğrendik bizden genetik test istediler fakat eşimin mesleğinden dolayı tayinimiz cıktı ve testi yaptıramadık.3 sene oldu tekrar basladık yine aynı şeyler ve azospermi ve gen testi istendi ancak doktorumuz horman değerleri iyi diye bize istersek teseyi daha önce deneyelim diye bize bıraktı ancak yinede testin önemini vurguladı biz heycanlandık ve tese yaptık.ancak sonuç negatif .yani yine genetik test olacak bizimle aynı durumda olanlara tavsiyem ilk önce genetik testlerini yaptırmaları .aksi halde erkek bedenen çok yıpranıyor ve ruhende iki hafta oldu ameliyat olalı hala şişlik ve sancı var.bizim gibi fevri davrnmayın eğer genetik test önce olursa hiç temenni etmem kimse için sonuç iyi çıkmazsa zaten ameliyat etmiyolar yani tıp bu konuda şimdilik çaresiz kalıyo.biz test olup sonuç bekliycez. bakalım hayırlısı.çok uzun oldu kusura bakmayın hersey gönlünüzce olsun

tina benim eşimin erkek kardaşinin de olmuyo çocuğu.biz tüm testleri yaptırdık.genetik te normaldi.bu yüzden hemen m tese yaptırdık ve çıkmadı malesef.üretim yok dendi.ama şimdi ankarada kaan hocada tedavi görüyo eşim ve şansımız olabileceğini sylüyo doktor.bencve sende ümidini kaybetme hemen .sonuna kadr deavm et.m tesede çıkmaması herşeyin sonu değil.daha yapılacak şeyle olabilir.biraz daha araştır bence.

slm canlarım nasılsınız eşim bugün tekrar hormon tetsleri yaptırdı ikinci klomen az kalmıştı ve bütün hormonlar normalin üstüne çıkmış bakalım kaan hocaya mail atcaz

merhaba arkadaşlar bizede doktor kaan bey klomen ve endol kullanmasını söylemiş eşime bir ay boyunca ankaraya çağırabilirim demiş.hormonlar yükselirse sperm çıkışı sağlanabilir demiş bakalım hayırlısı belgin sevgidolu arkadaşlarım bitkisel olarak kaan bey size ne tavsiye etti ilaç ne kullanıyosunuz.

öncelikle geçmiş olsun.bizde 7yıllık evliyiz. eşim 2 kere mikrotese oldu.olgunlaşmamış hücre çıktı. şimdi kaan hocada tedaviye başladık.ümidini kaybetme.her şey gönlünce olsun.

arkadaşlar merhaba,dün bulunduğum şehirde yeni açılan tüp bebek merkezine bilgi almak amaçlı gittim,ordaki muasebedeki bayan kafamı karıştırdı,eşin azospermse tüp bebek raporu için beklemene gerek yok dedi,git bi şansını dene dedi,böyle bişe var mı arkadaşlar,böle bişe olsa kaan aydos bize mutlaka sölerdi dimi?daha evliliğimizin 2. yılındayız ama böle bişe olsa duyardım heralde,bide rapor çıkartmak istediğimizde nekadar sürede çıkıyor.bizim burdaki tüp bebek merkezinde uzman kadın doğumcu ve sıradan bir ürolog var.m.tese işlemini kim yapacak diye sorduğumda ürologumuz yapacak dediler,sıradan bir ürolog nekadar başarılı olabilir sizce lütfen yardımcı olun kafam çok karıştı yine.

selam handenizuz aslında muhasebecinin dediği dogruydu ama kanun değişti yani bundan 1 yıl kadar önce azosperm olanlarda 3yıllık evlilik şartı yoku ve biz ilk tüp denememizde yararlanmıştık ama şimdi okanun yok ve buseferkinde yararlanamıyoruz biz ilki gecen sene kasım ayında denemiştik yani eskidendi onlar eskiden şimdi yok

Back
X