Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar ; İstanbul Avrupa Yakasında Doktor Tavsiyesi Lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi sibel30
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
S

sibel30

Ziyaretçi
istanbul avrupa yakasında tavsıye edebılecegınız ürolog varmı arkadaslar.eşim azospermi yani hiç sperm yok.araştırdıkça kafamız karışıo nereye gidecegimizi bilemiyoruz.tavsiye lütfen

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşım buldunuz mu bi yer?
biz de medicanaya gittik ama bir başka yere de gitsek mi diyoruz.
hormon vs istemeden direk micro dedıler.
normal mi onu da bilemiyorz.

Alman Hastanesinde Emre Bakırcıoğlu'nun bu konuda uzman olduğunu forumdan sürekli okuyorum,sperm bulma (mikro tese) ameliyatlarında da başarılıymış.

peki ücreti nedir ve ssk vs geçerli mi mikroda arkadaşım?

Alman hastanesi ssk ile anlaşmalı değil.Size direk mikro demişler.Mikroenjeksiyon mu yoksa mikro tese ameliyatı mı demek istedin? Ben mikro tese ameliyatı anladım ve bu ameliyatta çok başarılı olduğunu duyduğum doktoru söyledim sana.Mikro enjeksiyon yöntemiyle tüp bebek demek istediysen de ssk ile anlaşmalı merkezler var ,ya da üniversite hastaneleri de rapor cıkarark büyük bir kısmını karşılıyor bilrdiğim kadarıyla.

alman hastanesinde değil artık emre bey arkadaşlar ayrıca emre bey ameliyatları kendisi yapmıyor asistanlara devrediyor !
benim eşimdede aynı sorun vardı !
tansel kaplancana gittik alman hastanesindeki çok memnun kaldık kesinlikle tavsiye ederim 160 tl muayne ücreti var

Back
X