Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tedaviye başladık ama acaba sperm bulunurmu çok korkuyrm bulunmaz die aynı drumda olan varsa yardım edin lütfen
canım tedaviye başlamışsın hayırlı olsun inş rabbim inş yüzünüzü güldürür
Hayırlısıyla bol bol sperm bulunur ve kavuşursun ilk denemende bebişine
Benim eşimde kanser tedavisi nedeniyle azosperm olmuştu...
2,5 sene sonra tekrar çıkış başladı yavaş yavaş arttı...
Biz geçen sene temmuzda umut tüp bebekte ilk tedavimizi olduk çok güzel ilerliyordu herşey ama nasip değilmiş negatif sonuçlandı...
Bu ayda yeni tedaviye başlamak için adetimi beklerken doğal yoldanKaldığımı öğrendim
şükürler olsun rabbime
Ama tabi bizim sperm sayımız baya yükselmişti...
En son geçen sene ağustosta opu günü test yaptırmıştı eşim 14 milyon sperm görülmüştü bidaha da yaptırmadık...
Sayı nekadar oldu hiç bilmiyoruz...
Bi üstte yazan arkadaş flzaskla biz aynı topikteyiz...
Eşi azosperm olanlar topiğinde senide bekleriz aramıza...
Herkes elinden geldiğince destek olur dualarıyla yanında olurlar
Hatta ben durumumuzu gösteren bi tablo hazırlıyorum herkesin durumunu oradan takip edebilirsin...
Bi sürü hamişimiz ve annemiz var
Inş sende onlardan biri olursun...
Ben linki veriyorum hem tabloyu incelersin hemde istersen aramıza katılabilirsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...ar-burada-dertleselim-11188.html#post31075444
eşim ankarada Kaan Aydos ta tedavi oldu.şimdi bbebek bekliyoruz darısı başınıza inşallah.Merhaba arkadaşlar, bizde bu gün ne yazık ki eşimde ozospermi olduğunu öğrendik ve dünyalar başıma yıkıldı.şuan moralim çok bozuk eşimin morali daha kötü tabiki
hemen internette araştırmaya girdim ve olumlu haberleri alınca azda olsa umutlandım. İnşallah Rabbim bizede sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder.
ankarada yaşayan varsa hangi merkezde tedavi olduğunu yazabilirse sevinirim.
tebrik ederim çok sevindim. inşallah hayırlısı olur bizim içinde rabbim sağlık sıhatli hayırlı evlatlar nasip eder inşallah. sizde sağlıkla mutluulukla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah.eşim ankarada Kaan Aydos ta tedavi oldu.şimdi bbebek bekliyoruz darısı başınıza inşallah.
eşinin tedavi olması gerekiyor önce o olmadan hiç bişey yapamazsınız.hele ona Bi başlayın devamı kolay.5.tüp bebek denememiz tuttu.inşallah en kısa zamanda sende hamiş olursun yavrunu sağlıkla kucağına alırsın.tebrik ederim çok sevindim. inşallah hayırlısı olur bizim içinde rabbim sağlık sıhatli hayırlı evlatlar nasip eder inşallah. sizde sağlıkla mutluulukla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah.
bu arada canım süreç nasıl işliyor anlatabilirmisin, sizi il denemede mi oldu ?birde maliyeti ne oluyor, bi mahsuru yoksa paylaşabilirsen çok sevinirim.
Merhaba bizde 5 yildir ugrasiyoruz ve 6.ci denemede ikiz tuttu insallah rabbim tum isteyenlere nasip eder vazgecmeyin sabredin..Merhaba arkadaşlar, bizde bu gün ne yazık ki eşimde ozospermi olduğunu öğrendik ve dünyalar başıma yıkıldı.şuan moralim çok bozuk eşimin morali daha kötü tabiki
hemen internette araştırmaya girdim ve olumlu haberleri alınca azda olsa umutlandım. İnşallah Rabbim bizede sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder.
ankarada yaşayan varsa hangi merkezde tedavi olduğunu yazabilirse sevinirim.
Cook sevindimmm,sag saglim kucaginiza alin insaallaahhh...boyle haberleri okufukca cok mutlu oluyorum,dayanamadim yazdim:)Merhaba bizde 5 yildir ugrasiyoruz ve 6.ci denemede ikiz tuttu insallah rabbim tum isteyenlere nasip eder vazgecmeyin sabredin..
Cok cok tesekkurler ben sizi cok cok iyi anliyorum sadece insanlara ümit olsun diye uyelik yaptim bilsinler oldugunu vazgecmesinler diye insallah rabbim avuzlarinizdaki dualari kalbinize nasip ederCook sevindimmm,sag saglim kucaginiza alin insaallaahhh...boyle haberleri okufukca cok mutlu oluyorum,dayanamadim yazdim:)