• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi azospermi yada şiddetli sperm azlığı olanlar

nurseshomes

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2024
101
17
13
Arkadaşlar sizinde eşiniz sperm sayısının sıfır yada çok çok az olduğunu öğrendiğinden beri birlikte olmak istemiyor mu yani sizden uzaklaştı mı lütfen cevaplayabilir misiniz

Arkadaşlar sizinde eşiniz sperm sayısının sıfır yada çok çok az olduğunu öğrendiğinden beri birlikte olmak istemiyor mu yani sizden uzaklaştı mı lütfen cevaplayabilir misiniz
Bizimde sperm sayısı çok az canım bizdede oldu, hatta daha çok bende oldu ne yalan söyleyeyim

Konuyla bi alakam yok ama fikrimce eşiniz psikolojik olarak yetersiz hissediyor. Tabir olarak söylemek gerekirse de eşinizi ‘prenses’ gibi hissettirmeniz gerekebilir bu dönemde 🥹

Bizde en başlarda oldu ama ben çok üsteledim sürekli kendim istediğimi bizim onunla işimiz olmadığını bunun sevginin gereği olduğunu bastıra bastıra aştık hatta çok kısa sürdü eşimin bu durumu diyebilirim. Şu an hiçbir şekilde bunu yaşamıyoruz ben yine onu istediğimi her fırsatta dile getiriyorum.

Bizdede 500 binlerde fln çıkıyor sperm ve morfoloji sorunumuz vardı çocuk isteyince öğrendik öyle bir sıkıntı olmadı eşimde ama ben ilaç kullandıkça baktım benim yüzümden birsuru ilaç kullanıyorsun ediyorsun hepsi benim suçum demeye başladı kızdım bende böyle konuşursan birdaha işler olaylar başka yere varır benimde yumurtalarim mükemmel defile getirdim artık bunları öne sürdüm yavaş yavaş toparladı kendini 🙂

Back
X