Eşi bebiş istemeyen var mı?

peki bi erkek neden baba olmak yada sevdiği kadindan bi bebek yapmak istemez bende bunu anlamiş dedilim arkadaşlar .

kendisine sormak en doğrusu olur bence; bazı insanlar çocuk sevmez ama bazıları da sevip sevmeyeceğini bilmez.. bir insanı bebek sahibi olmaya ikna edebilecek tek şey başka bir bebektir.. bir tanıdığının bebeğini görse fikri değişir.. şahsen benim başıma geldi a.s

cesaretini ve kararlılığını takdir ediyorum... a.s.

merhaba arkadalar bazı yazıları okuduktan sonra bayagı sasırdım dıyebılırım yani bir adam cocuk yapmayı uzun zaman askıya alabılır cesaret edemez erteler falan filan ama ısrarla yapmamakta dıretıyor ve eşini nasıl soylesem acaba dıye kara kara düşündürtüyorsa ınanın ben o adamın sevgısınden baglılıgından hatata gelecekte benmle olmayı ısteyıp ıstemedıgıne kadar herseyınden suphe ederm hatta suphe ne kelıme dırek olumsuza kayar aklım haksızmıyım yanı ne demk oluyokı ısrarla hayır dıyo benm esim 2. ıcın bay erteledı cunku ılk oglum bayagı problemlı ve masraflıydı ama yınede ben onu havada karada baglarım yanı sımdı 5 aylık oldu ıns eylulde dogcak kendı deneyımlerımden sunu bılıyorumkı hıcbır erkek bu konuda ısteklı bır kadını bu kadar katı sekılde erteleyemez .....egerkı aklında baska bısey yoksa ..........yukarıdakı yazılardan bırınde bır hanm eşini bu sebepten bosamıs onu tebrık edıyorum cesaretınden dolayı demekkı eşinin ne nıyetle bu denlı karsı cıktıgını sezmış cok cok katı sekılde hayır dıyen bellı bır zaman ıcınde plan yapmayan kesınlıkle hayır dıyen bır eş se karsınızdakı ınanın hıc hayra alamet degıldır harkese sevgıler

ve birşey daha bir adam benden çocuk istemeyecek ben o adamı ikna etmeye bile çalışmam asıl ben ondan bir çocuk dünyaya getirmem yada kazala kaldım gibi bir süs vermem

bence kadının sürekli çocuk istiyorum demesi erkeği uzaklaştırıyor.bizlerin dikkat etmesi gerek konu çocuk bile olsa bırakalım onlar istesin önce bizim genlerimizde var anne olma istepi zaten.

tebrik ediyorum arkadaşım bayılıyorum böyle kendine güvenli kararlı hanımlara

alkisalkisalkis

canım erkekler kadınlara göre daha duygusuz yaratıklar ilk başta hep isteksiz oluyorlar hatta bebek ilk doğduğu zamanlarda uzaylı görmüş gibi oluyorlar ama emin ol bebek doğduktan 1 ay gibi kısa bir süre sonra hemen alışıyorlar babalığa o yüzden sen dert etme böyle şeyleri görüceksinki hiç beklemediğin kadar çok alışıcak bebeğine

canım böyle şeyleri hiç takma kafana bu benim 3.cü gebeliğim ilkini ben çok istedim oldu kızım 6 yaşında 2.si karnımda öldü kazaydı zaten şu an 3.cüye gebeyim ve buda kaza eşim hiç birindede öle çok istekli davranmadı.ama şuan kızına tapıyo ve emin ol ben hayatımda benim eşim kadar bencil insan görmedim hala bencil ama söz konusu kızı olunca o halinden eser kalmıyo allah sizin için hayırlısını nasip etsin

Merhaba bayanlar. Benim eşim ne istiyordu ne istemiyordu. ne zamanki en yakın arkadaşları baba oldu, o zaman çok istedi. Artık benim ov. günlerimi takip eder oldu. Allah'a çok şükür Rabbim bize en sonunda bir bebek bağışladı, nasip ederse doğacak, büyüyecek. Babadan gizli hamile kalmaya gelince evet çok etik değil, yani babanın da bilmeye hakkı var. Ama erkeklerin de anlamadığı şu var: bizim zamanımız kısıtlıııı. Bir erkek 70 yaşında bile baba olabilir, bizimse öyle bir ihtimalimiz yok. Biz belli sayıda yumurtayla dünyaya geliyoruz. Onlarsa 2-3 ayda bir yeni sperm yapıyorlar. Çocuk istemeyen erkekler yarın öbür gün ikinci kez evlenip baba olabilirler, ama ilk eşleri o şansını yitirmiş olur. Bir erkek maddi durumu da uygunsa arkadaşlarının bebekleriyle bile fikri değişmiyorsa evlilik ciddi şekilde değerlendirilmeli bence. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.

MERHABA ARKADAŞLAR
bende eşinden boşanma kararı alacak karar gözü kara arkadaşımı tebrik ediyorum doğru kararı vermiş bencede çünkü hiç bir sevgi evlat sevgisinin yerini dolduramaz vede bundan beni mahrum edecek erkekte benim eşim olamaz tabi allahtan gelen sebepler yokken istemeyen eşlere lafım
valla bizim 10 .ayına girmiş dünyalar tatlısı kızımız var hatta ben ilaç felan kullanmıyorum eşim korunuyo fakat bebiş kararı aldığımızda ikimizde onayladık eşim canı gönülden istedi hatta ben bugünlerde ona şaka bile yaptım tepkisi çok tatlı oldu regli günüm geçti 5 gün dedim bana test alıp gelirmisin eczaneden dedim aldı geldi(gerçi ben testleri evde elimin altında olsun diye istemiştim) ve ben test yapıyım çok stres oldum deyince canım ne stresi ya allahın takdiri neyse o olur bir arada büyürler yapıcak bişey yok işten çıkarsın olur biter neden bu kadar sıkıntı yapıyosun deyip beni telkin etti yani anlıcağınız süpriz bablık bile onu memnunluktan caydırmıyo
bencede böyle katı düşünen erkekleri bi türlü anlamıyorum bende diğer arkadaşlar gibi yapıp istemeyen kocayla oturur ciddi ciddi konuşurdum bu meseleyi biz kadınlarında bebek konusunda verimli olduğumuz yani yumoşların kaliteli olduğu dönemler var bide işin doğduktan sonraki kısmını düşünürsek bebek bakmak için yeterli enerjinin olması gereken yaş zamanı diye bişeyde var herkese hayırlı hamişlikler

Merhaba
Yalnız değilmişim benim gibi başka arkadaşlarda varmış eşi bebek istemeyen.Ben 31 eşimse 34 yaşında.Bebek konusunda çok ısrarcı olduğumu düşünüyor daha zamanı var diyor.4-5 yıl evlilik bir okadar evlilik öncesi geçen zaman.Daha neden zamanı olsun.İkna edemedim sonunda pes ettim.Bu konu açılınca sadece iç çekere geçiyorum.Erkek tarafı bende bir problem oldugunu düşünüyor.Hani bari tedavi olun o zaman lafları geliyor.Sizin oğlunuz istemiyor desemde anlayacak gibi değiller.Sakin davranmaya çalışıyorum.Ne yapmam lazım denemelere başlayabilmek için? Buarada eşim çocukları çok sever.Evlenmeden öncede çocuk istediğini söyleyip duruyordu.

Benim eşimde daa yaşımız genç rahatça biraz daha gezip tozalım diyip geçiştiriyor yaşımız 28 aslında genç sayılırız ama bayan için 30 ve ilerisi çok zor oluyormuş hem hamilelik dönemi hem de sonrası.. nasıl ikna ediceğimi bilemiyorum...

wallaa bnm eşimde evlendıgımız ılk aylarda hıc ıstemıodu hemen hamıle kalıcan hıc gezıp tozamadan dıodu snra yaz ayını atlattık ve kışın eşımı kandrdım şuan dada doguma 4 gunum kaldı elınzde kzlar ısteyenler kandrıversın kocasını :))

ornegın ben ılac ıcıorum hayatım sen rahat ol deyıpppppp :)))) zaten hamıle kaldıgınızı ogrenınce szden daha cok sevınırler emın olun :))

Bizde eşim korunuyor hatta 4-5 aydır normal yolla korunuyoruz eskiden korkardık nolur nolmaz diye ama şimdilik böyle devam bu bile gelişme benim için ama dediğin gibi kandıramam hap içmeyip aslında kandırıcak olsam kandırılır o yollarla da ama içime sinmiyor o hazır hissetmeden benm zorumla olursa bebişin hakkına girmiş gibi hssederim bilemiyorum hani bir laf vardır ya "gönülsüz aş, ya karın ağrıtır ya baş " diye bilirmisiniz bilmem ben bundan çekiniyorum işte.. keşke başka türlü ikna edebilsem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…