peki bi erkek neden baba olmak yada sevdiği kadindan bi bebek yapmak istemez bende bunu anlamiş dedilim arkadaşlar .
İkna etme umudu olanlara gıpta ediyorum, yıllarca ben de bu umutla yaşadım. Maalesef ikna edemedim, o istemeden olsun da istemedim.... Gurur yaptım... Gururumla sevgim arasında sıkışıp kaldım..... Kahrettim kendimi.... Ve sonunda hayatımın en zor kararını verdim, ondan boşandım.... Beni çocuksuz bırakan bir adamın karısı olarak hayatıma devam etmek istemedim... Pişman olmaktan çok korkmuştum, boşanma kararını verirken, ama hiç pişman olmadım..... Yeryüzündeki hiçbir erkeğin hakkı yoktur, bir kadını anne olmaktan mahrum etmeye..... Hele ki kendisini seven bir kadını....
İkna etme umudu olanlara gıpta ediyorum, yıllarca ben de bu umutla yaşadım. Maalesef ikna edemedim, o istemeden olsun da istemedim.... Gurur yaptım... Gururumla sevgim arasında sıkışıp kaldım..... Kahrettim kendimi.... Ve sonunda hayatımın en zor kararını verdim, ondan boşandım.... Beni çocuksuz bırakan bir adamın karısı olarak hayatıma devam etmek istemedim... Pişman olmaktan çok korkmuştum, boşanma kararını verirken, ama hiç pişman olmadım..... Yeryüzündeki hiçbir erkeğin hakkı yoktur, bir kadını anne olmaktan mahrum etmeye..... Hele ki kendisini seven bir kadını....
Bende bır yıllık evlıyım. Esım bugune dek hıc bebegımız olsa gıbı bır cumle kullanmamıstır. Ben bır kac kez soyledım ama red ettı. Zamanı degılmıs. Buna ınandırdım bende kendımı. Karıyer planları yaptım. Fakat gunlerdır dusunuyorum, ben gercekten bebek ıstemıyor muyum, yoksa esımden kaynaklanan nedenlerden oturu mu oyle ınanıyorum. Evet, esımden oturu ıstemıyorum.
Bende d.k. hapı kullanıyorum, senın aklına gelen fıkır benımde aklıma geldı. ama ben ısterım kı esımde ıstesın o bebegı. Hem sadece benım derdım bu degıl. Benım esım bencıl oldugu ıcın de korkularım var. Bu nedenle de bebek konusu benım ıcın kocaman bır cıkmaz!
Umarım sızın ıcın hayırlısı olur...
wallaa bnm eşimde evlendıgımız ılk aylarda hıc ıstemıodu hemen hamıle kalıcan hıc gezıp tozamadan dıodu snra yaz ayını atlattık ve kışın eşımı kandrdım şuan dada doguma 4 gunum kaldı elınzde kzlar ısteyenler kandrıversın kocasını :))
ornegın ben ılac ıcıorum hayatım sen rahat ol deyıpppppp :)))) zaten hamıle kaldıgınızı ogrenınce szden daha cok sevınırler emın olun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?