- 11 Haziran 2015
- 184
- 65
Merhaba...benim esim huysuz aksi bi insan.tam gecimsiz dedikleri cinsten.beni en cok uzen ise agzini bozmasi hakaret kufur vs..yillardr cok canimi yakti artk onu sewmiyorm kac kere denesemde bosanmayi olmadi yapamadm kizm icin ne dogru olur bilemedm.gecen gun yine her zamanki gbi banyoda disimi flan fircaladm abdest aliyorm birden kapiyi pat diye acti hisimla Allah belani wersn bir sürü su harcadn deyp suyu kapatp gdiyo ben bazen sessz kalyorm bu gbi durumlarda bazense dauanamayp senin wersn diyorm.bana ne derse sensn o dyorm.sessz kaldgm zaman iki saate bisey olmams gbi gece cinsellk bekliyo hic istemesemde oluyo.ertesi gun yine ayni duruma ayni tepki we agzini bozma.sessz kalmazsam kusuyorz bu sefer de baska turlu sogk ruzgarlar azarlamalar vs..yani ne küsken mutluyum ne deglken..bktm terbiyeszliklernden agzini bozmasa ben yanasacam belki ama agzni bozdumu tahammul edemiyorm.bence bu hakszlik.sizce bu ne??(yillardr coook uzdu beni yazmayla bitmez bunun gbi bir suru sacmalklar sadece ben bi ornek wererek tarafsz bi yorm almak istedim)