eşi böyle olan war mı??

eslemelif

sussam olmuyor, susmasam olmaz...
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
184
65
Merhaba...benim esim huysuz aksi bi insan.tam gecimsiz dedikleri cinsten.beni en cok uzen ise agzini bozmasi hakaret kufur vs..yillardr cok canimi yakti artk onu sewmiyorm kac kere denesemde bosanmayi olmadi yapamadm kizm icin ne dogru olur bilemedm.gecen gun yine her zamanki gbi banyoda disimi flan fircaladm abdest aliyorm birden kapiyi pat diye acti hisimla Allah belani wersn bir sürü su harcadn deyp suyu kapatp gdiyo ben bazen sessz kalyorm bu gbi durumlarda bazense dauanamayp senin wersn diyorm.bana ne derse sensn o dyorm.sessz kaldgm zaman iki saate bisey olmams gbi gece cinsellk bekliyo hic istemesemde oluyo.ertesi gun yine ayni duruma ayni tepki we agzini bozma.sessz kalmazsam kusuyorz bu sefer de baska turlu sogk ruzgarlar azarlamalar vs..yani ne küsken mutluyum ne deglken..bktm terbiyeszliklernden agzini bozmasa ben yanasacam belki ama agzni bozdumu tahammul edemiyorm.bence bu hakszlik.sizce bu ne??(yillardr coook uzdu beni yazmayla bitmez bunun gbi bir suru sacmalklar sadece ben bi ornek wererek tarafsz bi yorm almak istedim)

yani anlıyorum, dertlisiniz, siniriniz bozuk ama biz de insanız, ölür müsünüz azıcık anlaşılır yazsanız, kontrol etseniz. resmen bulmaca çözdüm yazdıklarınızı okurken.
eğer boşanmak istiyorsanız boşanın, çocuğunuzu mutsuz bir evliliğe mahkum etmeyin, inanın böylesi onun için daha zararlı.
böyle bir adamla aynı evde yaşamak da.
size bu kadar tahammülsüz olan adamın çocuğuna karşı şefkatli, ilgili bir baba olacağını da sanmıyorum, umarım yanılıyorumdur.
istemiyorsanız asla cinsel ilişkiye girmeyin.
eğer evliliğinizi kurtarabileceğinizi düşünüyorsanız, eşinizin uzlaşacağına dair bir inancınız varsa oturun sorununuzu eşinizle mutlaka konuşun.

Allah yardımcın olsun.İnan ki böylesi asla değişmez.Mesleğin var mı bilmiyorum ama yavruna bu tatsız evliliğin ceremesini yaşatma.

Allah yardımcın olsun . Doktora gitmeyi önerin.Tedavi olsun.
Size de yazık.
Çekmeyin derim ama; ; Şartlarını bilmiyorum.

Ne kadar süredir evlisiniz,hiç ders alacağı bir tedbir yok mu?
İlk yıllarınızda nasıldı eşiniz.

Eşiniz size saygı duymuyor ve psikolojik şiddet uyguluyor..
Hayat sizin bilemem nasıl yon verirsiniz ama katlanmaksa seçeneğiniz..onu yok sayın..

Yada bıraz gözünü korkutun evi terk edin..

Birbirinize saygınız sevginiz kalmamış ama çocuğunuzu da mutsuz ederekbu evliliği güya onun için sürdürüyorsunuz. Çözümün ne olduğunu, eşinizin şu saatten sonra değişmeyeceğini siz de çok iyi biliyorsunuz ama çocuğunuzu bahane ederek başında erkek olmayan kadın olmaktan korkuyorsunuz.

Yazım tarzınızdan yaşınızın küçük evliliğinizin nispeten yeni olduğunu düşündüm. Biraz hatalar yapılmış sanki, hem eş seçerken hem evlilik yürütürken.

Karisik yazdgmi sonradan farkettm aferdersnz.yormlarnz icin tesekkur ediyorm.ewet malesef saygi 0.banasindan boyle görmüş. Kizimizida sacma sapan ani cikislari oluyor ama sonradan onun gönlünü almayi biliyor.bilsenz kaaac kere konustk ben yada ailem ya da arkadas cewremz.konusmayan kalmadi 8 yilda 7-8kere ewi terk etmisimdr.ancak o zamanlarda ozur diliyor bir sans daha diyor.5 ay oncede ewi terk etmstm.bu son ddönmemdi yani son şansımız. Bunu nasl unutuyo anlamiyorm.doktora da gttik zar zor ikna etmiştim ama ilacini kullanmiyor.sansini we sabrimi zorluyor.ah bosanmak ürkütmese bazen cünkü bi meslegmde yok.ama annemler war çok şükür.

kaç yaşında evlendiniz ki ve şuan kaç yaşındasınız

Birbirinize saygınız sevginiz kalmamış ama çocuğunuzu da mutsuz ederekbu evliliği güya onun için sürdürüyorsunuz. Çözümün ne olduğunu, eşinizin şu saatten sonra değişmeyeceğini siz de çok iyi biliyorsunuz ama çocuğunuzu bahane ederek başında erkek olmayan kadın olmaktan korkuyorsunuz.

Yazım tarzınızdan yaşınızın küçük evliliğinizin nispeten yeni olduğunu düşündüm. Biraz hatalar yapılmış sanki, hem eş seçerken hem evlilik yürütürken.
Belkide..:KK43:

Sacma we gereksz..dalga geçilecek bi konu oldugunu sanmiyorm.bi insanin acisi nasil baska bi insanin dalga konusu olabiliyo hayret!!
Alla aşkına, dalga geçtiğime nereden vardınız? Diğer yorumlarımı da inceleyin lütfen, gerçekten dalga geçmek istersem nasıl geçtiğime bi bakın.
Ha konu sahibiymişsiniz zaten. edit o zaman.
Dalga geçmedim konu sahibi, sizinle benzer bir durumda olan tüm tanıdıklarımın boşandığını genel olarak ifade ettim. Yanlış anlamanıza gerek yok. :)

X