Eşi çok yoğun çalışanlar ve sık sık şehir dışına seyahat edenler var mı aramızda :(((

Ay esprimi yaptın sen komiksin yıkıldı buralar bu kalitedeki espriye :KK70:

lütfen sakin olun. 2012 yılında açılmış bi konu. konu sahbii bile yok ortalıkta. dolayısı ile konuyu ilk sayfaya taşımanın anlamı yok. derdiniz varsa yeni konu açabilirsiniz. sizi uyaran insanlara böyle saldırmayın.

lütfen sakin olun. 2012 yılında açılmış bi konu. konu sahbii bile yok ortalıkta. dolayısı ile konuyu ilk sayfaya taşımanın anlamı yok. derdiniz varsa yeni konu açabilirsiniz. sizi uyaran insanlara böyle saldırmayın.
insani boyutta uyarsınlar o halde, bu şekilde değil nezaketle yazabilirler? Saldıran ben değilim onlar taraflı yandaş olmanıza gerek yok dikatle okuyun cümleleri hoş değil layık oldukları cevabı aldılar

Son düzenleme:
Bir şey daha eski konuya yorum yapılmaz diye bir yasak kural mı var ? Varsa kurala uyalım yoksa ahkam keserek ukalaca yorum yapmasınlar

insani boyutta uyarsınlar o halde, bu şekilde değil insan gibi nezaketle yazabilirler? Saldıran ben değilim onlar taraflı yandaş olmanıza gerek yok dikatle okuyun cümleleri hoş değil layık oldukları cevabı aldılar
Yazamadan dayanamadım .Üslubunuz ne kadar kötü, size güzellikle konuşan üç insanı da terslemişsiniz .Ki tarafsız baktığım zaman siz hatalısınız.

Yazamadan dayanamadım .Üslubunuz ne kadar kötü, size güzellikle konuşan üç insanı da terslemişsiniz .Ki tarafsız baktığım zaman siz hatalısınız.
Dalga geçicekler ve karşılığında nezaket bekliyecekler öylemi? Üstelik ben başkasına yorum yaptım bu insanlarla alakam bile yok benim

Hayırdır neyi şikayet edeceksin ? ‘’Eski bir konuya ‘’ yorum yaptığım için bana saygısızca yorum yapanlara cevap verdiğim için mi? Sende üzerine vazife değil olaya dahil oluyosun İsterse üyeliğimi silsin böyle saçma sapan kafanıza göre insanlara yorum yapamazsınız saygılı olucaklarki saygı beklesinler, laubali ergen ergen yorumlar haddinizi bilin isterse engellesin isterse silsin sizin gibilere layık olan cevapları verdim aslında cevaba bile değmezsiniz

Son düzenleme:
Back
X