eşi de kendisiyle beraber hamile olan var mı? :)

belim ağrıyor diyorum eşimin zaten beli ağrıyor oluyor...
canım herhangi birşey istiyor mesela biber alıp geliyor ağzına sürmemesine rağmen katırkutur
yiyor:) benm henüz ayaklarıma ağrı binmediği için ayaklarımda ağrı şişme vb olmuyor
ama eşimde var:) en komiği de ben kusarken onun da kusması:):):)

belim ağrıyor diyorum eşimin zaten beli ağrıyor oluyor...
canım herhangi birşey istiyor mesela biber alıp geliyor ağzına sürmemesine rağmen katırkutur
yiyor:) benm henüz ayaklarıma ağrı binmediği için ayaklarımda ağrı şişme vb olmuyor
ama eşimde var:) en komiği de ben kusarken onun da kusması:):):)

yok artık daha neler.henüz gebeliğiniin başındasın umarım eşindeki bu durum geçici bir durumdur.içinden çıkılması zor bir duruma dönüşebilir :)))

vawwww demekki yanlız değilim :) maşallah eşimin iştahı benimle beraber açıldı rejim yapıp zayıflamaya çalışan adam daha şimdiden iki kilo aldı ben yerimde sayarken ağzı hiç boş durmuyor bir de sürekli uyuyorrrr gece gündüz halsizim yorgunum diyor bu ne yaaaa ya ben hamileyim bennnnn

vawwww demekki yanlız değilim :) maşallah eşimin iştahı benimle beraber açıldı rejim yapıp zayıflamaya çalışan adam daha şimdiden iki kilo aldı ben yerimde sayarken ağzı hiç boş durmuyor bir de sürekli uyuyorrrr gece gündüz halsizim yorgunum diyor bu ne yaaaa ya ben hamileyim bennnnn

:) bende yalnız değilmişim mutlu oldum:)benim eşimde kilo aldı:)

birde siz doğumda görün
siz içerde bir doğururken onlar kapıda 9 doğruruyor :1::1:

benim doktorum ben sancı çekerken her yanıma geldiğinde eşimide teselli ediyordu :)

şuan 10 aylık bir oğlum var.. Ama ben hamileyken eşim baya bir kilo almıştı şuanda o kiloları vermeye uğraşıyor :) acayip tatlıya aşeriyordum eşimde benle beraber aşeriyordu, gerisini siz düşünün yani:))))

benim doktorum ben sancı çekerken her yanıma geldiğinde eşimide teselli ediyordu :)

ayyy:) maşallah maşallah eşime de söyledim en eğlencelisi bu olmuş dedi allah analı babalı büyütsün
çok şanslı bir bebeğin var çok iyi bir anne babaya sahip:)

şuan 10 aylık bir oğlum var.. Ama ben hamileyken eşim baya bir kilo almıştı şuanda o kiloları vermeye uğraşıyor :) acayip tatlıya aşeriyordum eşimde benle beraber aşeriyordu, gerisini siz düşünün yani:))))

:):) maşallah allah analı babalı büyütsün:) hayırlısı ama eşim de duymuş tatlı yiyince oğlan oluyor diye
sabah akşam tatlı yediriyor bana tatlı yediimi görünce de çok mutlu oluyor :) kendisi de yiyor :) oğlan b ebek annesi olarak
yorumun nedir diye sorsam benm bebeğim daha çok küçük cinsiyetine daha var ??

:):) maşallah allah analı babalı büyütsün:) hayırlısı ama eşim de duymuş tatlı yiyince oğlan oluyor diye
sabah akşam tatlı yediriyor bana tatlı yediimi görünce de çok mutlu oluyor :) kendisi de yiyor :) oğlan b ebek annesi olarak
yorumun nedir diye sorsam benm bebeğim daha çok küçük cinsiyetine daha var ??

Rabbim tamamına erdirsin sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin. Tatlıya aşeriyorsan yüksek olasılıkla oğlun olabilir yada ekşiye aşeriyorsan kızın. ben etrafımda bir çok insanda bu durumu gördüm. Bende canlı örneğiyim günde 1 kilo tatlı yerdim 67 kilo ile hamile kalmıştım doğuma giderken 93 kiloydum :)) tabiki Allah(c.c) herşeyin en iyisini bilir.Kız-Erkek Rabbim ne verirse hayırlısını versin..

son zamanlarda sabahları benimle beraber eşimin de elleri ayakları şişiyor :)

Sabahları bulantım oluyor ara ara bakıyorum onun yüzüde ekşidi :1: henüz aşerme falan yok ama dün akşam diyor ya sen ne zaman aşereceksin aşerde ilginç birşeyler yiyelim:56:

Back
X