Sizin ki yanlış oldu k bakmayınBen sorunuza cevap verdim, bana niye beğenmedim attınız? Kırgınım dostlarım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin ki yanlış oldu k bakmayınBen sorunuza cevap verdim, bana niye beğenmedim attınız? Kırgınım dostlarım.
Ben sizlere yazdım beni de beğenmediBen sorunuza cevap verdim, bana niye beğenmedim attınız? Kırgınım dostlarım.
Sen beğendin ben beğenmedim bunlara takılıyorsanız siz benim hep mesajlarıma beğenmedim atmışsınız sorun yokBen sorunuza cevap verdim, bana niye beğenmedim attınız? Kırgınım dostlarım.
Bak ben ara sayfaları okumadım dedim iki arkadaşa yazdım ben size değil kiHepsini okursan anlarsın az çok ne demek istedim yada konu neden bu kadar uzadığını..
OhhDikkat ederim ama genelde eleştirdiğim, yanlış bulduğum şeyleri yapmam zaten. Mesela yedi senedir ilişkiye giremediğim, gurbette çalışan kocadan şırıngayla hamile kalmaya çalışmam en basitinden. Size hayatta başarılar diliyorum. Tabii mümkünse.
Derken ???
Tamam sorun yok dediğim gbi ben kapattım konuyu zatenBak ben ara sayfaları okumadım dedim iki arkadaşa yazdım ben size değil ki
Ama.merak ettim bakıcam söz neymiş derdin
Masallah siringa felan aksiyon bolDerken ???
Derdi ne? Bilmiyoruz. Derdini soruyoruz, beddua ediyor. Sorusuna cevap veriyoruz beğenmedim atıyor. Eski konularına bakıp derdini tahmin edelim diyoruz, sttr ediyor...Var yaa bu adam kaçmış dönmez geri, aha da buraya yazıyorum...Ben sizlere yazdım beni de beğenmedi
Bir beğenmedim daha geldiDerdi ne? Bilmiyoruz. Derdini soruyoruz, beddua ediyor. Sorusuna cevap veriyoruz beğenmedim atıyor. Eski konularına bakıp derdini tahmin edelim diyoruz, sttr ediyor...Var yaa bu adam kaçmış dönmez geri, aha da buraya yazıyorum...
Konu vardı zaten birde kapattınTamam sorun yok dediğim gbi ben kapattım konuyu zaten
Eşim şehir dışında çalışıyor 1 buçuk aydır yanımızda yok gurbette. Ama 1 hafta sonra gelecek inşallah Bayram boyu yanımızda sonra tekrar gidecekMerhaba eşi gurbette uzun süredir olan var mı?