Eşi gurbette olanlar buraya bi bakabilir mi

Hepsini okursan anlarsın az çok ne demek istedim yada konu neden bu kadar uzadığını..
Bak ben ara sayfaları okumadım dedim iki arkadaşa yazdım ben size değil ki 🤣🤣

Ama.merak ettim bakıcam söz neymiş derdin

Ben sizlere yazdım beni de beğenmedi
Derdi ne? Bilmiyoruz. Derdini soruyoruz, beddua ediyor. Sorusuna cevap veriyoruz beğenmedim atıyor. Eski konularına bakıp derdini tahmin edelim diyoruz, sttr ediyor...Var yaa bu adam kaçmış dönmez geri, aha da buraya yazıyorum...

Lokum hamincigim

Bütün sayfaları okudum sürekli bir kavga tartışma beddua gördüm

Benim sorunum şu derdim şu arkadaşlar ne yapabilirim yok

Verip veristirmisin millete

Esin gurbette ve vajinusmus yaşıyorsun ki bunu da sen dememişin arkadaş başka konun varmış demiş
Yanı sen daha hiç açıklama yapmamışın

Derdi ne? Bilmiyoruz. Derdini soruyoruz, beddua ediyor. Sorusuna cevap veriyoruz beğenmedim atıyor. Eski konularına bakıp derdini tahmin edelim diyoruz, sttr ediyor...Var yaa bu adam kaçmış dönmez geri, aha da buraya yazıyorum...
Bir beğenmedim daha geldi
Hiçte böyle dert görmedim bana ara sayfaları oku dedi bol miktarda beddua var
Sonuç yine o soruyu sorayim

Kardeş senin derdin ne bir yaz da kurtul dök içini

Eşiniz her memlekete geldiğinde nasıl bir zorluk yaşıyorsunuz, yeni tanışmış gibi oluyoruz her seferinde demişsiniz. Anlamadım bu kısmı samimiyet sohbet anlamında mı uzaksınız yoksa cinsellik anlamında mı uzaksınız her geldiğinde?

Merhaba eşi gurbette uzun süredir olan var mı?
Eşim şehir dışında çalışıyor 1 buçuk aydır yanımızda yok gurbette. Ama 1 hafta sonra gelecek inşallah Bayram boyu yanımızda sonra tekrar gidecek 😔😔😔 soru sormak isterseniz bana da sorabilirsiniz yardımcı olabilirim

Sizin esiniZ her geldiğinde yabancı gibi ya da yeni tanışıyor gibi olması değişik.
7 senedir evli birisiniz neden böyle olsun.
Siz ne kadar kizsanizda bu yabancılaşma vajinismustan kaynaklı. Hadi 6 -7 ay eş destek olur yardımcı olur ama 7 senede bisey olmuyorsa bu artik es icin sorundur. Siz yeni yendiyseniz ve eşiniz her geldiğinde ilk zamanki gibi tepki veriyorsanız eşiniz daha yeni tanışıyor gibi olur. Sana bunu diyen herkese yasa inşallah diyorsun ,o yaşasa size ne faydasi var. Neyse işte bence durum bu

Back
X