Eşi Gurbette Olanlar Burda Toplanalım

NisaNurum

Canım Kızım Canım oğlum
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
4.057
22
158
38
Merhaba kızlar benimde eşim bugün itibariyle gurbet ellere gidiyor çalışmak için ben şimdiden özledim aşkımı:gitme: nasıl geçicek günler benim gibi eşi gurbette olanlar hadi dertleşelim :1hug:

5 6 ay ama işe bağlı eğer iş iyi giderse 1 yıl kadar kalıcak ve bizim gitmemiz onun gelmesi zor gelse bile bir hafta bir izni olucak görüşemicez yanı ama olun bunada şükür

jayat şartları katlanmak zorunda kalıyo insan ama hasretlik çok zor yaa

çok zor geçiyo ama geçiyo geçen hafta ablama gittim bugün geldim eve ama hiç gelesim yoktu ama mecburen geldim burasıda evim hem daha fazla kalınmaz diye geldim ama eve geldim içimi gene bi üzüntü kapladı alışmışım onun varlığına yokluğu çok koyuyo bana bide ablama bırakırdı beni 3 4 gün sonra alırdı yada ben gelirdim eve ama evde onu görürdüm zaten o varken 3 4 günden fazla kalamıyodum şimdi bomboş ev bi girdim içeri ses soluk yok çok tuhaf oldum off off nasıl geçicek bu günler yaamafoldumben

Benim eşimde 10 güne kadar ırağa gidiyor 1 haftalık bebeğimiz var bende ilk ters bakıyordum sonradan düşündüm 1 sene özleriz üzülürüz bir ev alırız bir ömür rahat ederiz kızımıza gelecek sunmamız lazım be canım :) katlanıcaz yani..

Back
X