Mahçup olmaktan korkuyorum bakar mısınız?

İş yerinin stresi ayrı oluyor. O stresli anlarda ilişkiyi iyi tutmak zor. Ya da sen biriyle sorun yaşasan erkek arkadaşın konuya dahil olsa olmaz, olmazsa olmaz. Çok iğrenç bir durum.
Evet aslında o işte çalışmaktan değil onunla aynı ortamda çalışmaktan yana xey yaptım kendim bulduğum iş olsa rahat olurum çalışırım yapamazsam çıkarım kafama göre takılırım diğer türlü olmuyor

İş yerinin stresi ayrı oluyor. O stresli anlarda ilişkiyi iyi tutmak zor. Ya da sen biriyle sorun yaşasan erkek arkadaşın konuya dahil olsa olmaz, olmazsa olmaz. Çok iğrenç bir durum.
Evet yaa olmazsa ben bozulurum olsa sıkıntı olmuyor cidden ısrar ediyor o da artık bi işe gir diye de hiç oraya giresim yok valla

İş konusunu bilemiyorum mutfakta hiç calismadim.Ama eşimle 4 yıl aynı yerde çalıştık.inanilmaz problem oluyor.ona niye baktın buna niye güldün.Ayrica sevgilinizle konuşmada biz bile ertesi gün işe gitmek zorunda kalacaksınız.bence ayni yerde çalışıp bir arada olmak isi birazda sıkıcı hale geliyor insan birbirni ozlemeli
Evet gerçekten bu çok sıkıntı işin stresinden çok bunu düşündüm inanki orda isine de odaklanamaz insan öyle olunca devamlı tartışma çıkar orda değil de eve gidince falan işte hmm evet sıkıcıdır da biz devamlı göremiyoruz gerçi haftavfa 1 kere insan baya özlüyor

Back
X