Eşi ile aynı burcu taşıyanlar

Ben de eşim de boğa burcuyuz. Eşimi çooook seviyorum, birbirimize çok benziyoruz. Evde takılmayı seviyoruz, film izlemeyi, sanatsal şeyleri. Tek kötü tarafı birbirimizi çok etkiliyoruz, birimiz depresyona girince ötekini çıkarmak yerine, ikimiz daha beter depresyona giriyoruz. Kavgalar çok şiddetli oluyor ama çok şükür halledemediğimiz birşey olmadı. Boğa-boğa çok müthiş ikili bence.

Bende eşimle aynı burçtanım. Kovayız ikimizde ve hiç anlaşamayız.
Ben sinirli, kinci bir insanım. Bir konuyu taktım mı takarım. Ama onun sinirleri alınmış bir nebze kin yok ve hiç birşeyi de takmaz.
Ailecidir. Aile derken kendi anne, baba ve abisine düşkündür. Onların yaptıklarını görmez, kördür. Ama ben birşey yapayım çok net görür.
8 senedir de beraberiz. Ne onunla ne onsuz yani.

Eşimle aynı burca sahibim ikimizde kovayız :27::27:Ben 21 eşim 22 ocak :27:
Çok benzer yönlerimiz yok eşim sakindir yavaştır bense tam tersi hareketliyimdir sinirliyimdir:31:
Ben fazla düzenliyim eşim dağınık:27:
Eşim çok ilgilidir ben onun kadar değilim hep zıttız sanırım:31:eşim evde vakit geçirmeyi daha çok sever bense gezmeyi çok severim ben ççok duygusalım özel günlere çok fazla önem veririm eşimse öyle bir güne sığdırmayı sevmez aklıma gelenler bunlar

Bizde aynı sizin gibi kovayız:1:
Ya bu kova erkekleri hep dağınıkmıdır böyle bu huyu yüzünden çok tartışıyoruz maalesef.
Ama benim eşimde çok ilgilidir sağolsun gezmeyi,yemeyi,eğlenmesi çok sever bende tabi birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz.
Evde film izleriz maç izleri bide oyun oynamayı seviyor bilgisayarda bende o arada nette takılıyorum böyle anlaşıp gidiyoruz işte..

Herkese selam
Ben bir başak burcuyum ve eşim de başak burcu. İkimizin arası 6 gün çok da yakın doğum tarihlerimiz. Birbirimize çok uyum sağlasak da aynı şeylerden hoşlanıp aynı durumlardan rahatsız oluyoruz. Buraya kadar çok güzel ama ikimizinde aynı olumsuz tutumları olması bizi biraz zorluyor. Bir de kadın ile erkeği farklı oluyor başak burcunun. Eşim çok sessiz sakin fazla yorum yapan biri değil bense tam tersi çok açık biriyim içimde ne varsa hemen söylerim. Konuşkanımdır.
Benim merak ettiğim benim gibi eşiyle aynı burcu taşıyıp da ilişkisini uzun süre götürebilen çiftler var mı aramızda?
Deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyorum :61:

Eşimde bende balık burcu ve burcumuzun özelliklerini ikimizde taşıyoruz son derece duygusal ve romantiğiz.Aynı burcdan olmamıza rağmen 19 senelik evliyiz .:nazar:

eşimde bende akrep burcuyuz ,arada birbirimizi sokuyoruz sonra hemen barışıyoruz,akreplerin özelligi küs kalamazlar bu yönden ilişkimiz çok yıpranmıyo ,ama ateşli kavglar yaşanıyo saman alevi gibi oluyo sonrada,ama sevmedigim yanı çok bencil bende bencilim ama o benden daha bencil bazen bogasım geliyo

Eşim benden 2 yaş büyük ama doğum günlerimiz aynı :) Burcumuz balık :) Hayatımızda buna benzer bir çok tesadüf var ve bizim tanışmamıza da bu tesadüfler vesile oldu diyebilirim... Biz 5 senelik bir ayrılıktan sonra tekrar bir araya geldik ve evlendik :) 11 aylık evliyiz, O benim alnımız yazısı, kadere inanıyorum ve kaderime şükrediyorum :))

Eşim benden 2 yaş büyük ama doğum günlerimiz aynı :) Burcumuz balık :) Hayatımızda buna benzer bir çok tesadüf var ve bizim tanışmamıza da bu tesadüfler vesile oldu diyebilirim... Biz 5 senelik bir ayrılıktan sonra tekrar bir araya geldik ve evlendik :) 11 aylık evliyiz, O benim alnımın yazısı, kadere inanıyorum ve kaderime şükrediyorum :))

biz eşimle aynı burçtan değiliz ama burda balık çoğunluğu görünce yazayımdedim. romantik duygusal demişsiniz balık için. benim eşim balık ben oğlakımgerçide:) ama bu duygusallık ve romantizm yükselenlemi ilgili acaba ya iyi anlaşşsakta romantizmin r si yok benimkinde ben anlatıorum artık şöle davran böle yap hoşuma gider falan ..ah ahhh oysaki evlenmeden bende balıkları romantik flörtçü erkekler bilirdim. annesine bile benden daha duygusal:1:

Kızlar biz de balık burcuyuz.hatta dogum gunümüz bile aynı...ama hiç anlaşamayız biz...

hımm demekki balık balıklada anlaşamıosa yükselen faktörü var :) oysaki kocam hariç tanıdığım balık biri tam bir flörtçü romantik aşk erkeğiydi . gerçi bizimkide biz arkadaşken dikkat ederdim kızlar arasında maşallahı vardı çevresinden eksik olmaslardı bi kahkahalar bi canımlar cicimler..ayyyy bak gece gece bi sıcak sinir bastı şimdi bana gelincemi odun oldu bu adam yaff:1:

ben 15 mayıs nişanlım 13 mayıs boğa burcuyuz . aramızda hiçbir fark yok huylarımız aynıdır. hiç zorluk çekmedik allaha şükür. :27:

Son düzenleme:
Eşim benden 2 yaş büyük ama doğum günlerimiz aynı :) Burcumuz balık :) Hayatımızda buna benzer bir çok tesadüf var ve bizim tanışmamıza da bu tesadüfler vesile oldu diyebilirim... Biz 5 senelik bir ayrılıktan sonra tekrar bir araya geldik ve evlendik :) 11 aylık evliyiz, O benim alnımız yazısı, kadere inanıyorum ve kaderime şükrediyorum :))

hiç bir şey tesadüf değildir ;)
ancak ve ancak Allahın belirlediği,
izni,
tevafuktur zaten canım :29:

.

Son düzenleme:
Ben de eşim de boğa burcuyuz. Eşimi çooook seviyorum, birbirimize çok benziyoruz. Evde takılmayı seviyoruz, film izlemeyi, sanatsal şeyleri. Tek kötü tarafı birbirimizi çok etkiliyoruz, birimiz depresyona girince ötekini çıkarmak yerine, ikimiz daha beter depresyona giriyoruz. Kavgalar çok şiddetli oluyor ama çok şükür halledemediğimiz birşey olmadı. Boğa-boğa çok müthiş ikili bence.

Bende bir Boğa ile evliyim işaretlediğim yere takıldım. Şöyle birşey farkettim ki, eşim yüzüme bakar ben neşeliysem o da neşeli davranır, ben gerginsem o da gerilir, yani halet-i ruhiyem hemen ona da sirayet ediyor, acaba Boğaların özelliği mi bu? :27: Diyelim iyi değilim kendi kendime iyi hissedip ona da bulaştırmam lazım yoksa çıkamıyoruz o girdaptan :37:

Aranızda benim gibi Başak-Başak olan bir çift yok mu? Merak ediyorum nasıl anlaşıyorsunuz? :66:

iki başağın evliliği için zor derler bunu anca yaşayan bilir sanırım sizin için durum öyle mi bende bi başağım genel olarak merak ettim bu konuyu :)

ben 13 mayıs....
eşim 15 mayıs...
ikimizde boğa burcuyuz...
anlaşamıyoruz kesinlikle....

Bende bir Boğa ile evliyim işaretlediğim yere takıldım. Şöyle birşey farkettim ki, eşim yüzüme bakar ben neşeliysem o da neşeli davranır, ben gerginsem o da gerilir, yani halet-i ruhiyem hemen ona da sirayet ediyor, acaba Boğaların özelliği mi bu? :27: Diyelim iyi değilim kendi kendime iyi hissedip ona da bulaştırmam lazım yoksa çıkamıyoruz o girdaptan :37:
bizim eşimle burçlarımız aynı değil ama şu duygu durumundan etkilenme benim eşimde de çok fazla var. ben çok neşeli isem o da neşeli. ben keyifsizsem o da keyifsiz. ben ona küstüysem o bana dahaçok küskün. ben benim gönlümü almasını beklerken adam daha bi içine kapanıyor taaa ki ben tekrar düzelene dek. çok acı. sonra da bu durumu konuşuruz. elimde değil diyo napalım.

Herkese selam
Ben bir başak burcuyum ve eşim de başak burcu. İkimizin arası 6 gün çok da yakın doğum tarihlerimiz. Birbirimize çok uyum sağlasak da aynı şeylerden hoşlanıp aynı durumlardan rahatsız oluyoruz. Buraya kadar çok güzel ama ikimizinde aynı olumsuz tutumları olması bizi biraz zorluyor. Bir de kadın ile erkeği farklı oluyor başak burcunun. Eşim çok sessiz sakin fazla yorum yapan biri değil bense tam tersi çok açık biriyim içimde ne varsa hemen söylerim. Konuşkanımdır.
Benim merak ettiğim benim gibi eşiyle aynı burcu taşıyıp da ilişkisini uzun süre götürebilen çiftler var mı aramızda?
Deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyorum :61:

bende başak burcuyum da iki başağın durumunu merak ediyorum anlaşma uyum kolay sağlanabiliyor mu acaba yoksa evliliği yürütmekte zorlandığınız durumlar oluyor mu ?

Back
X