Çok muhabbet tez ayrılık getirir
ben esimle yaklasik 6 ay beraber calistim evet guzel yanlari yok mu var ama kotu yanlari bence daha fazla profosyonel insanlariz is hayatini iste ev hayatini evde birakmayi biliorz ama beraber calisinca ister istemez is yeri eve tasinmaya baslio ozel hayat kalmio tavsiye etmemmerhaba arkadaslar aranızda eşi ile aynı ıs yerınde calısan var mı?
benım esmın kendı ıs yerı ama ben baska bı yerde calısıyorum.
eşim aynı ıs yerınde calısırsak sureklı tartısırız fılan dıyor her konu acıldıgında.
ben suan ıs yerımden ayrılmayı dusunmuyorum ama onun yanında calısmak ısterdım. fakat o buna karsı.
sizce sorun olurmu aynı yerde calısmak?
fıkırlerınızı merak edıyorum
gun ıcerısınde musterılere gııdp gelebılıyor tahsılata vs vs dıyokı ben gıtsem olduda orda bır bardak cay ıcsem gelınde nerdeydın dıye basımın etını yersın dıyor hahaha
tamam işte..boşuna türkü yazmamışlar..çok muhabbet tez ayrılık getirir..evlilik monotonlaşmasın..kocan haklı..dava kapanmıştıro da aynı seyı savunuyor ben ıs cıkıslarında gıdıyorum evde ısım yoksa.
hafta sonlarıda gıderım bırlıkte claısan kızlarla kahvaltı hazırlarız oglen yemegı hazırlarız yerız vs vs.
zaten ondan cok benım sozum gecer orda hep orda olabılıyorum kısaca. ama oda bana ne dıyor bılıyormusun. ben senı sevmeye devam etmek ıstıyorum dıyor.
ne guzel kendı ısınızmıEsimle ayni is yerinde calisiyorum gayette menunum cok olumsuz yorumlara bakmamak lazim. Saygi old surece sikinti yok
ofıs cnm kuafor gıbı cok gelen gıdenın oldugu bı yerdegılEşin ne iş yapıyo yazmamışsın işine göre değişir biz eşimle çalıştık beraber zaman zaman sorun yaşadık kıskançlıklar falan evdeki sorunu işe taşımak biz bayan kuaförüyüzde o beni ben onu çoookkk kıskanıp kavga ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?