• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi j.uzman erbaş olan bayanlaarr

Zahra99

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2016
262
2.486
138
Merhabayın kadınlar :) Sevdiceğim jandarma uzman erbaşlık sınavına girmeye hak kazandı. Bazılarınız bilirki bende polis olmayı çok istiyorum. En Büyük TÜRKİYE İnşaAllah hakkımızda hayırlısı olur.
Sorunuma gelecek olursak eşi bu konumda olanlar var mı? Bunun zorlukları neler? Bunları düşünüp bir yandanda endişeleniyorum. Onun hakkında korkularımda oluşmuyor değil. Bende polis olursam nasıl bir düzenimiz olur? Bu konuda yardımcı olabilecek, bilgi verebilecek hanımlar varsa mutlu olurum :KK200:

Önceliklee gözün aydın canımcım :))
Eşim asker değil , babam asker ama jandarma değil annemde polis değil öğretmen amaaa yinede gözlemlediğim kadarıyla yazayım bişeyler :)
Tayinler eğer farklı bir durum söz konusu değilse birazda eşe göre oluyo.yani tayin göreceğiniz zaman senin çalışabileceğin bi yermi değilmi o önemli. Normalde jandarma kırsal bölgelerde yoğunlukta olur biliyosun ama bi bayan polisin o tarz yerlerde çalışma alanının oluğunu düşünmüyorum belkide yanlış düşünüyorumdur eğer öyleyse düzelt beni :) bi kaç asker-polis çift tanıyorum tayinleri eş durumuna göreydi hep
O yüzden tayin konusunda şark görevi dışında çok zorlanacağınızı düşünmüyorum evliliğide doya doya yaşayabilirsin yani.
İkinizinde işi stresli eve iş getirmezseniz sürekli bu konuları konuşmaz sürekli şu ne oldu bu ne oldu diye birbirinize sorular sormazsanız hayat daha kolay olur sizin için.bi noktadan sonra işten kaynaklı stresle bunalabilir birbirinizi kırabilirsiniz çünkü.
Ev ikiniz içinde huzur bulacağı kafasını dinleyeceği bi yer olmalı ;)

Teşekkür ederim abla :-* Daha sınav aşaması var henüz jandarma olmadı. Bakalım ne olacak ilerleyen zamanda. İnşaAllah ikimiz içinde hayırlısı olur. Mutlu olduktan sonra Türkiyemin dört bir yanında yaşarım ben :)

Teşekkür ederim abla :-* Daha sınav aşaması var henüz jandarma olmadı. Bakalım ne olacak ilerleyen zamanda. İnşaAllah ikimiz içinde hayırlısı olur. Mutlu olduktan sonra Türkiyemin dört bir yanında yaşarım ben :)
Oy kuzum benimm biliyorum yaşarsın sen :) hakkınızda hayırlısı olsun sonuçlardan haberdar et mutlaka :)

Back
X