Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dayım geçirmiş o zamanlar çocuğu olmaz demişler ama 2 kızı olduÇocukken eşi kabakulak hastalığı geçirmiş olup çocuk sahibi olanlar var mı? Süreciniz nasıl geçti?
Cogu cocuk gecirir zaten. Problem ergenlikte gecirmesiÇocukken eşi kabakulak hastalığı geçirmiş olup çocuk sahibi olanlar var mı? Süreciniz nasıl geçti?
Sizde sanırım tüp bebek tedavisine başladınız? Nasıl gidiyor?Benim esim de gecirmis maalesef
Bende oldum kabakulakÇocukken eşi kabakulak hastalığı geçirmiş olup çocuk sahibi olanlar var mı? Süreciniz nasıl geçti?
Eşimde ergenlikte geçirmiş doğrusuCogu cocuk gecirir zaten. Problem ergenlikte gecirmesi
Oluyor demek kiBabam 30undan sonra kabakulak gecirdi, dr cocugun olmaz demisti o zaman ama bir kardesim daha oldu![]()
Bizde olduk çocukken ama erkeklerde farklı bi durumBende oldum kabakulak
4 tss was ne 5. gün embriyomuz var ekim gibi insallah transferimiz gerceklesecekSizde sanırım tüp bebek tedavisine başladınız? Nasıl gidiyor?
Hadi inşallah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almak nasip olur. Eşinize nasıl bir tedavi uygulandı?4 tss was ne 5. gün embriyomuz var ekim gibi insallah transferimiz gerceklesecek
Hmm anladım benim eşimde de durum hemen hemen aynı sayılır ama çok şükür ki spermde çıkış var. Allah hepimizin yardımcısı olsunEsim ayni zamanda hipo hipolu bir sürü hormon ignedi ve vitamin kullandi maalesef sma sayiler 5/8 adet spermle sinirli