eşi kemoterapi görüp hamile kalan varmııı

sudenazaz

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
118
34
298
İstanbul
eşim küçük yaşta kemoterapi gördü 6 seneleik eviliyim doktora gittik sperm o çıktı mikro tese dendi onuda yaptırdık sonuç yine olumsuz buna rağmen hale umudum var

eşim küçük yaşta kemoterapi gördü 6 seneleik eviliyim doktora gittik sperm o çıktı mikro tese dendi onuda yaptırdık sonuç yine olumsuz buna rağmen hale umudum var

bahar85 in eşi kemoterapi görmüş ve amaliyat olmadan sperm çıkışları oldu ve dondurttular onunla görüş derim.ayrıca onlar çok bitkisel ilaç kullandılar...

Öncelikle geçmiş olsun. bizde gördük. Ama bizi baştan uyardılar. Biz dondurduk. 6. tüpte kızım geldi. dondurulmuşlarla şans azalıyor ama napalım. Benim eşim yoğun almıştı. 2 senedir bitti. ama hala sperm yok bizde...
tese yaptırabilirsiniz...

kterapiden önce dondurtmamışlar mı. Hastanede bekar olan bütün erkeklere dondurturuyorlardı...

kemoterapi gördüğünde kimse donduralım diye bir teklifte bulunmamış eşimde 10 yaşında geçirdiği için dondurma fikri olmadığını söledi micro tese ameliyatı geçirdi ama doktor sperm bulmadığını söledi .ayrıca klomen ilacına devam dedi ama sonra doktor tanıdık olduğu için meğerse teselli amacıyla klomeni kullanın demiş bizde bunu duyduk şok geçirdik tabiki bilmiyorum çaresiz kaldım

msj göndermeyi beceremedim yeni üye oldum için ;

sevalbizdde 6 senelrik evliyiz
ewet bizizm durumumuz daha da zor aslında umutsuz ama kabul edemiyorum anne olamamayı birçok doktora gittik ve doktor bize kemotearapi sonra sı hücreleri öldüğü için doktorlar genelde sperm sayısısna 0 dedi ama buna rağmen doktor doktor gezdık 1 sene önce gittiğimiz doktor teseyi önerdi ve klomeni kullanmayı söyledi gitmeden önce bende kendimce sperm arttırı bitkisel ürünler kullandım teseye gittiğimizde doktor sperm bulamadım ve sende hepatiy b ve c var dedi ağlaya ağlaya geri döndük ama size gene % 20 şansınız var dediyse onuda dene allahım gönlüne göre versin inancını kaybetme benim psikolojim hiç iyi değil allahım yardımcınız olsun0817 mesaj göndermediğim için buraya yaıdım bende

Back
X