• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi Klinefelter sendromu olanlar

Cookiee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2022
449
592
33
30
Kızlar eşime Klinefelter sendromu olabilirsin dendi genetikten kan verdi sonucu bekliyoruz. Eşi Klinefelter olanlar eşinizin fsh, lh, testesteron hormon seviyeleri kaçtı?

Merhaba eşim klinifelter 47xxy doktor önerisi yapar mısınız ameliyatsız çözüm arıyoruz
Lütfen Tese odaklı ürologlarda vakit kaybetmeyin, Celalettin Peru yada Ankara da Mesut tül. Bunlardan başkasına gitmeyin a life hastanesine gidin Semra Sertyel de test verip seviyeleri öğrenin. Kesinlikle bodoslama çıkarsa diyerek Tese olmayın

Simdi şöyle; biz sadece azosperm sanmsitik izmirde prof bulup gittik genetik sonuclari cikmadan hormon ignesi basladi 1 ay sonunda genetik sonuclari cikti.47Xxy oldugunu öğrendik, daha sonra bizi yari yolda birakti diyebilirim. Gönlüm hem bahceciden yanaydi.randevu alip gittik evet dediginiz gibi testis boyutlari kucuk ama ekstra sormadik doktora . Fsh lh yuksek testesteronda normalde dusuk çıkıyormuş 3 Ay klomen ve 2 vitamin verdi 3 aylik yeter dedi onemli ola testesteron hormonunu biraz daha yükseltmekmis. Hormonlari suan daha da yukseldi ama testesteronda 3,09 dan 3,91 e cikti. Kasim basi sperm testi vericez daha sonra sanirim ameliyat. Suan tese de cikacakmi o onemli sonra yumurta toplama islemi olur
merhaba tedavinizden sonuç aldınız mı izmirdeki doktorunuz kimdir

Merhaba, 2 senedir başlık altına yazılan olmamış sonuç alabilen oldu mu neler yaşadınız lütfen yardımcı olur musunuz? 3 yıldır evliyiz, 1,5 yıldır korunmasız ilişki henüz gebelik hiç oluşmadı... yaşım 28, amh 0,8 civarı ve eşimin sperm sayısı 0 çıktı, genetik test verdik ama yüzde 90 klein felter doğrulanacak her şey tutuyor ve daha önceden başka doktorda söylemiş... İkimizde şoka girdik Allah'ım sen yardım et lütfen yol gösterin ne yapacağız şuan genetiğin sonucunu bekliyoruz doktor her hangi bir ilaç vermedi...

Merhaba, 2 senedir başlık altına yazılan olmamış sonuç alabilen oldu mu neler yaşadınız lütfen yardımcı olur musunuz? 3 yıldır evliyiz, 1,5 yıldır korunmasız ilişki henüz gebelik hiç oluşmadı... yaşım 28, amh 0,8 civarı ve eşimin sperm sayısı 0 çıktı, genetik test verdik ama yüzde 90 klein felter doğrulanacak her şey tutuyor ve daha önceden başka doktorda söylemiş... İkimizde şoka girdik Allah'ım sen yardım et lütfen yol gösterin ne yapacağız şuan genetiğin sonucunu bekliyoruz doktor her hangi bir ilaç vermedi...
Merhaba benim eşimde klinefelter sendromu iskenderun da yaşıyorum hatay da bir mikro tese geçmişimiz var olumsuz üroloji bakımından ülkemiz maalesef çok göçük durumunda zor hastalar için en umut vaad edici doktor bence bülent erol şuan onda tedavi görüyor benim eşim fsh lh çok yüksek testestoron da düşük şuan hormonları düşürüp testerstorunu yükseltip 3 ay sonra tese ameliyatına girecek ben yaklaşık 1 senedir bu konular içersindeyim ve çok fazla araştırdım ve azosperm konusunda bülent hocanın deneyimine güveniyorum

Merhaba benim eşimde klinefelter sendromu iskenderun da yaşıyorum hatay da bir mikro tese geçmişimiz var olumsuz üroloji bakımından ülkemiz maalesef çok göçük durumunda zor hastalar için en umut vaad edici doktor bence bülent erol şuan onda tedavi görüyor benim eşim fsh lh çok yüksek testestoron da düşük şuan hormonları düşürüp testerstorunu yükseltip 3 ay sonra tese ameliyatına girecek ben yaklaşık 1 senedir bu konular içersindeyim ve çok fazla araştırdım ve azosperm konusunda bülent hocanın deneyimine güveniyorum
Çok teşekkür ederim inşallah güzel haberler alırsınız, bizde zaman kaybetmeden Bülent hocaya gidelim o halde. Peki fiyatları nedir? Tese ameliyatı ve tüp bebek her şey dahil ne kadarı bulur? Fiyatlar konusunda da hiç bilgim yok ortalama nedir?

Şimdi şöyle 8 bin tl muayene ücreti veriyorsunuz 6 ay boyunca herhangi bir muayene ücretini ödemiyorsunuz 6 aylık tedavi sonrası mikro tese 95 bin tl olumlu çıkarsa sperm dondurma ücreti 22 bin tl tüp bebek ise 130 bin tl ama bu ücretleri size daha önceden haber veriyorlar hani hazırlıklı olmanız bakımından bian da sizden para talep etmiyorlar siz sadece muayene ücretini ödüyorsunuz ondan sonraki süreçler de ise size bilgi veriyorlar şu miktar para alacağız hazırlıklı gelin diye bir de o 6 ay tedavi süreci boyunca da illa ki bahçeci de tahlil istemiyorlar gücünüzün yettiği yerde yaptırabilirsiniz diyorlar ben İskenderun’dan yapıp Bülent hocaya mail atıyorum oda yine mail yoluyla tekrar ilaçları gönderiyor sizde şehir dışındaysanız bilginiz olsun 🙏🏻

Yumurta toplama işlemi de vardı ama onun ücreti dolar bazındaydı sanırım ondan dolayı tam fiyat söyleyemem ama diğer ücretleri ne şekilde anlaşmışsanız o şekilde devam ediyor zam gelse dahi anlaştığınız fiyat üzerinden devam ediliyor ama inşallah sizde Klinefelter yoktur eğer yoksa normal azosperm hastalarında verdiği tedavi ile normal sperm bulup mikro tese yapmadığı birçok hasta var Allah yar yardımcımız olsun inşallah 🙏🏻

Yumurta toplama işlemi de vardı ama onun ücreti dolar bazındaydı sanırım ondan dolayı tam fiyat söyleyemem ama diğer ücretleri ne şekilde anlaşmışsanız o şekilde devam ediyor zam gelse dahi anlaştığınız fiyat üzerinden devam ediliyor ama inşallah sizde Klinefelter yoktur eğer yoksa normal azosperm hastalarında verdiği tedavi ile normal sperm bulup mikro tese yapmadığı birçok hasta var Allah yar yardımcımız olsun inşallah 🙏🏻
Amin canım Allah herkesin yardımcısı olsun. Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alırız

Kliniefelter cikarsa yazin ama buraya ben cook fazla arastirdim doktor onerisi yapabilirim
merhaba, yıllar geçmiş güzel sonuç alanlar var mı? eşimin azosperm olduğunu öğrendik doktor klein felter olabileceğini söyledi. genetik kan verdik bekliyoruz bu süreçte hormon sonuçları çıktı yorumlayabilecek ve doktor önerisi yapabilecek var mıdır?
FSH - 35,4
LH - 20,7
Estradiol - 55,1
Total testosteron - 4,76

Back
X