Erkek İnfertilitesi Eşi Klomen ve Evicap Kullananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

dilekk_84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
66
0
86
41
Adıyaman
arkadaşlar bugun eşim sperm testi yaptırdı ve sonuçta sperm sayı ve hareketinde problem çıktı.doktor Klomen ve Evicap yazdı.bu ilaçlarla sayı ve hareketi artırabileceğimizi soyledi.Eşi Bu ilaçları kullanıp hamile kalan var mı acaba.3 ay kullanacakmışız bu ilaçları.

benim eşimde aynı testi yaptırdı ve düşük çıktığı için dr. clomen yazdı. bize evicap yoktu . eşim kullanıyordu sonra burda bir arkadaş işi bilmeyen dr. lar yazıyor clomeni demiş. bende prof.dr. kaan aydos hocaya email attım. oda normal yolla gebelik düşünenler için hormon ilacı önermiyorum ben demiş. eşimde artık içmiyor. ben keçi boynuzu kürüne başladım. 2gündür onu yapıyorm.

basarisiz tup bebekten sonra biz tedaviye basladik
5 ay klomen
3 ay proxeed
6 ay evicap
l arginine
ginseng
ginko biloba kullandi esim

6. ayda kendiligimden hamile kaldim

ilk degerlerimiz sayi 7 milyon ileri hareketli ve morfoloji sifirdi tedaviye basladigimizda

6. ayda sayi 90 milyon olmustu

klomen ve evicap dışındakileri doktor mu verdi yoksa siz mi aldınız canım.nasıl ve nerden aldınız diğerleri hakkında bilgi verir misin canım

klomen ve evicap dışındakileri doktor mu verdi yoksa siz mi aldınız canım.nasıl ve nerden aldınız diğerleri hakkında bilgi verir misin canım

Canım öncelikle geçmiş olsun. Benim eşimde krishazelin eşinin kullandığı ilaçları kullanıyor, klomeni ve proxeed plusu Kaan hoca söyledi. Diğerlerini ise kendimiz alıyoruz, vitamin oldukları için.

Canım öncelikle geçmiş olsun. Benim eşimde krishazelin eşinin kullandığı ilaçları kullanıyor, klomeni ve proxeed plusu Kaan hoca söyledi. Diğerlerini ise kendimiz alıyoruz, vitamin oldukları için.

klomenle serophene aynı mı eşime dr verdi dr aslında prof ama bana güven vermiyor

canim klomen ilac digerleri destek vitamin dir .
Hepsi bilimsel olarak sperm yapimi icin gerekli kanitlanmis desteklerdir

klomen i sadece doktor kontroluyle kullanabilirsin

ama digerlerini rahatlikla alabilir ve kullanabilirsiniz hicbir yan etkisi veya zarari yoktur ama cok faydasi vardir.

bu konuda en iyi si turkiyede GNC markasidir magazalarindan yada online internet sitesinden alabilirsin
yada yurtdisindan ebay den getirtebilirsin

peki varikosel varmi diye bakildi mi?

fsh ve testesteronu kac?

hangi doktora gidiyorsunuz?

benım esımde sayı normal yanı yüksek ama hareketlılık az.

bu yuzden doktorumuz ,

treantal,
evicap ,
Solgar L-Arginine

verdi ,kullanıyoruz sonuc ne olur bılmıyorum..

treantal bitti ,ayın basına kadar keçi boynuzu ve arı sütü-polen karısımına baslıcaz..

ama belkı baslamayız haplar etkısını gosterdı mı dıye bakmak ıcın...

ne olur bılmıyorum..

evet canim ayni ilac ikiside

hangi doktora gidiyorsunuz ve ne icin verdi fsh i mi dusuk yada yuksek?

canım ateş beye gittik teoman beye gittik aslında varikoselimizde var ama ikiside ameliyata gerek yok dedi ben sitede okuduğum değerlere göre olmalıyız orta derecede morfolojimiz düşük yüzde üç total sayımız değişiyor 39 milyonla 75 milyon arasında hareketlilik yüzde 45 dr göre ilaç tedavisi yeterli ben burdan öğrendiklerimle proxeed plus veriyorum ara ara kürler uyguluyorum eşim ameliyahat olmak istemiyor sen dr dan daha mı iyi bileceksin diyor

canim mutlaka bir tanede multuvitamin kullansin esin... mutlaka

canim onlara bizde gittik
varikosel olsaydi yapmadan birakmazlardi emin ol:))
demekki ameliyata gerek yok. ozellikle teoman bey asla ameliyat varsa kacirmaz.

siz destekleyici tedavi yapin

alabilirseniz mutlaka proxeed plus kullanin. sayi ve hareketliliginiz guzel

preseed jel ve ovulasyon testi de kullanirsaniz hamileligin yakindir.

canim mutlaka bir tanede multuvitamin kullansin esin... mutlaka

mesela ne ,

pressed kullanmayı düşünüyoruz cok övüyorlar..

doktor bu sekılde de olabılır dedı ama bılmıyorum beklemıyorduk hıc boyle bı seyı ..

bı ay olmadı daha ögrenelı ve tedavıye baslayalı, bakalm daha önümüzde uzun zmanlar var..

Son düzenleme:

alabilirseniz bu is icin en iyi si proxeed plus tur ama pahalidir
alamazsaniz GNC arginmax

oda olmazsa solgarin erkek icin multuvitamininden alin

yadinda ginseng
omega 3
alin

alabilirseniz bu is icin en iyi si proxeed plus tur ama pahalidir
alamazsaniz GNC arginmax

oda olmazsa solgarin erkek icin multuvitamininden alin

yadinda ginseng
omega 3
alin

anladım tesekkur ederım ,bir anda fazla yüklenmiş olmayız dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…