arkadaşlar bugun eşim sperm testi yaptırdı ve sonuçta sperm sayı ve hareketinde problem çıktı.doktor Klomen ve Evicap yazdı.bu ilaçlarla sayı ve hareketi artırabileceğimizi soyledi.Eşi Bu ilaçları kullanıp hamile kalan var mı acaba.3 ay kullanacakmışız bu ilaçları.
arkadaşlar bugun eşim sperm testi yaptırdı ve sonuçta sperm sayı ve hareketinde problem çıktı.doktor Klomen ve Evicap yazdı.bu ilaçlarla sayı ve hareketi artırabileceğimizi soyledi.Eşi Bu ilaçları kullanıp hamile kalan var mı acaba.3 ay kullanacakmışız bu ilaçları.
klomen ve evicap dışındakileri doktor mu verdi yoksa siz mi aldınız canım.nasıl ve nerden aldınız diğerleri hakkında bilgi verir misin canım
Canım öncelikle geçmiş olsun. Benim eşimde krishazelin eşinin kullandığı ilaçları kullanıyor, klomeni ve proxeed plusu Kaan hoca söyledi. Diğerlerini ise kendimiz alıyoruz, vitamin oldukları için.
klomen ve evicap dışındakileri doktor mu verdi yoksa siz mi aldınız canım.nasıl ve nerden aldınız diğerleri hakkında bilgi verir misin canım
klomenle serophene aynı mı eşime dr verdi dr aslında prof ama bana güven vermiyor
evet canim ayni ilac ikiside
hangi doktora gidiyorsunuz ve ne icin verdi fsh i mi dusuk yada yuksek?
peki varikosel varmi diye bakildi mi?
fsh ve testesteronu kac?
hangi doktora gidiyorsunuz?
benım esımde sayı normal yanı yüksek ama hareketlılık az.
bu yuzden doktorumuz ,
treantal,
evicap ,
Solgar L-Arginine
verdi ,kullanıyoruz sonuc ne olur bılmıyorum..
treantal bitti ,ayın basına kadar keçi boynuzu ve arı sütü-polen karısımına baslıcaz..
ama belkı baslamayız haplar etkısını gosterdı mı dıye bakmak ıcın...
ne olur bılmıyorum..
canım ateş beye gittik teoman beye gittik aslında varikoselimizde var ama ikiside ameliyata gerek yok dedi ben sitede okuduğum değerlere göre olmalıyız orta derecede morfolojimiz düşük yüzde üç total sayımız değişiyor 39 milyonla 75 milyon arasında hareketlilik yüzde 45 dr göre ilaç tedavisi yeterli ben burdan öğrendiklerimle proxeed plus veriyorum ara ara kürler uyguluyorum eşim ameliyahat olmak istemiyor sen dr dan daha mı iyi bileceksin diyor
klomenle serophene aynı mı eşime dr verdi dr aslında prof ama bana güven vermiyor
canım varikosel yokmuş.fsh ve testesterona bakılmadı.bir üroloğa gitti eşim
canim mutlaka bir tanede multuvitamin kullansin esin... mutlaka
mesela ne ,
pressed kullanmayı düşünüyoruz cok övüyorlar..
doktor bu sekılde de olabılır dedı ama bılmıyorum beklemıyorduk hıc boyle bı seyı ..
bı ay olmadı daha ögrenelı ve tedavıye baslayalı, bakalm daha önümüzde uzun zmanlar var..
alabilirseniz bu is icin en iyi si proxeed plus tur ama pahalidir
alamazsaniz GNC arginmax
oda olmazsa solgarin erkek icin multuvitamininden alin
yadinda ginseng
omega 3
alin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?