• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Esi neofortil kulanan varmi acil kizlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hiranur3434

Alahim.nolur dualarimi.kabul eyle ☹
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
750
473
103
37
Kizlar kaan aydosa gdip neofortil kulanip faydasini goren vRmi? Bze hasar tekrar olmasin diye verdi esime , gunde 1 kulanin 3 ay yoksa tup yaptrn dedi

Bizede verdi 3 ay kullanın tüp yapmayın dedi ama ben neofortili cok yetersiz buldugum için kullanmıyorum daha önceki dr kullandırmıstı onun yerine solgar kullanıyoruz

Bizede verdi 3 ay kullanın tüp yapmayın dedi ama ben neofortili cok yetersiz buldugum için kullanmıyorum daha önceki dr kullandırmıstı onun yerine solgar kullanıyoruz
Cnm saol sperra ve art med vermsdi.onlar sayiyi baya.yukselti.bnde yetrsz buldm neofortili icerigi cok az sperranin icerigi baya cok maca da var icinde biz snra yanina gttk gene 2nci kez kaan hocanin hocam daha almdk dedik evde hangisi var sa olur dedi hasar tekrarlamamsi icin tamam dedk oyle.kaldi bu ay baslcm tupe cok.korkyrm.bi.yandan ozman ya art med ya sperra alrz tup bebege kadar napalm

Cnm saol sperra ve art med vermsdi.onlar sayiyi baya.yukselti.bnde yetrsz buldm neofortili icerigi cok az sperranin icerigi baya cok maca da var icinde biz snra yanina gttk gene 2nci kez kaan hocanin hocam daha almdk dedik evde hangisi var sa olur dedi hasar tekrarlamamsi icin tamam dedk oyle.kaldi bu ay baslcm tupe cok.korkyrm.bi.yandan ozman ya art med ya sperra alrz tup bebege kadar napalm
Bence de onlara devam edin bende evdekiler bitsin onları alcam aklımda

Bize de neofertil önermiş. Benim icime sinmedi art med devam, simdi sperra bitti 1 haftadır eşim içmem hoca zaten önermemiş diye diretiyor :( yarın alıcam yine de aynen devam etmeyi düsünüyorum

Bize de neofertil önermiş. Benim icime sinmedi art med devam, simdi sperra bitti 1 haftadır eşim içmem hoca zaten önermemiş diye diretiyor :KK43: yarın alıcam yine de aynen devam etmeyi düsünüyorum
Cnm bze baya fayda etti sizedemi kaan aydos verdi bende neofortil yerine sperra alcm.icinde maca falan var baya kuvvetli icerigi benim esim icio sorun yapmioda insalh emeklermizn karsiligini alrz cnm yaa

Back
X