Eşi, nişanlısı, sevgilisi... dört dörtlük olan var mı? :/

pembebalon2015

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
25
4
36
Eşimin bazı huylarını sevmiyorum beni rahatsız eden bazı huyları var ama bazı huyları da var ki kimsede bulamayacağım.... Onu çok seviyorum ama bazı huyları da beni üzüp sinir ediyor... Kimse dört dörtlük değil galiba... sizde benim gibi mi düşünüyorsunuz acaba? Eşlerinizin kötü huylarını görmezden gelip iyi huylarıyla avunanlar var mı benim gibi...

Eşimin bazı huylarını sevmiyorum beni rahatsız eden bazı huyları var ama bazı huyları da var ki kimsede bulamayacağım.... Onu çok seviyorum ama bazı huyları da beni üzüp sinir ediyor... Kimse dört dörtlük değil galiba... sizde benim gibi mi düşünüyorsunuz acaba? Eşlerinizin kötü huylarını görmezden gelip iyi huylarıyla avunanlar var mı benim gibi...

Dört dörtlük insan yok ki zaten. Hepimizin yanlış, eksik, kusurlu tarafları var.. eminim ki eşiniz de sizin kusurlarınızı görüyor ve ona rağmen sevmeye devam ediyordur.. olması gereken de bu.. hepimiz birilerini 'kusurlarına rağmen' seviyoruz.

tabiiki dört dörtlük değil kimsenin ilişkisi..
ama bazı tahammül edemeyeceğin ana noktalarda eksiklik varsa o ayrı..

Dört dörtlük ne ki? Ben olaya şöyle bakıyorum, karşınızdaki insanda kusur olarak gördüğünüz şey size zarar veriyor mu, ona olan sevginizi törpülüyor mu? Eğer cevap evetse, o ilişkide sıkıntı var. Eğer hayırsa, insan kusur olarak gördüğü şeyleri bile zamanla sevebiliyor.

Benimki dört dörtlük korkuyorum elimden alacaklar fark edip öyle olduğunu. Sonra aman salla diyorum dört dörtlük o aldatmaz beni:) şaka bir yana dört dörtlük kimse yoktur bu devirde

Yok oyle bir sey :) biz 4 4luk muyuz? Yooo.
ya da disarkdan iyi gibi gorunen bi huy hane icinde bunaltici olabilir. Mukemmeli bulsak mukemmel olmasi gozumuze batar.

kesinlikle değil dört dörtlük ve hatta bazı huylarından dolayı bir arkadaşım nasıl duruyorsun diyor mesela içine kapanık biraz sessiz kendi halinde
iyi ama ben onu öyle sevebiliyorum ama o arkadaşım öyle sevemiyor o yüzden iyiki onun değil benim sevgilim haha
nasıl bağladıysam:p
bence bir ilişkide kişiler birbirinin kötü yönlerini tolere edebiliyorsa uyumlu ve mutlu olabilirler.yok eğer çok batıyorsa zaten anlaşamazlar ..yoksa kimse mükemmel değil dolayısıyla hiçbir ilişki de mükemmel olamaz..

Eşimde sevmediğim çok özellik var. Onunda bende sevmediği bir çok özelliğim.
Ama önemli olan zaten birbirimize güzellille tahammül edip sevgimizi pekiştirmek, olduğumuz gibi kabul etmek.
Zaten buna evlilik diyoruz :))
Hep güzel yerlerini görmeye çalış desem pollyannacılık olacak bu :) elbet ki sevmediğin özellikleri vardır ama huzur istiyorsan, geçim istiyorsan birbirinize ayak uydurmanız gerekir

dört dörtlük kelimesi güzellik gibi görecelidir. Yani kişiden kişiye göre değişir. Eşinizin kötü davranışları birine göre belki iyidir , iyi olanları ise birine göre kötüdür bilemezsiniz. Bence kimse dört dörtlük değil, Elinizdekinin kıymetini bilin..

ne ben dört dörtlüğüm ne de nişanlım.arada bu nedenlerden tartışsak da bence güzel bir şey olduğu gibi kabul etmeye çalışmak.

İnsanlar dört dörtlük olsa hayat çekilmez olurdu.
Farklı huylarımız, farklı zevklerimiz hayatımızı yaşanılır kılıyor.

Hayal edin sizinle her şeyi birebir aynı düşününen bir eş! Müzik, yemek, siyaset, renk her şey aynı olsa ne kadar monoton olurdu. İnsanların birbirinden farklı olması birbirini tamamlamasıdır bana göre.
Her dediğime '' evet bence de öyle'' diyen biri beni sıkardı açıkçası.

Bu hayatta kimse dört dörtlük değil, olamaz da. Ne kadar hayat tecrüben olursa olsun, ne kadar bilgin olursa olsun, ne kadar gezmiş görmüş olursan ol kimse dört dörtlük olamaz.

Peygamberler bile dört dörtlük olamazken bize mi kalmış?
Allah var işte her şeyin sahibi, her şeyi bilen, dört dörtlük.

X