• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi Nişanlısı veyada Sevgiisi Burdur'da olupta Kıbrsa gidecek olanlar.

hulyaeyup

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
1.047
9
156
Diğer
9 yıldır tanışıyoruz 3 yıl önce evlendik 1 yasında kızımız var.ama aramıza askerlik girdi kızmda bende çok özledik babasını. şuan Burdur'da ama 9 ocakta Kıbrısa gidecek benimle aynı durumda olanlar varmı?Nasıl görüşüşecez yanlarına nasıl gidecez sohbet eder birbirimizden fikir alırız.

baktım biri beni çağırmış hemen geldim:)
evet arkadaşım yaa bildiğin üzere benimkide Kıbrıs'a gidecek..

bu arada nasıl görüşeceğimiz konusunda hala bir fikrim yok...
oradaki ankesörlü telefonlara burada bizim kullandığmız telekom kartları uymuyormuş..yani oradan almak gerekiyormuş ve birkaç gün boyunca kart bulanamadığı zamanlar oluyormuş..
uff biz daha rahat edecekler diye beklerken yoksa daha mı zor olacak canım yaa???

bu arada sana özelden msj attım arkadaşım..

benim sevdiceğizimde kıbrıs'ta :( iletişim gerçekten zor evet 3 tane tlf var zaten 1 tanesi çalışıo diğerleri bozuk onda da dehşet sıra oluo paşaköy karargah bölüğünde sevgilim. p.tesiden beri konuşamıyoruz 6 gün arayamadığı bile oluodu :(:43:

allah sabır versin o zman bize ne diyelim.ben günde 1 defa aramasına razıyım yaa :(
kıbrıs hattı alırsak sorun olmazmış herhalde.hem ben hemde o.cep telinede karışmıyolarmış öle dediler bana

Hayırlı teskereler olsun öncelikle.
Eşiniz ankesörlü telefondan sizi çok rahat bir şeklide arayabilir sizi..
Eğer orada cep telefonu kullanımı serbestse kıbrıs turckcel hattı alıp sizi arayabilir sizde onu arayabilirsiniz orada kontürlü oluyor teller..
Şu anda 100 kontör fiatı 6 lira orada..
Türkiye hattını kullanırsa orda hem onun hemde sizin telefonunuzdan gider kontür yada faturalı fark etmiyor..

Back
X