araştırırsın canım gideceği oteli mutlaka bilirsin oteli arar kaptılıp kapatılmadığını öğrenirsin sende huzurunu bozma boşyere
benim eşimde otomotiv sektöründe arada bir eğitim amaçlı çıkar yurtiçi seyahatlere,ama otel kapatıldığını hiç duymadım,seminerler falan yapılır genelde ama kapatılması garip geldi,gerçi üzmeyin kendinizi doğuş otomotiv çok köklü bir firma,bunu araştırın oraya ait mi değil mi diye içiniz ancak rahat eder...
Doğuş otomotiv Ferit Şahenke ait,biliyosun Garanti Bankası ve bir çok büyük firmanında sahibi onlar.
Bu kadar şüpheci yaklaşmayın bana kalırsa,doğruda olabilir yani.
Otomotivde çalışmış biri olarak size rahat olmanızı söyleyebilirim.Çünk eğitime gelen hiç bir kadın gidimde orda biriyle oynaşim mantığıyla gitmiyor.Sadece erkek sizin eşinizde yok.Herkes ekmeğinin derdinde.
Kaldı ki eşimde bana gelim dese bende istemezdim ne münasebet yani,iş başka eş başka.Ha bende istemezdim.İstemedim de nitekim.
Daha yaza çok var ayrıca şirketlerin eğitim planları her zaman konuşulduğu gibi olmayabiliyor.Şimdiden buna takılmayın derim.
Sizde çalışın o zaman,evde oturup böyle kurmakla olmaz ama.
Evlendikten sonra mı eşinizle oynaşıldı.Eğitimlerde yani?
senin eşine güvenin yok yaparsa heryerde yapar güvensizlik kadar kötü bişey yoktur güven yoksa benim için bi ilişki yoktur zaten sürekli böyle huzursuz yaşanmazki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?