Erkek İnfertilitesi Esi Progeny m kullananlar???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Masal aden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2017
889
363
53
37
Merhaba
Esı progeny m kullanan varmı?
Sperm dna hasarı sonucumuz%61 cıkınca doktorumuz 3 ay bu ilacı onerdı.
Kullananlar deneyımlerini paylasabılırmı? Faydasını gordunuzmu?

Benim eşim kullandı.
üroloji doktoru yakın bir dostumuz verdi bu ilacın ismini harika bir ilaç diğer markalara hiç benzemiyor 2,5 ay sonra hamile kaldım günde 2 yada 3 kez içti eşim şiddetle tavsiye ederim.
3-5 ay arasında hamile kalma olasılığı eşinizin bünyesine göre değişir sakın pes etmeyin ilacı bırakmayın.Özellikle morfoloji için en etkili piyasadaki vitamin bu.Biz faydasını gördük birileri okurda onlarada vesile umut olur diye yazıyorum düşünmeden alın.

Son düzenleme:
Kimse yokmu arkadaslarrr
Canım bizde kullanıyoruz eşim varikosel ameliyatı oldu sayısı ve hareketli sayısı az olduğu için verdi henüz bilmiyoruz faydası olup olmadığını 2 haftadır günde 3 tane içiyor..3 kullanicaz sonra kontrole gitcez inşallah işe yarar

Canım bizde kullanıyoruz eşim varikosel ameliyatı oldu sayısı ve hareketli sayısı az olduğu için verdi henüz bilmiyoruz faydası olup olmadığını 2 haftadır günde 3 tane içiyor..3 kullanicaz sonra kontrole gitcez inşallah işe yarar
İnş ama bu sadece bır antıoksıdan acıkcası ne kadar etkılı bılemıyorum.

Benim eşim kullandı.
üroloji doktoru yakın bir dostumuz verdi bu ilacın ismini harika bir ilaç diğer markalara hiç benzemiyor 2,5 ay sonra hamile kaldım günde 2 yada 3 kez içti eşim şiddetle tavsiye ederim.
3-5 ay arasında hamile kalma olasılığı eşinizin bünyesine göre değişir sakın pes etmeyin ilacı bırakmayın.Özellikle morfoloji için en etkili piyasadaki vitamin bu.Biz faydasını gördük birileri okurda onlarada vesile umut olur diye yazıyorum düşünmeden alın.
Canim sizin sadece morfoloji mi kotuydu sayınız kaçtı

Canim sizin sadece morfoloji mi kotuydu sayınız kaçtı
Morfoloji düşüktü hızda ortaydı.
Testler yapılalı cok uzun zaman oldu bu benm 2. Gebeliğim o yüzden sonuçları hiç hatırlamıyorum.
progeny m ve soğukpres keçiboynuzu pekmezi birlikte kullanmıştık testler daha sonra cok iyi çıktı.

Merhabalar iki kez tup bebek tedavisi gorduk ve negatif sonucu aldik sikinti esimden kaynakli sprem azligi ve hareketsiz sayisi fazlaydi morfolijimiz bir di ama tedavilermizde hep kaliteli embryolar gelisdi birinci kalite 5 gun embryolariydi ikiser tane transfer olmasina rahmen negatifi aldik acibadem maslakda malesef daha sonrasinda doktormuzu bu ilaci verdi esime progny m bi uc aya yakin kullandik gunde iki tane falan ama daha bisey gormedik iki aydir kullanmiyoruz smdi yeniden alalim dedik kullanmaya baskicak tekrardan doktor iki tane demisdi ama ilacda gunde bir yazio smdi gunde bi tanemi kullansak did dusunuorum ama sizler fayda gormussunz bi kac kisi hangi doktorlar
Onermisdi size bu ilaci acaba bunyeye zarari vardir die bire dusurmek istioruz

Merhabalar iki kez tup bebek tedavisi gorduk ve negatif sonucu aldik sikinti esimden kaynakli sprem azligi ve hareketsiz sayisi fazlaydi morfolijimiz bir di ama tedavilermizde hep kaliteli embryolar gelisdi birinci kalite 5 gun embryolariydi ikiser tane transfer olmasina rahmen negatifi aldik acibadem maslakda malesef daha sonrasinda doktormuzu bu ilaci verdi esime progny m bi uc aya yakin kullandik gunde iki tane falan ama daha bisey gormedik iki aydir kullanmiyoruz smdi yeniden alalim dedik kullanmaya baskicak tekrardan doktor iki tane demisdi ama ilacda gunde bir yazio smdi gunde bi tanemi kullansak did dusunuorum ama sizler fayda gormussunz bi kac kisi hangi doktorlar
Önceden yazmışsınız ama yeni gördüm ben.
Bize üroloji doktoru aile dostumuz verdi zaman zaman 3 bilr içebilir günde dedi.aynı soruyu bende sordum üstünde 1 yazıyor diye.
Vitamin takviyesi olarak günde 1 miş.Ama biz tedavi amaçlı kullandığımız için 1 yeterli gelmezmiş O sebepten 2-3 diyorlar.

Birde istikrarlı ol vitamin konusunda biz 6 ay hiç bırakmadık düzenli içti yanında birde soğukpres keçiboynuzu tükettik

Canım eşime doktor günde 3 tane içeceksin dedi 3.aydayız bu ay test yapılacak bakıcaz gelişme varmı

Back
X