• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi puregon kullanan varmı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet sizi en iyi anlayanlardan birisi benim canım. Maalesef çok pahalı bu tedaviler...Allah yardımcımız olsun... İnşallah hayırlısını verir rabbim...

Merhaba arkadaşım, evet benim bir sorunum yoktu, rahim filmi ve histeroskopi yapıldı neler neler, çok şükür temizdi sonuçlarım...
Adetim de düzenliydi, yumurta kontrolü yaptırdım onlar da iyiydi....ancak eşime oliıgoastenatospermi teşhisi konuldu, sayı 1 milyon, ki en az 20 milyon olması gerekiyordu, hareketi ve morfoloji %0 dı....
O kadar ilaç ve sağdan soldan duyduklarımızı yaptık ki....aradan 2yıl sonra ise tekrar test yapıldı, bu sefer de azosperm çıktı , ölü sperm dahi bulunamadı, Dr tese dedi.....bir süre iğne kullandı ancak sayı 3-4 milyon oldu diğerlerinde sonuç aynıydı....
Rabbim herkesin yardımcısı olsun, tedavi maddi ve manevi olarak yoruyor...okadar çok paralar dökülüyor ki bu uğurda ....kimse bilmiyor halini :(( hayırlısı bakalım....

Allah Hakkımızda hayırlısını versin. Ben bunları görünce doktorların kasıtlı yaptığını düşünmeye başladım. Yani morfolojinin yükselmeyeceğini bile bile bizi yolmaya çalışıyorlar. Sanırım tek çaremiz tüp bebek denemek olacak. Dualarım sizlerle...

Back
X