• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşi rütbeli asker olan var mi???

ben uzun zmndır üyeyim ama öbür topikten haberim yok cnm
Canım ya ipadden giriyorum sinir etti beni linki kopyalayamadım yapıştırınca diğer kopyaladığım şeyler çıkıyor :( acaba google asker eşleri kadınlar kulübü yazar mısın orda çıkan ilk link 3418 sayfalık.. Genelde bizim meslekteki bayanlar oraya takılıyorda canlılığı bitmiş artık bizler canlandırırız tekrardan :)

Bende bi asker eşiyim evlendi k bi hafta sona sirnaga gitti 2 yıl gelmesini antalyada bekledim sona çanakkaleye tayin çıktı simdi burdayiz evliliğimizin 5 senesindeyiz ve yeni bir aylık bi bebeğimiz var hic birşey planladığını gibi olmuo tabi zor tarafları var ben en çok nöbet olayını sevmiyorum çünkü yalniz kalmaktan korkan bi insanım onun dışında asker esi olmak gurur verici tabiki:KK49::D

Bende bi asker eşiyim evlendi k bi hafta sona sirnaga gitti 2 yıl gelmesini antalyada bekledim sona çanakkaleye tayin çıktı simdi burdayiz evliliğimizin 5 senesindeyiz ve yeni bir aylık bi bebeğimiz var hic birşey planladığını gibi olmuo tabi zor tarafları var ben en çok nöbet olayını sevmiyorum çünkü yalniz kalmaktan korkan bi insanım onun dışında asker esi olmak gurur verici tabiki:KK49::D
bende nöbetlerden nefret ediyoruummmm :(

arkadaşlar bana da bilgi verebilirmisiniz uzman çavuşluk hakkında.sevdiceğim ilk girdiğnde kazanamdı üstüne pek düşmedi istemiyordu .dişleri bozk demişler değil ama .
bidaha deneyecek.ben memur olacğım.ben tayin açısından zorlanırmıym.ne gibi zorlklar beni bekliyo.eşlerinizn hayatından çok endişe ediyormusunuz ???ben çok evhamlıyım çünkü.

:KK1::KK1: bna bi yardmcı olun:KK37:

Memursan egerhicbir sorun olmuo bende devlet memuruyum 3-4 haftada gedi tayinim oyuzden tayin konusunu kafana takma ama aile goturulrmryrn yere giderse gidemiosun tek sorun o tabi yine sana kalmis ama gitmemek daha hayirli bana gore bide akli sendr kalio esinin isler dahada zorlasio esim sirnaga gitti 2 yil brn gitmedim bekledim batida onu digerkonuya gelince hayatindan tabiki endiseedioruz doguda goreve gittiginde telkefon bile acamazdi tel cekmio ki arasin:KK61:

merhaba arkadaşlar
öncelikle ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
bende 11 yıllık evli bir asker eşiyim.20 yaşında evlenmiştim eşimle...
ama gerçekten asker eşi olmak çok zormuş.2 çocuğum var büyük oğlum 1.sınıf öğrencisi,şu an elazığdayız,diğer doğu illerine göre çok rahat(sadece geçenlerde bir polis karkoluna saldırı yapıldı) velhasıl-kelam oğlum okula başlayana kadar yaşadığımız sıkıntıları hiç umursamıyordum,ama oğlum okula başladığından belli vicdanım sızım sızım sızlıyor
neden mi?burda eğitim çok kötü,öğretmenimiz çok ilgili ama diğer öğrenciler anasınıfına bile gitmeden okula başladıkları için ve genelde 5 yaşındalar çok başarısızlar,ve öğretmen bize hakkınızı helal edin ben bu çocuklarla ilgilenmekten başarılı öğrencilerle ilgilenemiyorum dedi resmen.oğlum sınıf 1. si ama eğitim vasat,batıda olsaydık en azından özel okul imkanımız olurdu diye düşünüyorum,beyefendi artık büyüdü babamızıda kızıyor ''baba sen neden burayı yazdın''diye..eee haklı çocuk...
çektiğim sıkıntılara gelince ev taşımaktan bel fıtığı oldum artık gündelik işlerimi zor yapıyorum,7 tane ev değiştirdim,bütün eşyalarım değişti,8 yaşındaki oğlum dış karakollarda arkadaşsız tek başına büyüdü,psikolojisi bozuldu,şırnakta doğum yaptım ,orda bir köy evinde oturdum,elektrik sürekli gider,su yok,evde fareler cirit atıyor,misafir gelse evden utanıyorum,korkudan uyuyamıyorum bide hamilelik korkunç günlerdi...
SONUÇ:ben sürekli taşınmaktan gezmekten çocuklarımın okul değiştirmesinden nereye gideceğiz diye düşünmekten eşimle birlikte yoruldum :(
ben devlet memuruyum,bir evimiz var,birkaç yıl içinde bir yolunu bulup mesleği bırakmak istiyoruz,ben kendim devlet memuruyum eşimde iyi kötü bir iş bulursa nasılsa geçiniriz,en azından çocuklarım okul değiştirmez,eş dost akrabayla büyür,bir evim olur,eşyalarımız kırılıp dökülmez diye hayal kuruyorum...

Sorunlar çoğunlukla aynı oluyor ama işin içine çocuk girince daha zor oluyor sanırım. Biz 8 yıllık evliyiz çocuk düşünemedek, Hakkari dönüşü şimdi hadi dedik olmadı...Tüp bebeğe başlayalım dedik 10 gün önce eşim Kuveyt e 6 aylık göreve gitti....Ben başlattım işlemleri, Allah yardım edecek biliyorum tevekküldeyim sabırla bekliyorum,yine tek başıma ben burada o orada savaşıyor...Sağ salim gelmesini en azından yolun yarısında da olsa (inşallah olur da) bebeğimle bize katılması için dua ediyorum... Hayırlısı...:KK1::KK61:

Back
X