esi sevgilisi erzurumda askerlik yapan haber alamayan varmı

yaa moon hiç bilmiyorum valla askeri bölgelerin isimlerini
ama bana hiç yabancı gelmedi
duymuşluğum var
eşim gelsin sorayım

Mimarsinan dedi canımm, seninki nerde ???

aaa benım erkek arkadasımında askerlıgı mımarsınana cıktı cnmm turkbayragi acaba tam olarak nasıl bi yerdirr?? merak edıyorum netten resimlere baktım kötu gorunmuyo ama inş. komutanlar iyi olurr yaaa :Saruboceq::Saruboceq:

valla bilmiyorum ama inşallah komutanlar faln iyidir çünkü benmkii 3 güç geç gidicek ceza almaz inş. =( şu anda nerde canım sennki ??

moon eşime sordum neresi diye ya meğersem
her memlekete gittiimizde önünde durup o meşur paşapınarından su içiyormuşuz
ordaki çeşmenin ismi paşapınar bölgenin ismide paşakonağıymış
eşim öyle dedi çeşmenin hemen arkasında askeri bölge
karşılıklı iki yer
merkezede inanılmaz yakın
ordaki sudan kana kana içsin erzumun her yerinden oraya su almaya gelirler
erzurumun en meşur kaynak suylarından biridir:lepi:

canım benim eşimde paşapınarında topçu olarak yapıyor. bugüne dek yalnızca bir gün aramadı her gün konuşuyoruz 2 kez falan.ama moralini bozma belki vakit bulamamıştır.benim eşim revirci o yüzden vakti oluyor eğitime falan çıkmıyor.aynı yerde olabilirler tam olarak görevi nedir

az önce aradı sevdiceğim konuştuk.saim tuna kışlasıymış oldukları.109. topçu alayı.mimarsinan da deniyormuş artık oraya.birlikler birbirine yakınmış zaten.

aradı zaten:) yazıcı sanırsam orda bisey taburuydu neydi aklımda tutamıyorum:)

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı kısladamı yoksa bunlar :) topcuydu heralde ya aramadı ararsa sorcam
busrae heralde seninkide aynı yere dustu

aynı kısladamı yoksa bunlar :) topcuydu heralde ya aramadı ararsa sorcam
busrae heralde seninkide aynı yere dustu

benimki revirci canikom.birlikler baya yakınmış belkide aynı yerde yada yakın yerlerdedirler.aradığı zaman ayrıntılı olarak sor bi karşılaştırma yapalım

maiberf ben seninkiyle bnmki aynı yerde die biliyodum öyle değilmiş kaydirigubbakcemile3
fikret esen kışlası hava savunma taburunda benimki de.

maiberf ben seninkiyle bnmki aynı yerde die biliyodum öyle değilmiş kaydirigubbakcemile3
fikret esen kışlası hava savunma taburunda benimki de.

yok tatlım değilmiş ben sordum zaten havacılar başka yerde dedi eşim.saim tuna kışlasıymış bizimki.bizimki diyom sanki bende kışladayım ya:) olsun erzurumda işte hepsi kaderdaşız annem daha ne olsun dimi.dün ne olmuş uzun dönemlerden askerin biri 8 tane ilaç yutmuş intihar girişimi sanırım.her gün bi olay oluyor.eşim revirci bide allahtan onunla alakası yok.çocuk kendi getirmiş nsaıl soktuysa aramalarda.ne kadar sıklıkta konuşuyorsunuz canım siz. biz günde 2 kez konuşuyoruz ama öle çok uzun değil en fazla 20 dak faln.

valla ben hiç bilmiyorum yaa, lojistik bakımmış galiba mimarsinan kışlası dedi..

ah cnm ya çok üzüldüm o askere. psikolojisi ne bozulmuştur şimdi
baya konuşuyomuşsunuz cnm siz daha ne kdr konuşacaksınız kaydirigubbakcemile3
nişanlım arar hemen hemen hergün bizde 10 dk falan konuşuyoruz.

evelnmeden önce saatlerce konuştuğumuz için az geliyor tabi haliyle neyse bugün pek uzun konuşmadık zaten denetleme varmıi haftasonu da mangal partisi falan yapacaklarmış para toplamışlar.uzun dönemlerden teskere alanlar varmış hem o sebeple hemde bizimkilerin 100den düşmeleri şerefine.ay bide bişe anlattı çok güldüm.kar oynuyormusunuz diye sordum yok dedi.komutan oynamayın demiş.ama bitane asker kartopu yapıp atmış arkadaşına,çocuğun gözüne gelmiş ağlamış yazık ay hem acıdım hem çok güldüm.çocuk bunlar ya. benimki abi ya

kıslar burayı hepten boş bıraktınız ama olmuyo valla.arada bi uğrayın yazıktır.kendime yakın birilerini bulamıyorum yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…