Mimarsinan dedi canımm, seninki nerde ???
valla bilmiyorum ama inşallah komutanlar faln iyidir çünkü benmkii 3 güç geç gidicek ceza almaz inş. =( şu anda nerde canım sennki ??
benim erkek arkadasım erzurumda askerlik yapıyor 5 gun oldu aramadı normalde hic olmadı boyle birsey hergun arardı acaba kotu hava sartlarındanmı diye merak ediyorum ama kac gundur kafam ona takılı moralimde bosuk haliyle orada askerlik yapan yakınları olan varmı nasıl haber alabiliyomusunuz
aynı kısladamı yoksa bunlar :) topcuydu heralde ya aramadı ararsa sorcam
busrae heralde seninkide aynı yere dustu
maiberf ben seninkiyle bnmki aynı yerde die biliyodum öyle değilmiş kaydirigubbakcemile3
fikret esen kışlası hava savunma taburunda benimki de.
yok tatlım değilmiş ben sordum zaten havacılar başka yerde dedi eşim.saim tuna kışlasıymış bizimki.bizimki diyom sanki bende kışladayım ya:) olsun erzurumda işte hepsi kaderdaşız annem daha ne olsun dimi.dün ne olmuş uzun dönemlerden askerin biri 8 tane ilaç yutmuş intihar girişimi sanırım.her gün bi olay oluyor.eşim revirci bide allahtan onunla alakası yok.çocuk kendi getirmiş nsaıl soktuysa aramalarda.ne kadar sıklıkta konuşuyorsunuz canım siz. biz günde 2 kez konuşuyoruz ama öle çok uzun değil en fazla 20 dak faln.
ah cnm ya çok üzüldüm o askere. psikolojisi ne bozulmuştur şimdi
baya konuşuyomuşsunuz cnm siz daha ne kdr konuşacaksınız kaydirigubbakcemile3
nişanlım arar hemen hemen hergün bizde 10 dk falan konuşuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?