• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşi/sevgilisi kıskanç olmayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Meraba arkadaşlar.
Benim sorunum eşimin kıskanç olmaması.
Ne giysem,ne yapsam kıskanmıyor
Sizce onu kıskandırmak için neler yapmalıyım
Yada beni neden kıskanmıyor olabilir acaba
Yoksa beni sevmiyormu artıksenağlamasenağlama

erkekler kıskansa bi dert kıskanmasa bi der yahuu
bu kadınlara da yaranılmıyo :kedi:
eskiden kıskançtı da şimdi mi diil orasını anlamadım

Evet eskiden kıskanırdı beni
ama şimdi kıskanmıyorkisenağlamasenağlama

kaç yıllık evlısınız bılmıyorum ama bence kıskanmaması daha iyi..
sonra gelıyor yasaklar...
şunu giyme bunu yapma.. gibi.. ozaman insan daha bi bunalıyor ..
keşke benımkısı benı hiç kıskanmasa ..
cicikizin dedigi gibi kıskansa dert kıskanmasa dert..

hmm aklıma geldı onceden ne yapıyordunuzda kıskanıyordu sizi yada neler gıyım kusam makyaj nasl yapıyordunuzda kıskanıyordu sizi ? arkadas cevresı veya.. bu boyle gider liste..

hay daaa herkes kıskançlıktan şikayet eder
sen de kıskanmıyor diye şikayet ediyorsun.
demek ki senin nerde ne giyeceğini bilen biri olduğunu biliyor
ve karışma ihtiyacı hissetmiyor
kıskandırmak için yanlış şeyler yapmaya kalkma bence

Kıskançlık ve sevgi iki ayrı duygu. Bunları nasıl birbirine endeksliyorsunuz anlamıyorum.
Sever ama kıskanmayabilir. Çünkü hem kendine hem size güvenir.
Sevmez ama kıskanabilir. Çünkü bencildir kendini sahip karısını köle görür.
normal hayatta insanlar kendilerinden başarılı olanları kıskanırlar o halde bu mantığa göre onlar da seviyorlar diyebilir miyiz?
Beni eşim hiçbir zaman kıskanmadı. Bununla gurur duyuyorum çünkü bana sonsuz güveni var.
Eşiniz belki önceden tam olarak tanıyamadığından güvenememiştir ama şimdi güveni tamdır.
Böyle çocukça 'kıskandırmak için ne yapmalıyım' sözleri kusura bakmayın ama evli bir kadına yakışmıyor.:olmaz:

benım sevgilimde beni hiç kıskanmaz dar kot giysemde ki çok zayıfım:) kolsuz giyidiğimde felan hatta bazen canım makyaj yapmak istemiyo öyle gidiyorum yanına bana diyorki neden bugün makyaj yapmadın aşkım:)ben hiç şikayetçi değilim bu durumdan ama birkere sinirlenmiştim kız arkadasım sevgilisinde kalıcaktı yurtta kalıyordu kendisi bana dedi sende gel ders çalışırız bende bakalım benımki ne dicem diye sordum bi sorun çıkmıcaksa kalabilirsin aşkım dedi ozaman çok kırılmıştım benı kıskanmıyor diye:(ama sevgisinden şüphem yok..

kaydirigubbakcemile2
hay daaa herkes kıskançlıktan şikayet eder
sen de kıskanmıyor diye şikayet ediyorsun.
demek ki senin nerde ne giyeceğini bilen biri olduğunu biliyor
ve karışma ihtiyacı hissetmiyor
kıskandırmak için yanlış şeyler yapmaya kalkma bence

özet geçeceksek olursak arkadaşım insan oğlu doyumsuzdur illa kendiside olmayanı ister...lülülülülülü

ooooo...kimleri görüyoruz kimlerii....
demek şimdi de derdimiz bu...
yapısında yoktur kıskançlık, ya da mutlaka sizi güzel buluyordur da belki gösterişli bulmuyordur...
kıskançlığın sevgi gösterisi olduğunu düşünmüyorum ben...siz ne düşünürsünüz bilmem....

özgüveninizi toparlayabildiniz mi?
güçlü değildiniz en son bıraktığımızda
neyse..
kıskansa da bu sefer herşeyi kıskanıyor ben karşısında cevap veremiyorum ona diyeceksiniz..

Meraba arkadaşlar.

ne alakası var. olurmu öyle şey. kıskanmayan adam sevmiyor diye bir kural yok. sadece size güveniyor demek.... ..
kıskanan erkekte zor olur. herşeyinize karışan. böylesi daha iyi. .

Son düzenleyen: Moderatör:
Kıskançlık=sevgi midir?
Hayat konusunda çok tecrübem olmadığı için yorum yapmam zor.
Arada küçük kıskançlık oyunları tatlı gelebilir ama bunun için sizin bir şey yapmanıza gerek yok,adamın içinden gelirse kıskanır zaten..:delphin:

özgüveninizi toparlayabildiniz mi?
güçlü değildiniz en son bıraktığımızda
neyse..
kıskansa da bu sefer herşeyi kıskanıyor ben karşısında cevap veremiyorum ona diyeceksiniz..

artık güçlü akıllım...bak kıskanılmamaya bile bozuliirr...

ayy şekerim kıskanmasın işte ne güzel:) giydiğin herseye karıstıgını düşünsene gittigin yerlere falan...(tabikii gereğinden fazla kastım..)aman allah muhafaza:Saruboceq: benim sevgilimde kıskanır hemde baya ama ben şikayetçi değilim durcağı yeri biliyo hihoyyyt yani bence kıskanmaması sevmiyo anlamına gelmemeli herkesin yapısı farklı sonuçta takma kafanayerimseniben

kıskanmanın sevgiyle alakası olmadığı gibi güvenlede hiç alakası yok.
eşim herzaman bana güvenmediği için değil girdiğim ortamdaki karşı cinslere güvenmediği için bişeylere karışır....

Meraba arkadaşlar.

şimdi ne yapıyorsun da seni hala kıskanmıyor acaba merak ettim.....
ama benden sana tavsiye sosyal flörtlerine devam et arkadaşım...:lepi:
evlendin diye kendini kocana adama...
flört eden bir kadın ol ki kocacığın kıskanıversin seni... yani hem hep ona aitmiş gibi hemde her an gidecekmiş gibi yaşa... erkekler bunu seviyor ben anladım...laelaelaelaelae
bir de adamın yapısı ile alakalı... bak benim kocam da kıskançtır... ama ne giydiğime karışmaz.. ben giyinmeyi severim... göstermeyi değil... o da bunu bilir... demek ki senin kocanda seni biliyor....bunları da kafana takma...

Hala kıskanılmayı sevilme sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Kıskançlık bir hastalıktır. Kıskanan insan karşısındakine değil önce kendine güvenmiyordur.
Zaten bu adamlara bazen acıyorum, kıskanırlar sorun olur, kıskanmazlar sorun olur. Zor iş bu kadınları anlamak miriiimmmm delikafadulden

kıskanç degil diye seviniyordum ama o bir kıskançççç.görücü usulü oldu anlaşmamız. taviz vermiyordum hiç ,ama beni elde edene kadarmışşş... şimdii oooooo.özelliklede sık sık görüştükden sonra resmen bana tutulmuş vaziyette kaldııı.acayip etkilemişim :jeyyar:

kıskanç olmayan erkek mi öyle bi tür mü var mış şanslısın ozaman

Back
X