Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de de bir yengeç var :)) evlere şenlik yani sinirlendiğinde esip gürleyip ortalığı mahveden sonra herşey normale döndüğünde sanki hiç bişi yapmamış gibi davranan , ne istediğini bilmeyen ama sonuçta çok sevdiğim adam :)
ben de de bir yengeç var :)) evlere şenlik yani sinirlendiğinde esip gürleyip ortalığı mahveden sonra herşey normale döndüğünde sanki hiç bişi yapmamış gibi davranan , ne istediğini bilmeyen ama sonuçta çok sevdiğim adam :)
Ben yengecim:) Eşiniz yengeç ise çok iyi ya,bizden hiç zarar gelmez.Allah izin verirse ömür boyu senindir,sana sadık olacaktır,kıskanır sahiplenir,duygusaldır,evcimendir..Bir kadının en çok istediği şeylerden biridir eşinin evine ailesine kendisine düşkün olması ,sadık kalması öyle değil mi?En az aldatan burçlar listesinde 1 numarayız :)
benim sevgilimde yengeç..ve ben onu coook seviyorum
iyiki yengeç burcu ya kıskançta olsa herşeyi kafasınada taksa hertürlü özür dile gönül alır bişiler yaapar ..
en güzelide hayal kurarr plan yapar hepside evlilikle ilgili olur cok aşık etti kendine yahu :127:
yengeç erkeği ile birlikteyim...
zor bir burç gerçekten...
ne isteğini bildiğini sanır ama aslında bilmez...
yetinmez hiçbir şeyle... eğer bir konuda tolerans gösteriliyorsa, öbür konuda da gösterilmeli...
inatçıdır... kavga sırasında eser gürler, sinirle ne yaptığını bilmez.... gerekirse çok eski konuları açıp haklı olduğu yerleri göstererek kafa karıştırır:44:
sadık mıdır? işte o konuda şüphe yok... kızdırmaya kızdırır, gözünü dışarıda gösterir ama bir kere kalbinde yer edinmişsen hiçbir şey seni o yerinden edemez
zaten başka türlüde çekilmezdi herhalde![]()