Yengeç Burcu 22 Haziran - 23 Temmuz Eşi - Sevgilisi Yengeç Burcu Olanlar

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.446
3.152
373
selam kızlar sevgilisi nişanlısı eşi yengeç olanları merak ettım.benım eşim yengeç.duygusal alıngan hırslı ve cok evcimen.
ya sizinkıler??

Ben yengecim:) Eşiniz yengeç ise çok iyi ya,bizden hiç zarar gelmez.Allah izin verirse ömür boyu senindir,sana sadık olacaktır,kıskanır sahiplenir,duygusaldır,evcimendir..Bir kadının en çok istediği şeylerden biridir eşinin evine ailesine kendisine düşkün olması ,sadık kalması öyle değil mi?En az aldatan burçlar listesinde 1 numarayız :)

benim sevgilimde yengeç..ve ben onu coook seviyorum :16:

iyiki yengeç burcu ya kıskançta olsa herşeyi kafasınada taksa hertürlü özür dile gönül alır bişiler yaapar ..

en güzelide hayal kurarr plan yapar hepside evlilikle ilgili olur cok aşık etti kendine yahu :127:

yengeç erkeği ile birlikteyim...

zor bir burç gerçekten...
ne isteğini bildiğini sanır ama aslında bilmez...

yetinmez hiçbir şeyle... eğer bir konuda tolerans gösteriliyorsa, öbür konuda da gösterilmeli...

inatçıdır... kavga sırasında eser gürler, sinirle ne yaptığını bilmez.... gerekirse çok eski konuları açıp haklı olduğu yerleri göstererek kafa karıştırır :53: :44:

sadık mıdır? işte o konuda şüphe yok... kızdırmaya kızdırır, gözünü dışarıda gösterir ama bir kere kalbinde yer edinmişsen hiçbir şey seni o yerinden edemez :16:
zaten başka türlüde çekilmezdi herhalde :27:

yengec burcu tanidigim erkek arkadaslarim var ama hic sevgilim olmadi ve tanidiklarimdan sonrada olmasini kesinlikle istemem..

birincisi gordugum kadariyla cok ama cok alinganlar. hayatlarinda sakalasmaya yer yokmus gibi herseyi cok ciddiye aliyorlar. surekli gerginler. ciddi konular konus anca o kadar. yani bana gore cok keyifsizler :D ben teraziyim ve yengeclerle pek iyi anlasamiyorum

yengeçler allah ım delirtiyo beni hayata bir daha gelirsem kesinlikle bir yengeç erkeği istemem. hayatta özür dilemez hep o haklıdır. en ufak bişeyde kadınlardan beter trip atar bir ay konuşmaz sevmesine sever ama belli etmez uyuz bişiy.

ben de de bir yengeç var :)) evlere şenlik yani sinirlendiğinde esip gürleyip ortalığı mahveden sonra herşey normale döndüğünde sanki hiç bişi yapmamış gibi davranan , ne istediğini bilmeyen ama sonuçta çok sevdiğim adam :)

ben de de bir yengeç var :)) evlere şenlik yani sinirlendiğinde esip gürleyip ortalığı mahveden sonra herşey normale döndüğünde sanki hiç bişi yapmamış gibi davranan , ne istediğini bilmeyen ama sonuçta çok sevdiğim adam :)

sevmesen çekilmiyorlar zaten canım hepsi aynı bu yengeçlerin :)

puhahaaaaaaaaaaa allam allam 1 saattir yorumları okuyorum hep aynı şikayet..
lanet olsun cok sevıyorum ama aynı ya:DDDDDDDD

Ben yengecim:) Eşiniz yengeç ise çok iyi ya,bizden hiç zarar gelmez.Allah izin verirse ömür boyu senindir,sana sadık olacaktır,kıskanır sahiplenir,duygusaldır,evcimendir..Bir kadının en çok istediği şeylerden biridir eşinin evine ailesine kendisine düşkün olması ,sadık kalması öyle değil mi?En az aldatan burçlar listesinde 1 numarayız :)

söylediklerinin hepsine katılıyorum sadece biri dışında. ( sadk olma ) benim eski sevgilim yengeçti. 6 yıldırda beraberdik. tam sözlenmeize yakın aldatıldım. sonrası malum. çok sadıktır diye düşündüğüm adam şimdi 1 ay biriyle diğer ay başka biriyle ...

benim sevgilimde yengeç..ve ben onu coook seviyorum :16:

iyiki yengeç burcu ya kıskançta olsa herşeyi kafasınada taksa hertürlü özür dile gönül alır bişiler yaapar ..

en güzelide hayal kurarr plan yapar hepside evlilikle ilgili olur cok aşık etti kendine yahu :127:

yengeç erkeği ile birlikteyim...

zor bir burç gerçekten...
ne isteğini bildiğini sanır ama aslında bilmez...

yetinmez hiçbir şeyle... eğer bir konuda tolerans gösteriliyorsa, öbür konuda da gösterilmeli...

inatçıdır... kavga sırasında eser gürler, sinirle ne yaptığını bilmez.... gerekirse çok eski konuları açıp haklı olduğu yerleri göstererek kafa karıştırır :53: :44:

sadık mıdır? işte o konuda şüphe yok... kızdırmaya kızdırır, gözünü dışarıda gösterir ama bir kere kalbinde yer edinmişsen hiçbir şey seni o yerinden edemez :16:
zaten başka türlüde çekilmezdi herhalde :27:

anlattıklarınıza birebir katılıyorum. sanırım ben burcun en sadık olamayanına denk gemişim. 6 seneden sonra bunu yaşadığıma göre

Son düzenleme:
birisi yengeçler çok sadık burçmu dedi evcimen olduğu kesin alınganlığı kesin ama beni 3 yıl 4 ay sonra aldattı buna ne demeli

Back
X