İyi geceLer herkese...
Benim sözLüm eLektronik teknisyeni yaLnız haLa üniversiteye devam ettiği için çaLışmıyor..Babası(kayınpederim) emekLi oLdu emekLi parasıyla bir iş kurmak istedi bize gelecek olsun diye ve bugün gittiler küçük bir şarküteri tarzı bir yer almışlar çerez çikolata sigara kuruyemiş vb..şeyler olan bir yer ve şimdi benim aşkım tüm gün orda durucak sabah 8 gece 10 bazen 12 senağlama Ben istemedim sırf bu yüzden yüzünü göremedikten sonra parayı napiim ben dedim o da haklı olarak para biriktirmemiz lazım bak nişanımız düğünümüz olucak diyor..Bir yönden haklı ama ben yinede üzülüyorum..Benimle aynı sorunu yaşayanlar varmı aranızda :çok üzgünüm:
Canım seni anlıyorum. Ama sözlünde haklı. Parasız olmuyor. Sen dua etde işler yolunda gitsin:teselli:
Bu arada kayınpederin emekli olmuş dedin o da durur arada. Yani yardımcı olur. Sizde bişeyler yaparsınız herhalde?
Öyle bir şasınız yok mu:uhm:
Vaooov bir de 6 ay kalmış şurada düğüne!!!:1shok:
6 ay dediğin nedir ki?
İnan bana düğün telaşıydı,alışverişiydi,zaman nasıl geçer anlamazsın kavuşursunuz birbirinize hemen..:1hug:
Mutluluklar dilerim..
Kendi aiLem açısından maddi sorunumuz yok Allaha şükür bende çaLışıyorum zaten aiLeLere yük olmak istemiyoruz fazLa hayırLısı artık teşekkür ederim yorumLarınız için a.s.
İyi geceLer herkese...
Benim sözLüm eLektronik teknisyeni yaLnız haLa üniversiteye devam ettiği için çaLışmıyor..Babası(kayınpederim) emekLi oLdu emekLi parasıyla bir iş kurmak istedi bize gelecek olsun diye ve bugün gittiler küçük bir şarküteri tarzı bir yer almışlar çerez çikolata sigara kuruyemiş vb..şeyler olan bir yer ve şimdi benim aşkım tüm gün orda durucak sabah 8 gece 10 bazen 12 senağlama Ben istemedim sırf bu yüzden yüzünü göremedikten sonra parayı napiim ben dedim o da haklı olarak para biriktirmemiz lazım bak nişanımız düğünümüz olucak diyor..Bir yönden haklı ama ben yinede üzülüyorum..Benimle aynı sorunu yaşayanlar varmı aranızda :çok üzgünüm:
arkadaşlar abd ve ingilterede domuz eti satılan yere şarküteri ismi verilir.
eğer siz domuz eti satmayacaksanız, çerez,çikolata vb şeyler satacaksanız neden bakkal kelimesini kullanmıyorsunuz?
keşke kendi mesleği ile alakalı bir yer açsa idiniz.her köşe başı bakkal,market zaten.
sonuçta kendi yerleri olduğu için sanırım biraz daha erken işi bırakabilir
Ben diyorum ki kayınpederinde arada sırada orada durmaz mı? Bunda bişey yok ki.Bunun hastalığı var. İyi günü var kötü günü var o zmanlarda kim durucak dükkanda yani. Düşünülmüştür bu herhaldekaydirigubbakcemile5
Ben burda bir derdimi sorunumu payLaşarak rahatLamak istiyorum sen bana niye şarküteri keLimesi kuLLandın diyorsun iLginç...
Canım bende aynı durumları yasamıştım nişanlıyken
ve eşim derdi ki biraz anlayışlı ol yuva hazırlıyorum ikimiz için diye söylerdi.
Bende güzel günlerin yakın oldugunu söylüyorum sana biraz sabır canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?