Eşi tarafından ilgisizlikle suçlanan var mı?

meltemgul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2015
457
120
44
Başlıktan sonra ne yazacağımı bilemedim.Paylaşmak isteyenler ve çözüm önerilerini konuşalım

Benim eşim de bunu söyler. Benim de yapım bu mıc mıcc sevmiyorum:KK48:

:) aslında calısşmanın ve cocugun asıl sorumllugu olmanın onemını bılmıyorlar

cevabımı buraya yazayım meltemgul. yok böyle bir sorunum yani eşit mesafedeyiz. suçluyorsa siz de ilgilenin biraz o zaman demekki ilgisiz davranıyorsunuz ya da ilgiden bıktırın bi daha da istemez

bizimde 11 aylık oğlumuz var ama ilgisizlik konu olmadı hiç çünkü bebeğin her işini birlikte yapıyoruz dolayısıyla birlikte vakit geçirmiş oluyoruz şu an eşim batmanda biz ankaradayız babaya sürekli resim atıyoruz günümüzü anlatıyoruz ona soruyoruz falan böyle yani, çocuğu sadece kendi sorumluluk ve ilgi alanınız gibi görmeyin bence

Canım açık konuşayım , çocuğum yok ancak çocuk sahibi olunduğunda cinsel yaşamı büyük ölçüde sekteye uğratacağını düşünüyorum , sizde bu etkiyi yarattı mı öncelikle bebek sahibi oluşunuz ? Eğer yarattıysa eşinizin şikayetçi olduğu ama dile getiremediği ilgisizlik bu olabilir mi ? Ben cinselliğin çok büyük bir etken olduğuna inanıyorum evliliğin sağlığı açısından. Belki de yatak odanızı renklendirerek eşinizin şikayetlerini önleyebilirsiniz diye düşnüüyorum

Cinsel hayat elbette etkileniyor
Kuzum çalışıyor musun sen ? Yoksa bebek olduktan sonra çalışmayı bıraktın mı daha iyi ilgilenebilmek için ? Ev hanımı mıydın yada öncesinde de ? Senin eşin biraz nazlı gibi geliyor bana , bebeğiniz kısmetse büyüdüğünde biraz kreşe verecek yaşa getirdiğinde hayırlısıyla bence bir işe gir eğer çalışmıyorsan en azından madden kendi sorumluluğunu taşırsın. Çalışmayan kadınlarımızın söz hakkıyla çalışan kadınların söz hakkı - benim şahsi kanaatim - bence bir olmuyor , her ne kadar dile getirmese de erkek borcun harcın içinde sıkıntıya düştüğünde ilişki de bu durumdan nasibini alıyor , şu an kreşe veremem dersen eğer sana tavsiyem ( tahmin edebiliyorum ne denli zor olduğunu bebekle ilgilenmenin.. ancak yine de bir çizelge yaparsan kendine atıyorum saat 9da kalkıcam , evi toplıcam duş alıcam vs. gibi gibi daha kolay olur senin için de ne yapacağını bilirsin işler gerçekten programlı yapıldığında daha kolaylaşıyor ben öyle yapıyorum kendi açımdan ) eşin de eve geldiğinde sen işlerini bitirmiş , dinlenmiş duşunu almış olursun. Belki de adam şundan yakınıyordur misal - eve geldi , yemek yediniz kalktınız sen mutfağa geçtin sofrayı topladın, sonra gittin ütü yaptın, sonra gittin yarınki yemeği yaptın vs. vs. ilgisizlikten kastı bu da olabilir, bebeği de erken yatırsan en azından onun da uykusu düzene girer biraz , sen de onunla beraber sabahları erken kalkarsın akşam da eşinle sizin başbaşa vaktiniz kalır ? Hem de gün içinde işlerini hallettiğin için sen de hem zihnen hem bedenen daha rahat olursun. Bir bulaşık yıkamak kalır onu da sabah bile halledebilirsin? Cinsel anlamda da yanlış anlama canım sorumu da ne kadar sıklıkla beraber oluyorsunuz ki ? çok ayrıksa süreler belki de seni özlüyor olabilir ?

X