Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başlıktan sonra ne yazacağımı bilemedim.Paylaşmak isteyenler ve çözüm önerilerini konuşalım
Erkekler cocuk gibi ilgi beklerler eslerinden ,ilgilendigini belli etmen gerekiyor ilgisiz görünürsen sikayet ediyorlar ,cok ince bir denge kolay gelsin :)
Kuzum çalışıyor musun sen ? Yoksa bebek olduktan sonra çalışmayı bıraktın mı daha iyi ilgilenebilmek için ? Ev hanımı mıydın yada öncesinde de ? Senin eşin biraz nazlı gibi geliyor bana , bebeğiniz kısmetse büyüdüğünde biraz kreşe verecek yaşa getirdiğinde hayırlısıyla bence bir işe gir eğer çalışmıyorsan en azından madden kendi sorumluluğunu taşırsın. Çalışmayan kadınlarımızın söz hakkıyla çalışan kadınların söz hakkı - benim şahsi kanaatim - bence bir olmuyor , her ne kadar dile getirmese de erkek borcun harcın içinde sıkıntıya düştüğünde ilişki de bu durumdan nasibini alıyor , şu an kreşe veremem dersen eğer sana tavsiyem ( tahmin edebiliyorum ne denli zor olduğunu bebekle ilgilenmenin.. ancak yine de bir çizelge yaparsan kendine atıyorum saat 9da kalkıcam , evi toplıcam duş alıcam vs. gibi gibi daha kolay olur senin için de ne yapacağını bilirsin işler gerçekten programlı yapıldığında daha kolaylaşıyor ben öyle yapıyorum kendi açımdan ) eşin de eve geldiğinde sen işlerini bitirmiş , dinlenmiş duşunu almış olursun. Belki de adam şundan yakınıyordur misal - eve geldi , yemek yediniz kalktınız sen mutfağa geçtin sofrayı topladın, sonra gittin ütü yaptın, sonra gittin yarınki yemeği yaptın vs. vs. ilgisizlikten kastı bu da olabilir, bebeği de erken yatırsan en azından onun da uykusu düzene girer biraz , sen de onunla beraber sabahları erken kalkarsın akşam da eşinle sizin başbaşa vaktiniz kalır ? Hem de gün içinde işlerini hallettiğin için sen de hem zihnen hem bedenen daha rahat olursun. Bir bulaşık yıkamak kalır onu da sabah bile halledebilirsin? Cinsel anlamda da yanlış anlama canım sorumu da ne kadar sıklıkla beraber oluyorsunuz ki ? çok ayrıksa süreler belki de seni özlüyor olabilir ?Cinsel hayat elbette etkileniyor