- 25 Eylül 2017
- 159
- 272
- 53
- Konu Sahibi Queen mother
-
Yok malesef samsung öyle bi hesabımda yokI cloud hesabınız var mıydı ? Iphone ise otomatik atıyor resimleri pc ye ?
W
Yok malesef samsung öyle bi hesabımda yok
Telefon gitsin inanın hic üzülmüyorum telefona ama kızımın fotografları anıları gitti altınım param çalınsaydı ama gitmeseydi fotograflar o kadar üzüldüm agladım kiPirinç kavanozunda bir hafta on gün kadar bekletin.. Benim iphone, ekrani epey karanlık olsa da, açılmıştı... Ama sonra muhakkak oksitlenme yapar ve gider tlfn. Geçmiş olsun.
Denedim kurutuyorum kameranın nemi gidiyor bırakıyorum tekrar nem oluyor kuruyacak gibi degil makinede her yanı su almışSaç kurutma makinesiyle kurutmayı deneseniz?
Benimde tek ümidim o sabah tüm telefoncuları gezicemPirinç e koyup bekleyeceksiniz açılır ise 1 ümit hemen aktarım yapın pc ye kablosuyla
Inşallah açılır foto önemlikızınızın
Çıkmıyor batarya kapagı açılmayandan bu telefon bide fırında içi yanarr sıkça hiç kurtaramazsam fotograflarıBatarya kısmı çıkabiliyorsa çıkarıp deneyin. Düşük sıcaklıkta fırına bile atan varmış kurutmak İçin.
İNŞAALLAH kurtarırım tek dilegim o şuan ama sizinki benim telefon kadar suya maruz kalmışmıydı pekiHemen sonuc beklemeyin... On günde anca epey karanlık olarak açıldı tlfnum.. ve kurtarmistim birçok şeyi.. çünkü pirinç kavanozundaki o zamandan sonra ekran bir ay içinde yavaş yavaş daha parladı. Belki sizinde öyle olur ve kurtarirsiniz fotoları.
Anladım kurtarırsınız inşallah fotoğrafları.Çıkmıyor batarya kapagı açılmayandan bu telefon bide fırında içi yanarr sıkça hiç kurtaramazsam fotografları
İNŞAALLAH çok sagolunAnladım kurtarırsınız inşallah fotoğrafları.
Bir saat kadar çamaşır makinesinde yıkanmisti:)İNŞAALLAH kurtarırım tek dilegim o şuan ama sizinki benim telefon kadar suya maruz kalmışmıydı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?