• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi teyzemi aldatıyor

psikopat adama bak yaa ondanda vazgeçmezmiş ondanda:20: harem mi kuracakmış :19:
boşasın yaaa merak etmesin Allah herkesin rızkını verir kimse aç kalmaz

doğru söylüyosun canım el kol bağlayanbir durum işin kötüsü kadında evli benimde burda sizlere danışmak istediğim adamı vazgeçirmekiçin kadıncaz neyapıcak adamı vazgeçirsek no falan değişir kadında ulaşamaz belki bırakır,ayrıca eniştemin durumu iyi değil olanıda o kadına yediriyor
adamı vazgeçirmek için yapacağı bir şey yok.. bu kadından vazgeçsa başkaları çıkacak yapan gene yapar yani bu pişkinlikte bir zihniyete sahip olan adam için diyorum..madem öyle almasın kocasını eve yada bir müddet bir akrabaya sığınsın bu arada ufak tefek iş bulmaya çalışsın beni aldatan bir adamla oturmaktansa aç sefil kalmayı tercih ederim.. çocuklar içinse kız çocuğu annesini en iyi şekilde anlar hak verir bence..

teyzen iş bulmalı ilk olarak bence..kocasına muhtaç olarak hayatına devam etmesin..yazık hem kocası aldatıyor hemde muhtaç parasına..yani moral altüst olmuştur:(( yaşı büyük kızlar oğlu falan varsa onlar baamazmı teyzene? yada çocukları minikse ayrılsın nafaka alsın..ne bileyim vardır çözüm ya..

bende sizinle aynı fikirdeyim ben böyle bişiy yaşasam bir dakika durmam düzen kurana kadar ailemin yanında, daha sonra kendi ayaklarımın üstünde dururum elimde mesleğimde var girer çalışırım diyorum ama tabi herkesin şartları fikirleri farklı

kadın olarak çok üzülüyorum böyle olaylara.kadın olmak neden hep zor bu ülkede.neden her olumsuzlukta hep kadınlar eziliyor.genel anlamda söylüyorum eşlerimiz aldatır sineye çekmek zorunda kalırız,eşlerimiz döver kocamdır der evimizde otururuz.neden biz kadınları bukadar çaresiz bukadar erkeğe muhtaç yetiştirirler anlam veremiyorum.çok üzülüyorum böyle durumlarda ve yardıma ihityacı olan kadınlara yardım edemediğimiz için üzüntüm 1 kat daha artıyor:43:
teyzeniz adına üzüldüm.inşallah sorunları en kıs sürede çözebilirsiniz...

eniştenin belli bir maaşı geliri malı mülkü yok mu canım
teyzen boşansın nafakasını alsın.aldığı yetmiyorsa gerekirse çocuk baksın ama bu yüzsüz arsız adamın kahrını çekmesin:23:
bence kimse çaresiz değildir.yeter ki bazı zorlukları göze alabilelim
şu durumda teyzenin yerinde olsam hiç o kadına gidip kendimi küçük düşürmem:19:.zaten o gider başkası gelir önemli olan eniştenin değişmesi ama bu da çok zor
teyzen daha fazla gururunu ayaklar altına almasın hayattan korkmasın boşansın

kızlar hepimiz aynı fikirdeyiz sanırım boşanmasından yana fakat teyzem boşanmayı istemiyor bizde teyzeme boşan diye baskı yapamıyoruz açıkcası, yani boşanmanın haricinde başka çıkar yolu nedir bunu düşünüyoruz biliyorum onun yanında her geçirdiği gün dahada üzülüyor ama kendini hazır hissetmiyor ve söylediğim diğer faktörler nedeniyle boşanmayı düşünmüyor eşini yeniden kazanmaya çalışıyor yaptığının yanlış olduğunu bile bile

eniştenin belli bir maaşı geliri malı mülkü yok mu canım
teyzen boşansın nafakasını alsın.aldığı yetmiyorsa gerekirse çocuk baksın ama bu yüzsüz arsız adamın kahrını çekmesin:23:
bence kimse çaresiz değildir.yeter ki bazı zorlukları göze alabilelim
şu durumda teyzenin yerinde olsam hiç o kadına gidip kendimi küçük düşürmem:19:.zaten o gider başkası gelir önemli olan eniştenin değişmesi ama bu da çok zor
teyzen daha fazla gururunu ayaklar altına almasın hayattan korkmasın boşansın

malı mülkü falan yok canım maaşı var ayrıca ne olursa olsun boşansa nafakasını vermek zorunda

Son düzenleme:
kızlar hepimiz aynı fikirdeyiz sanırım boşanmasından yana fakat teyzem boşanmayı istemiyor bizde teyzeme boşan diye baskı yapamıyoruz açıkcası, yani boşanmanın haricinde başka çıkar yolu nedir bunu düşünüyoruz biliyorum onun yanında her geçirdiği gün dahada üzülüyor ama kendini hazır hissetmiyor ve söylediğim diğer faktörler nedeniyle boşanmayı düşünmüyor eşini yeniden kazanmaya çalışıyor yaptığının yanlış olduğunu bile bile

canım teyzen ne yaparsa yapsın eşini geri kazanması çok zor.hatta aksine enişten artık daha çok yüz bulur nasılsa bu kadın beni hiçbir şekilde bırakmıyor deyip aldatmalarına devam edecektir.teyzende kendi kendini yıprattığıyla kalır sağlığından olur yazık
tabi hayat onun hayatı ama ben bu durumda eşimi karşıma alıp konuşmazdım bile:50:

1. Mahkeme de uğraşamaz.
2. Maddiyatı yok.
3. Kadınlık duygularını insan sıfatındaki merhametsizin ayaklarına sermiş.
4. adamın kadınla konustuğunu bile bile aynı evde yüzyüze.
5. Kendi kızının psikolojisi zaten bozuluyor o evde daha ne kadar bozulsun?
6. Teyzen sağlıklı biri mi? Öyleyse neden iş aramıyor? O hayattan kurtulmak için temizlik bile yapabilir.
7 .Bunların hepsine karşı koyma gücü bulamadım ben teyzenizde insan savaşsa bi yolunu mutlaka bulur.
Bak 7 madde saydım haksız mıyım?
Teyzenizin düşüncesi şu bana göre; aman napcam hem çocuklarım hem ben aç kalırım, düzenim bozulur, nereye giderim şu olur bu olur diyip o kadını kocasını bırakmaya ikna ediyor.Malesef en çokda elalem ne der korkusu...
VE böyle kadınlarımızın ne yazıkki hayatı da fal programlarına kocamla düzelecek miyim diye atılan mesajlarla devam ediyor.
Valla çözümü ne sende, ne bizde, ne de başkasında! Teyzenizin kendisinde!

Son düzenleme:

Bakın yanlış şurada,kadın eşini yeniden kazanmak için hatalı olması gerek di mi?
Madem aldatan adam suçlu o,onun evliliği kurtarma çabası göstermesi gerek.
Ama adamın umrunda değil ki.
İnanın yardımcı olmak istiyorum ama yok yapamıyorum,başka birini tercih eden adamın elini mi bağlayacak şeyini mi?
Tövbe tövbe!

Bakın yanlış şurada,kadın eşini yeniden kazanmak için hatalı olması gerek di mi?
Madem aldatan adam suçlu o,onun evliliği kurtarma çabası göstermesi gerek.
Ama adamın umrunda değil ki.
İnanın yardımcı olmak istiyorum ama yok yapamıyorum,başka birini tercih eden adamın elini mi bağlayacak şeyini mi?
Tövbe tövbe!

aldatan adamın hiçbişeyi bağlanmaz o yapıcanı yine yapar

Kadınlar belli bir yaştan sonra boşanmayı göze alamıyor.Buna benzer şeyler çevremde de gördüm.Peki bu işe dur diyecek bir aile büyüğü yok mu ? Teyzenizin çocukları ne diyor bu duruma ? Bence enişteniz kendi kendine hatasını anlayıp vazgeçecek biri değil.Birilerinin ona haddini bildirmesi gerek, hoş bu da ne kadar etkili bir çözümdür tartışılır çünkü adamın kaybetme korkusu yok.Yine yapacaktır ama en azından teyzenizin gözüne aldatıldığını sokma rezilliği durdurulabilir.

ailede herkes bilmiyor bu konuyu sadece biz ve çocukları biliyor zaten yeni bi olay bu en azından biz yeni öğrendik, aile büyüklei bilmiyor zaten öğrenirse durum dahada karışır gibime geliyor, ayrıca çocuklar evli herkes tepkisini verdi ama şuanda herkes suskun annesine ayrıl falan kimse demiyor, sadece yanında 1 çocuğu var oda babasına tepkili ama evde hayat devam ediyor:50:

Diğer kadınla konuşmak niye? Kadın vazgeçse bile eniştenizin kafasının değişmeyeceği ortada. Gider başka birini bulur. Teyzeniz kaç yaşında bilmiyorum, eğer çok yaşlıysa maddi durumlardan dolayı ayrılmak istemeyişini anlarım ama çalışabilecek yaştaysa, yapması gereken şey de ortada bence.

Diğer kadınla konuşmak niye? Kadın vazgeçse bile eniştenizin kafasının değişmeyeceği ortada. Gider başka birini bulur. Teyzeniz kaç yaşında bilmiyorum, eğer çok yaşlıysa maddi durumlardan dolayı ayrılmak istemeyişini anlarım ama çalışabilecek yaştaysa, yapması gereken şey de ortada bence.

ilk önce adamla konuştu o beni arıyo falan demiş adam sonra kadınla gidip konuşmuş belki kadın aramazsa oda bırakır düşüncesiyle heralde ,ama kadın fena utanmış, teyzem 'o kadının yanımda öyle aşşağılık durumunu gördüm ya ölsem gam yemem' diyor.

Ben bu kadınların maddi imkanım olmadığından vs vs diye başlayan cümlelerine gıcık oluyorum. Hep bi bahaneleri var. Benim annem 45 yaşında hala temizliğe gidiyor iyi bi geliri var. Çok yoruluyor günde 3 saatten fazla yol gidiyor ama yapıyor. Ben işitme engelliyim üniversite okudum engelliyim diye sızlanmadım evde oturup kimseye yük olmadım. Mali müşavirlik staj sınavına hazırlanıyorum yüksek lisans da yapacağım inşallah. Bunları niye anlattım belli bir yaşa gelmiş mesleği olmayan kadınlar boşanamıyor bahanesine insanlar sığınmasınlar diye. Engelli olmaktan daha büyük bahane mi var o bile gurursuzca oturtmuyor insanı evde. Gurur çok önemli. Aldatan insanı ne yapacaksınız? İçtiğim bir bardak suyum olamaz öyle bir koca.

yatılı hizmetçilik bakıcılık veya çaycılık çok da yetenek ve eğitim gerektiren şeyler değil ama di mi bir ev hanımı için? bence bahane bulmak teyzenizin işine geliyor kusura bakmayın.
benimde halam aynı durumdaydı, boşandı. davayı açtıgında gelip bizde kaldı bi süre, iş bulana kadar, şimdi yatılı hizmetçilik yapıyor, gayet iyi bir maaşı var.
anlamam ki bu kadınları... gururlarından böyle işleri yapamazlar yapanları hor görürler, ama aldatılmak ve buna karşı koymamak hiç incitmez gururlarını...
ne ala memleket...

yatılı hizmetçilik bakıcılık veya çaycılık çok da yetenek ve eğitim gerektiren şeyler değil ama di mi bir ev hanımı için? bence bahane bulmak teyzenizin işine geliyor kusura bakmayın.
benimde halam aynı durumdaydı, boşandı. davayı açtıgında gelip bizde kaldı bi süre, iş bulana kadar, şimdi yatılı hizmetçilik yapıyor, gayet iyi bir maaşı var.
anlamam ki bu kadınları... gururlarından böyle işleri yapamazlar yapanları hor görürler, ama aldatılmak ve buna karşı koymamak hiç incitmez gururlarını...
ne ala memleket...

arkadaşım o kadın gururundan kibirinden çalışamam demiyoki kadın yeni ameliyatlı rahatsız oda zamanında ev temzliğine gitti merdiven sildi kimse kimseyi hor görmüyor ayrıca her insan bir değil kimi insan güçlüdür hayata kolay atılır kimisi kendini hazır hissetmez ben onun yaptığını savunmuyorum ama onu yargılamamam gerektiğinide biliyorum

fikrinizi almak istediğim konu şu kızlar eşi teyzemi aldatıyor ve teyzem bunu biliyor kahroluyor kadın ,o aptal kadını numarasından arayıp konuştu olmadı evini öğrendi ve yüzyüze konuştu olmadı, kadın inatla aramaya devam ediyor şuanda görüşmeleri devam eediyor şimdi ayrılsın bu kadar basit diyebilirsiniz ama onun için eşinden ayrıldıktan sonraki hayatı daha zor geçicek (maddi açıdan)başka yapabiliceği ne var size sormak istiyorum teyzemi çok seviyorum ve ona çok üzülüyorum:50:

ahhh canim sanki benim teyzemden bahsediyosun.benim teyzemde ayni ama aynisini yasiyo.3 tane cocuklari var cocuklarini enistemin tellindeki ask mesajlarini yakaldilar ama adamda utanma yokki.enistenm cok ah aldi bu ahlrin sonunda cocuuklarinda birtanesi feci sekilde trafik kazasi gecirdi oldu olecek diye bekledik ama cok sukur Rabbim onun bize bagisladi ama akillandimi hayi yine ayni tas yine ayni hamam.enistem olucak adamin doovme huyuda vardi bir kere eskiden dovunce dedem teyzemi aldi eve bir daha donnmiceksin dedi ben sana aslanlar gibi bakrim dedi sonra yine barisdilar ama ardi arkasi kesilmedi ne aldatmanin ne daygin hem teyzem buyuk cocugundan da ck cekiyo dedmin haberi yok iyi diye biloyio bir bilse teyzemi alir birdaha asla gndermez.ama isde salak teyyzem katlaniyo cekilcek hicbir tarfi yok hem aldatir hem dover hem kardeslerini akrabalrini teyzemden ve cocukarindan onde tutar birkere kardesi ortaligi karisdri ve enistem teyzemi onlarin yaninda dovmus.amannn bend dertliyim de canim bu konuda keske elimden birsey ge;sede yapsam zavlli teyzmin yuzu hic biryonden gulmedi.:5::5::5::5:Allah yardimcilari olsun canim nediyelim ki.senin teyzenin maddi sorulklari varmi benimkin oda yok ama elden birsey gelmiyokiiii....

Back
X