Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adamı vazgeçirmek için yapacağı bir şey yok.. bu kadından vazgeçsa başkaları çıkacak yapan gene yapar yani bu pişkinlikte bir zihniyete sahip olan adam için diyorum..madem öyle almasın kocasını eve yada bir müddet bir akrabaya sığınsın bu arada ufak tefek iş bulmaya çalışsın beni aldatan bir adamla oturmaktansa aç sefil kalmayı tercih ederim.. çocuklar içinse kız çocuğu annesini en iyi şekilde anlar hak verir bence..doğru söylüyosun canım el kol bağlayanbir durum işin kötüsü kadında evli benimde burda sizlere danışmak istediğim adamı vazgeçirmekiçin kadıncaz neyapıcak adamı vazgeçirsek no falan değişir kadında ulaşamaz belki bırakır,ayrıca eniştemin durumu iyi değil olanıda o kadına yediriyor
eniştenin belli bir maaşı geliri malı mülkü yok mu canım
teyzen boşansın nafakasını alsın.aldığı yetmiyorsa gerekirse çocuk baksın ama bu yüzsüz arsız adamın kahrını çekmesin
bence kimse çaresiz değildir.yeter ki bazı zorlukları göze alabilelim
şu durumda teyzenin yerinde olsam hiç o kadına gidip kendimi küçük düşürmem.zaten o gider başkası gelir önemli olan eniştenin değişmesi ama bu da çok zor
teyzen daha fazla gururunu ayaklar altına almasın hayattan korkmasın boşansın
kızlar hepimiz aynı fikirdeyiz sanırım boşanmasından yana fakat teyzem boşanmayı istemiyor bizde teyzeme boşan diye baskı yapamıyoruz açıkcası, yani boşanmanın haricinde başka çıkar yolu nedir bunu düşünüyoruz biliyorum onun yanında her geçirdiği gün dahada üzülüyor ama kendini hazır hissetmiyor ve söylediğim diğer faktörler nedeniyle boşanmayı düşünmüyor eşini yeniden kazanmaya çalışıyor yaptığının yanlış olduğunu bile bile
kızlar hepimiz aynı fikirdeyiz sanırım boşanmasından yana fakat teyzem boşanmayı istemiyor bizde teyzeme boşan diye baskı yapamıyoruz açıkcası, yani boşanmanın haricinde başka çıkar yolu nedir bunu düşünüyoruz biliyorum onun yanında her geçirdiği gün dahada üzülüyor ama kendini hazır hissetmiyor ve söylediğim diğer faktörler nedeniyle boşanmayı düşünmüyor eşini yeniden kazanmaya çalışıyor yaptığının yanlış olduğunu bile bile
Bakın yanlış şurada,kadın eşini yeniden kazanmak için hatalı olması gerek di mi?
Madem aldatan adam suçlu o,onun evliliği kurtarma çabası göstermesi gerek.
Ama adamın umrunda değil ki.
İnanın yardımcı olmak istiyorum ama yok yapamıyorum,başka birini tercih eden adamın elini mi bağlayacak şeyini mi?
Tövbe tövbe!
Diğer kadınla konuşmak niye? Kadın vazgeçse bile eniştenizin kafasının değişmeyeceği ortada. Gider başka birini bulur. Teyzeniz kaç yaşında bilmiyorum, eğer çok yaşlıysa maddi durumlardan dolayı ayrılmak istemeyişini anlarım ama çalışabilecek yaştaysa, yapması gereken şey de ortada bence.
yatılı hizmetçilik bakıcılık veya çaycılık çok da yetenek ve eğitim gerektiren şeyler değil ama di mi bir ev hanımı için? bence bahane bulmak teyzenizin işine geliyor kusura bakmayın.
benimde halam aynı durumdaydı, boşandı. davayı açtıgında gelip bizde kaldı bi süre, iş bulana kadar, şimdi yatılı hizmetçilik yapıyor, gayet iyi bir maaşı var.
anlamam ki bu kadınları... gururlarından böyle işleri yapamazlar yapanları hor görürler, ama aldatılmak ve buna karşı koymamak hiç incitmez gururlarını...
ne ala memleket...
fikrinizi almak istediğim konu şu kızlar eşi teyzemi aldatıyor ve teyzem bunu biliyor kahroluyor kadın ,o aptal kadını numarasından arayıp konuştu olmadı evini öğrendi ve yüzyüze konuştu olmadı, kadın inatla aramaya devam ediyor şuanda görüşmeleri devam eediyor şimdi ayrılsın bu kadar basit diyebilirsiniz ama onun için eşinden ayrıldıktan sonraki hayatı daha zor geçicek (maddi açıdan)başka yapabiliceği ne var size sormak istiyorum teyzemi çok seviyorum ve ona çok üzülüyorum![]()