• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi varikosel ameliyatı olan varmı hangi hastane ve ne kadar fiyatı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Am
canım total sayı 17 milyon yazıyo bu arkadaşa yorum yaptıysan eğer

maşallah canım yaa bizim sayı nerdeyse 4 kat fazla sizden ama gebelik oluşmadı hala demekki nasip kısmet bu işler Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşAllah darısı başımıza
amin canım rabbim inşallahh verir sabır herseyın başı olmamasındada vardır elbet bir hayırr bizim bitek o yazdığım sperm sonucu var bıtek onu yaptık baska yapmadık zatenn hayırlısıı

Canim sperm sayiniz yuksek seviyede 100 milyon spermi var esinin sadece ileri hareketliliği %5 hareketlilikte sorun varmis sizin birde morfoloji de 100 milyon spermin %50 si hareketsiz geri kalan %50si ise toplam hareketlilik gosteriyor .... Yani %5 asil hareketlilik olan değer hamile kalmama yetmiş.. Tadini cikar gebeliginin 6 ay sonunda bu %5 hareketlilik sahada yükselir ameliyatın etkisiyle[/QUOTE
Rabbim isteyen herkese versin biz bikere yaptık sperm testını doktr ılk gsterdgmzde tekrar ıstemstı aslnda belkıde farklıydı ama ugrasp yapmdık amelıyt oldu esım hemen

Am

amin canım rabbim inşallahh verir sabır herseyın başı olmamasındada vardır elbet bir hayırr bizim bitek o yazdığım sperm sonucu var bıtek onu yaptık baska yapmadık zatenn hayırlısıı
Rabbim gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşAllah hepimize

1bucuk yıllık ewliyim arkadaslar ve yenı uye oldum. Takıp edıodum ama yenı uye oldum. Kısa anlatmak gerekırse herkes gıbı cocuk ıcın doktora basvurduk bende bi sorun cıkmadı esımde varikosel.cıktı bu yuzdende spermler dusuk hareketı ve sayısı.ameliyat gerekıyo mikro cerrahi olucak daha ıyı sonuc alabılmek ıcın ucret 1500 sylendı fakat fazla geldi bize daha uyguna yaptıran varmı ve hangı hastanede bılgı verırsenız cok sewınırım lutfen :KK43:
Merhaba bu konuda zeytinburnunda santeplus var 1milyar taksitte yapiliyor ilgililer inan super

1bucuk yıllık ewliyim arkadaslar ve yenı uye oldum. Takıp edıodum ama yenı uye oldum. Kısa anlatmak gerekırse herkes gıbı cocuk ıcın doktora basvurduk bende bi sorun cıkmadı esımde varikosel.cıktı bu yuzdende spermler dusuk hareketı ve sayısı.ameliyat gerekıyo mikro cerrahi olucak daha ıyı sonuc alabılmek ıcın ucret 1500 sylendı fakat fazla geldi bize daha uyguna yaptıran varmı ve hangı hastanede bılgı verırsenız cok sewınırım lutfen :(
Ozel hastanede 250 tl
ameliyat 25 dk surdu
emekli sandigi

kızlar mrb.benim esim 7 ay önce ameliyat oldu.3.2 mm le ameliyat olmustu.cift tarafli.7 aydir hamile kalamayinca tüp bebege baslayalim dedik.4 yıldir bekliyoruz zaman kaybettik yeteri kadar diye.sayimiz 1 milyondu ameliyat sonrasi 3 milyon oldu.tüp bebek doktoru ameliyat raporunu görünce renkli doppler istedi.veeee sol taraf 4.3 mm olmus.yani nuksetmis ve daha da buyumüs.ikinci kez ameliyat yolu görundü anlicagniz.ümraniye devlet hast.mikro cerrahi yontemiyle yapiyomus ameliyati.ordan gun almayi dusunüyoruz.ama bu sürecte ilk denememizi yapalim diyo esim.yani gunü bekle,ameliyat sonrasini bekle falan bayaa uzun sürec.dün basladık tedaviye.bnde de 10 mm lik myom cikti.iyi huylu dedi dr.bakalim dosya yi hazirliyoruz yavas yavas.yarin da ameliyat icin gidicez hast.ye.ģun gelene kadar ilk denemeyi yapariz kismetse.varikosel varken tüp bebek yaptirmak ne kadar dogru bi yol o da tartisilir tabii

esı umraniye de mikro cerrahi ile ameliyat olan var mi aranizda acaba

3 senedir evliyim 2 senedir istiyoruz sonunda bu cmt KLİNİK varikosel teşhisi kondu solda 3.5 mm.KLİNİK NE DEMEKSE ARTIK:(
MEMORİAL HASTANESİ 1000 TL dediler mikrocerrahi yöntemce cmt olacağız artık hayırlsı dua bekliyorum kızlar

allah yadimcimiz olsun canim hepimizin de insaallah.hayirlisi olsun hakkinizda ,hakkimizda...

İzmir Şifada oldu eşim geçen hafta mikrocerrahi yöntemi ile. 930tl sgk. Solda 3.derece varikosel :(

Kızlar eşim ameliyat oldu iki hafta oldu ama bugun hamile oldugumu öğrendım doktor bıze asılama bıle olmaz demişti cok şükür cok saskınım cok mutluyum allah herkese nasip etsinnn
canım hamıle olmana cok sevındım detaylı yaza bılırmısın eşın varıkosel amalıyatı oldumu once fılm mı cekıldı ve daha sonra hangı hastaneye gıtdınız ve fıyatı nedir

kızlar mrb.benim esim 7 ay önce ameliyat oldu.3.2 mm le ameliyat olmustu.cift tarafli.7 aydir hamile kalamayinca tüp bebege baslayalim dedik.4 yıldir bekliyoruz zaman kaybettik yeteri kadar diye.sayimiz 1 milyondu ameliyat sonrasi 3 milyon oldu.tüp bebek doktoru ameliyat raporunu görünce renkli doppler istedi.veeee sol taraf 4.3 mm olmus.yani nuksetmis ve daha da buyumüs.ikinci kez ameliyat yolu görundü anlicagniz.ümraniye devlet hast.mikro cerrahi yontemiyle yapiyomus ameliyati.ordan gun almayi dusunüyoruz.ama bu sürecte ilk denememizi yapalim diyo esim.yani gunü bekle,ameliyat sonrasini bekle falan bayaa uzun sürec.dün basladık tedaviye.bnde de 10 mm lik myom cikti.iyi huylu dedi dr.bakalim dosya yi hazirliyoruz yavas yavas.yarin da ameliyat icin gidicez hast.ye.ģun gelene kadar ilk denemeyi yapariz kismetse.varikosel varken tüp bebek yaptirmak ne kadar dogru bi yol o da tartisilir tabii
canım Allah yardımcınız olsun pekı eşin amalıyat olucakmı benım eşımde varıkosel dan subhe edıyoruz once fılm mı ıstedıler fıyatı ne kadardı

3 senedir evliyim 2 senedir istiyoruz sonunda bu cmt KLİNİK varikosel teşhisi kondu solda 3.5 mm.KLİNİK NE DEMEKSE ARTIK:KK43:
MEMORİAL HASTANESİ 1000 TL dediler mikrocerrahi yöntemce cmt olacağız artık hayırlsı dua bekliyorum kızlar
C anim benim eşimde sizle aynı tarihlerde ameliyat oldu hamilelik gerçekleşti mi ne durumda siniz merak ettim

:110::anneadayı::KK46::110:
C anim benim eşimde sizle aynı tarihlerde ameliyat oldu hamilelik gerçekleşti mi ne durumda siniz merak ettim
hayır canım 3 . ayımız geride kaldı.. ama yok..
siz de durumlar nasıl ...biz h.çsonu tekrar spermiyogram yaptırcaz.

Amelyttn snra olmadı bnm. Eşim amelyttyken bn hamileymişim zatn cnm. Allhn tkdri güneşlide oldu amelytı

Bizimde medicanada oldu 8 ay önce ama hala gebelik gerçekleşmedi, Değerler düzeldi ama olmuyor. Pazartesi rahim filmi çekileceğim ama iyice bunaldım artık 2 Yıldır beklemekten.

Back
X