Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım ya doktorumuz bizede 1 yıl içerisinde olmazsa direk tüp bebek yaptırın dedi. sizin değerleriniz nasıldı ?
Bizim = 1cc - 27.000.000
Hareketli = % 10
Morfoloji = % 2
Tüp bebek olayından çok korkuyorum inşşallah bu değerlerimiz yükselir... Alllah normal yoldan hamile kalmayı nasip eder inşallah.
Canım bu arada hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....
Sağol bedefcim...Bebeğini kaybetmene çok üzüldüm inşallah kısa zamanda tekrar hamile kalırsın...
Bizim değerlerimiz çok mu düşük acaba doktor bize neden öyle söyledi ( tüp bebek yaptırın diye )... Ameliyattan sonra değerler düzelirmi ?
canım bizim gittiğimiz ilk dr kadın doğumcuydu benim için gidecektik aslında ben çünkü tedirgin olmuştum acaba bende bişi varmı diye ilk eşim için sperm testi yapıldı.o ilk testte bizede dr direkt tüp bebek yapıcaz dedi benim sanki başımdan aşağı kaynar sular döküldü.dr un karşısında tutamadım kendimi ağladım ve eşimde karşımda duruyordu.eşimin mesleğinden dolayıankarada gata tıp fakültesinde tedavi olabiliyorduk oraya gittik drlr birsürü tahlih yaptılar ilaç verdiler hem tahlil yapılıyodu hemde ilaçlarla duruma bakılıyordu.sperm sayısı dahada düşmeye başlayınca profösöre gönderdiler.o bi bakışta anladı varikosel dedi bizimde sol taraftaydı zaten genelde öyle olurmuş amelyattan sonra 6 ay bekliceksiniz dedi ilaç falan vermediler.dediğim gibi 5 aysonra hamiş kaldım keçi boynuzuda yedirmiştim amelyat olana kadar ama tabi bi faydasını göremedik amelyattan sonrada hiçbirşey kullanmadık.ama 6ıncı ayda tekrar bi test yapacaktık daha vaktimiz olmadı şuan izmitteyiz tayinimiz buraya çıktı burdada pek eşimin imkanı olmuyo.bakalım fırsatını bulunca gideceğiz...
Arkadaşlar eşim 20 gün önce varikosel ameliyatı oldu. Sperm sayısı ve hareketliliği düşüktü. Eşi varikosel ameliyatı olupta normal yolla hamile kalan var mı aranızda... Lütfen bana yardım edin morale ihtiyacım var...Çok üzgünüm çoook
canım benim eşimde varikosel ameliyatı oldu ve ben 2 ay sonra hamile kaldım doktorumuz bu konuda çok tecrübeliydi bize 3 ay süre verdi testleri tekrarlamadan 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim şimdi 2 tane çok şeker çocuğumuz var. inşallah ev kısa zamanda allah sizede nasip eder :1hug: