• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimde varikosel bende de amh düşüklüğü var

arilanki_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2025
1
0
1
25
2 yıllık evliyim. çocuk düşünmeye başladık ve şubat ayında eşimd bende muayene olduk. eşimin sperm sayısı 16 milyondu ancak ileri hareketi biraz düşük olduğu için doktoru bi takviye verdi 1 ay sonra tekrar sperm testi yapıldığında sperm sayısı 48 milyon olmuş ancak ileri hareketi arttığı halde hala yeterli değil. 2. derece varikosel ile ameliyat oldu 2 hafta önce. ben 26 yaşındayım ancak adet düzensizliğim var ve yumurta rezervlerim düşmeye başlamış. sorum size şu çevresinde varikosel ameliyatı olup gebe kalan var mı varsa eğer kaç ayda gebe kaldılar. bu konuda önerileriniz var mı

Çevremde varikosel ameliyatı olup 6-7 ay sonra müjdeli haber veren de var. 1 yıl sonrasında değerleri daha çok düşmüş tüp bebek yapan ama olumsuz olan arkadaşım da var. Bu tamamen erkek faktörlü değil ki. Herkesin durumu farklı. İnşallah sizin ve tüm isteyenlerin en kısa sürede kolayca sağlıkla olur

2 yıllık evliyim. çocuk düşünmeye başladık ve şubat ayında eşimd bende muayene olduk. eşimin sperm sayısı 16 milyondu ancak ileri hareketi biraz düşük olduğu için doktoru bi takviye verdi 1 ay sonra tekrar sperm testi yapıldığında sperm sayısı 48 milyon olmuş ancak ileri hareketi arttığı halde hala yeterli değil. 2. derece varikosel ile ameliyat oldu 2 hafta önce. ben 26 yaşındayım ancak adet düzensizliğim var ve yumurta rezervlerim düşmeye başlamış. sorum size şu çevresinde varikosel ameliyatı olup gebe kalan var mı varsa eğer kaç ayda gebe kaldılar. bu konuda önerileriniz var

2 yıllık evliyim. çocuk düşünmeye başladık ve şubat ayında eşimd bende muayene olduk. eşimin sperm sayısı 16 milyondu ancak ileri hareketi biraz düşük olduğu için doktoru bi takviye verdi 1 ay sonra tekrar sperm testi yapıldığında sperm sayısı 48 milyon olmuş ancak ileri hareketi arttığı halde hala yeterli değil. 2. derece varikosel ile ameliyat oldu 2 hafta önce. ben 26 yaşındayım ancak adet düzensizliğim var ve yumurta rezervlerim düşmeye başlamış. sorum size şu çevresinde varikosel ameliyatı olup gebe kalan var mı varsa eğer kaç ayda gebe kaldılar. bu konuda önerileriniz var
Benim eşim de amilyat geçirdi ve 7. Ayında dün gebelik testiyle öğrendim . şükürler olsun

Back
X