Eşi VARİKOSEL amelyatı olupta hamile kalan var mı?

Merhaba aranıza yeni katılıyorum malesef benimde eşim mart 11 de ameliyat oldu ve dr bu ay kontrole gittiğimizde ilaç verdi ileri hızlı yürüyen sperm sayımız sıfır ve hareketsiz %70 siz biz ne yapmalıyız :(

Kızlar merhaba,eşim temmuzda varikosel ameliyatı oldu tek taraflı.ameliyata girmeden önce test istemişlerdi,sonuçlarıda aşağıda.temmuzdan daha iki ay oldu biliyorum çok erken ama off ne biliyim işte kafam çorba gibi,morfolojiside %1 çıkmıştı.
ayy dua edin kızlar hepimiz hayırlısıyla alalım bebişleri kucağımızaaaaaa

SONUÇ NORMAL DEĞER

Konsantrasyon (mil/ml) : 25 mil/ml (>15 mil/ml)

Motilite

% A (hızlıhareketli) :20 (A+B>%32 veya A+B+C>%40)

% B (yavaşhareketli) :20

% C (yerindehareketli) :12

% D (hareketsiz) :48

Vitalite (%) :

canım benimde eşim temmuz 26 da varikosel oldu dr 6 ay bekle olmazsa tekr testlere başlıcaz dedi.ben 5 ay sonra hamiş kaldım.ama tabi bebeğimi düşürdüm.tabi bu eşimden dolayı değil tamamen benim yüzümden.(aklına takılmasın diye söyledim).6 ay daha beklemen gerek canım.
Rabbim ne güzel tekrarını nasip etmiş size darısı biz olmayanlara inşallah
Bu genelininiz normal yollami gerçekleşti kaçınci bebek bu annesi

Benimde eşim Temmuz 2017 ayının sonlarında (Temmuz 28-29 gibi) ameliyat olmuştu,Ekim 2017 de de hamile olduğumu öğrendim. (iki üst kutucukta zaten sonuçlarını yazmıştım).ve mart 2018 de de 24 haftalık bebeğimi kaybettim.(Varikosel ile bir ilgisi yok) bebeğin gelişimi durmuştu,takdiri ilahi.Şimdi bir daha ne zaman olur,hamile kalırım bilmiyorum.Üzülmeyin arkadaşlar,Rabbim geleceği zamanı biliyor.

Benimde eşim Temmuz 2017 ayının sonlarında (Temmuz 28-29 gibi) ameliyat olmuştu,Ekim 2017 de de hamile olduğumu öğrendim. (iki üst kutucukta zaten sonuçlarını yazmıştım).ve mart 2018 de de 24 haftalık bebeğimi kaybettim.(Varikosel ile bir ilgisi yok) bebeğin gelişimi durmuştu,takdiri ilahi.Şimdi bir daha ne zaman olur,hamile kalırım bilmiyorum.Üzülmeyin arkadaşlar,Rabbim geleceği zamanı biliyor.
Rabbim inşallah tekrarını nasip eder canım vardır bu yaşadığımız sıkıntılarda da bi hayır
Yakın yada uzak çevremizde görüyoruz duyuyoruz allahım hayırlı evlatlar versin geç olsun da güç olmasin

Rabbim inşallah tekrarını nasip eder canım vardır bu yaşadığımız sıkıntılarda da bi hayır
Yakın yada uzak çevremizde görüyoruz duyuyoruz allahım hayırlı evlatlar versin geç olsun da güç olmasin
Amiinnn amiinnn canım benim.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşallaahh

Rabbim ne güzel tekrarını nasip etmiş size darısı biz olmayanlara inşallah
Bu genelininiz normal yollami gerçekleşti kaçınci bebek bu annesi
Evet canım konu üstünden baya geçmiş ama ameliyattan tam 12 ay sonra sağlıklı bi gebelik geçirdim oğlumu aldım kucağıma 3.5 yıl sonra ikinci oğlumu şimdide 5 yıl geçti 3. Oğlum geliyo hepsi doğal yolla canım arada bi düşüğüm ve dış gebeliğimde oldu onu atlamıyım

Evet canım konu üstünden baya geçmiş ama ameliyattan tam 12 ay sonra sağlıklı bi gebelik geçirdim oğlumu aldım kucağıma 3.5 yıl sonra ikinci oğlumu şimdide 5 yıl geçti 3. Oğlum geliyo hepsi doğal yolla canım arada bi düşüğüm ve dış gebeliğimde oldu onu atlamıyım
Rabbim evlatlarinizi size bağışlasın acılarını göstermesin
Sağlıcakla inşallah tekrar alırsınız bebeğinizi
Sagolun vakit ayırıp cevap verdiğimiz için ıns isteyen herkes anne olur

Konu güncel kalsin moral olsun diye yazayım dedim
Eşimden 1 gün önce ayni dr ameliyat olan arkadaşının eşi hamile kalmış bu benide çok mutlu etti darısı bizlere inşallah
Normal yolla hamile kaldı
Ameliyat tarihi 9 ocak 2018

Benim 9 ay oldu ameliyat olalı eşim ama yok bakalım
Inşallah en kısa zamanda bizlerede nasip eder canım
Eşimin 2 arkadasi ameliyat oldu 3 ay içinde gebelik oldu
Biri 7 yıllık evli
Biri 2 yıllık
Zamanı var demekki
Ameliyat sonrası spermiyogram testleriniz nasıl çıktı peki düzelme var mi

Back
X