Eşi varikosel olanlar yardım edebilir mi

EGE333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2021
483
222
53
37
Bugün elle muayene etti doktor varikosel teşhisi koydu 3 gün sonra film çekilecek 6 aydır hamile kalmaya çalışıyorum şimdi ameliyat olma durumu var spemlerii kalitesini etkileyeceğini söyledi doktor OLSADA olmasada işimiz zor bu şartlar altında çocuk sahibi olma durumumuz nedir? Kafayı yemeden yardımcı olurmusunuz

Benim bir komşumun eşi de böyleydi. Ameliyat oldu. Doktor aşılama bile tutmaz demişti. Sonra hamile kaldı. Bebeği var. Yaşları 30un üstü: veren de Allah alan da..

Bugün elle muayene etti doktor varikosel teşhisi koydu 3 gün sonra film çekilecek 6 aydır hamile kalmaya çalışıyorum şimdi ameliyat olma durumu var spemlerii kalitesini etkileyeceğini söyledi doktor OLSADA olmasada işimiz zor bu şartlar altında çocuk sahibi olma durumumuz nedir? Kafayı yemeden yardımcı olurmusunuz
Benimde eşim2021 Şubat ayında ameliyat oldu 3 ay boyunca doktorun önerdiği vitamini kullandı 3.ay kontrolü de iyi geçti ve ben ameliyatın 3.ayında hamile kaldım ama kimyasal gebelikmiş şimdi Allah. Nasip ederse deniyoruz siz de sıkmayın canınızı ben öncesinde 1 yıl boyunca hamile kalmaya. Çalıştım gerçekten yıpratıcı bir süreçti ama sağlığımız yerinde olsun önemli olan o sonrası nasipse olur elbette

Benimde eşim2021 Şubat ayında ameliyat oldu 3 ay boyunca doktorun önerdiği vitamini kullandı 3.ay kontrolü de iyi geçti ve ben ameliyatın 3.ayında hamile kaldım ama kimyasal gebelikmiş şimdi Allah. Nasip ederse deniyoruz siz de sıkmayın canınızı ben öncesinde 1 yıl boyunca hamile kalmaya. Çalıştım gerçekten yıpratıcı bir süreçti ama sağlığımız yerinde olsun önemli olan o sonrası nasipse olur elbette
Bu 6 aya ha tuttu ha tutacaklar nasıl geçti anlamadık hatayı ilk gidip kontrol olmamakta yaptık 🤷‍♀️ ama herşey Nasip diyorum artık isteyen herkese rabbim versin bu cuma genel testleri eşime yapılacak umarım ameliyat noktası olmaz olırsada
Bizde 6 aydır ama hatayı ilk gidip kontrol olmamakta yaptık ha tuttu ha tutacak diye zaman su gibi geçti🤷‍♀️ ben o kadar takmıyorum ama eşim yıkıldı 2 gündür moral olarak çöktü çocuk çok istiyor bende onun sağlığını istiyorum🙏 dediğin gibi sağlık olsun gerisi olur sizede nasip olsun çocuk inş.

Back
X