canım iyi şeyler düşün, iyi şeyler olur inşallah. ben artık yalan söylemeyen insan olmadığını düşünüyorm. bende aynen senin gibi diyordum. ne olursa olsun dürüst olsun diye o da hep ben başkasına yalan söyleyebilir ama sana söylemem. gözüme bakınca anlarsın diyordu. ama beni ayak üstü iyi uyutmuşlar. benimkide malatyalıydı. aman allah ım bilmiyorum, onlar kadar sinsini görmedim ben. dışarıdan bakınca he he kızım, canım cicim ama içleri o kadar kötü niyet dolu ki. ben iyi niyetli insanların içinde büyüdüğüm için hiç kötü düşünmedim. ama evlendiğimi anlamadan beni eşimden ayırdılar. şimdi boşanma sürecindeyiz. bakalım hayırlısı. işallah sende çok mutlu olursun.Sanirim bende annemin kaderini tasiyacagim:) Babam gencken cok sinirliydi, simdi yine hemen cabuk sinirlenir ama hemende gecer siniri, saman alevi gibidir. Birde genelde maddi konularda annem cekip cevirmistir evi, babam pek anlamaz o islerden, son bir kac senedir anlamaya basladi. Annemde hep derdi erkek hangimiz anlamadim:) Yoksa cok evine sadik, cok sahiplenici, iyi bir babadir. Bu arada kendisi karadenizli degil, sivaslidir:)
Sürekli erkegin görevini almak kadini yipratiyor biraz, bilmiyorum benimki nasil olacak bu konuda. Ama simdiden farkediyorum biraz benim üstüme atiyor gibi, en ufak yapabilecegi bir isi bile bana soruyor, sen yap diyor, oysa kendiside yapabilir, yapamadigindan degil. Benim tek istedigim sadik olmasi ve ne olursa olsun hic yalan söylememesi. Evlendigimizde bu ikisinden biri eksik olursa, benim o sekilde yasamam cok zor. Allah yinede büyük söyletmesin, herkesin gönlüne göre versin.
Kaynanam cok sakin birine benziyor ama tam olarak tanimiyorum, uzaktayiz birbirimize. Kayinbabam gencken kaynanama cok cektirmis, ama simdi pamuk gibi olmus adam. Birazda korkuyorum, gencliginde cok ceken kaynanalar bazen ogullarininda eslerine cektirmelerini istiyorlarmis. Birde tek evin tek oglu.
canım iyi şeyler düşün, iyi şeyler olur inşallah. ben artık yalan söylemeyen insan olmadığını düşünüyorm. bende aynen senin gibi diyordum. ne olursa olsun dürüst olsun diye o da hep ben başkasına yalan söyleyebilir ama sana söylemem. gözüme bakınca anlarsın diyordu. ama beni ayak üstü iyi uyutmuşlar. benimkide malatyalıydı. aman allah ım bilmiyorum, onlar kadar sinsini görmedim ben. dışarıdan bakınca he he kızım, canım cicim ama içleri o kadar kötü niyet dolu ki. ben iyi niyetli insanların içinde büyüdüğüm için hiç kötü düşünmedim. ama evlendiğimi anlamadan beni eşimden ayırdılar. şimdi boşanma sürecindeyiz. bakalım hayırlısı. işallah sende çok mutlu olursun.
canim benim ya nerdeyse ayni kaderi paylasiyoruz...bende bosanma sürecindeyim...ve evlendigimi anlamadim..4 ay sürdü...
bizim gibi iyi niyetli insanlar karsindakinin bu derece kötü niyetli olabilecegini ihtimal bile veremiyor...aklina gelmeyen insanin basina geliyor. neye ugradigini sasiriyorsun..
Benim eşimde elazığlı ama çokta gelenekçi değildir ben de çok rahat yetiştim giydiğime karışmaz minimide bikinimide giyerim.
Ailesinede o kadar çok düşkün değildir ama birde çok küçükken ayrılmışlar oradan büyük şehirde büyümüş okumuş aileside son derece modern insanlardır.
Belkide benim şansıma iyi bir aile denk geldi .
aslında yorum yaparken erkeğin kendi memleketinde yaşayıp yaşamadığna bakılmalı belki bizimkilerde başka şehre taşınıp oraya yerleşmiş olsalar ister istemez hayat tarzlarında değişiklik olacaktr.....keşke bizimklierde taşınsalarmış bu kadar geri kalmazlardı bari:):)
bu işin içinde bi iş var CADIARZU acaba şikayetçi olmayanlardamı oyladı naptı iyi okumamışlarda olabilir.
evlende gör anyayi konyayi..kaydirigubbakcemile3
canım iyi şeyler düşün, iyi şeyler olur inşallah. ben artık yalan söylemeyen insan olmadığını düşünüyorm. bende aynen senin gibi diyordum. ne olursa olsun dürüst olsun diye o da hep ben başkasına yalan söyleyebilir ama sana söylemem. gözüme bakınca anlarsın diyordu. ama beni ayak üstü iyi uyutmuşlar. benimkide malatyalıydı. aman allah ım bilmiyorum, onlar kadar sinsini görmedim ben. dışarıdan bakınca he he kızım, canım cicim ama içleri o kadar kötü niyet dolu ki. ben iyi niyetli insanların içinde büyüdüğüm için hiç kötü düşünmedim. ama evlendiğimi anlamadan beni eşimden ayırdılar. şimdi boşanma sürecindeyiz. bakalım hayırlısı. işallah sende çok mutlu olursun.
Hadi canim ya. Su aileler neden cocuklarinin evliliklerine karisirlarki anlamam. Ben cok fazla söz veren erkegede güvenmiyorum. Ben yapmam, etmem diyenden korkuyorum. Genelde ici disi bir olanlarin baslari hep sorunlu olur acik sözlü olduklarindan, hersey dillerindedir, adam sakasina ben sana su kötülü yapacagim der ama yapmaz, ve asil adam gibi olanlarda onlardir, ici disi birdir. Seninde hakkinda hayirlisi buymus demekki canim. Allah birseye bir yerde dur diyor, onu bitiriyorsa emin ol gerisinin daha kötü olacagini bildigi icin durduruyor. Bende iyi düsünmeye calisiyorum ama insan etrafindakileri görünce cok etkileniyor. Insan evladi olsun, icinde Allah korkusu fazlasiyla olsun.
bende artık aynen senin gibi düşünüyorum. söz kadar onu hayata geçirmekte önemli. benimkide neler vadediyorduü hayallaerimin üstünü birde sevdim be çok sevdim. ama sevmek yetmiyor. iyi insan demek iyi eş demek değil. rabbim özü sözü bir, merhameti olan kişilerle karşılaştırsın hepimizi.
bende artık aynen senin gibi düşünüyorum. söz kadar onu hayata geçirmekte önemli. benimkide neler vadediyorduü hayallaerimin üstünü birde sevdim be çok sevdim. ama sevmek yetmiyor. iyi insan demek iyi eş demek değil. rabbim özü sözü bir, merhameti olan kişilerle karşılaştırsın hepimizi.
Bizimkide okumusdu, kendisi mühendisdi.... okul egitimiyle alakasi felan yok...odun odun kalir...aile egitimi önemli olan....armutda dibine düsüyor genelde...siz yag cekmeyin bakalim kocaniza neler oluyor Allah korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?