Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketEşi ve Ailesinden Şikayetçi Olanlar! Anket Yapıyoruz! Eşiniz Nereli?
kimse alinmasin litfen...ben güney doguluyum e$im karadenizli...e$im çok iyi bir insan ama ben karadenizliler kadar ayrimcilik yapan kendilerini begenen insan görmedim (hepsi için geçerli degil) $imdiye kadar tanidigim karadenizlilerin çogu böyle ve aile arasinda bulundugum zaman çok yabanci hissediyorum kendimi benneyaptımki
kimse alinmasin litfen...ben güney doguluyum e$im karadenizli...e$im çok iyi bir insan ama ben karadenizliler kadar ayrimcilik kendilerini begenen insan görmedim (hepsi için geçerli degil) $imdiye kadar tanidigim karadenizlilerin çogu böyle ve aile arasinda bulundugum zaman çok yabanci hissediyorum kendimi benneyaptımki
al bendende okadar....benim esimde karadenizli..8 senedir evliyim ama aile icinde hala yabanci gibiyim...bende yozgatliyim buarada...kendince yakinlik göstermek icin gereksiz hediye almaya calisirlar.kiyafet falan..zaten aldiklarinin hicbirinide beyenmem... ben onlarin hediyesini deyil sicakligini samimiyetini istiyorum..en güzel hediye o olacak benim icin ama nerdee..
Ben Konya diye biliyorum en çok şikayet edilen ama bakalım neresi çıkacak sonuçlardan. Eşim ve ailesi İstanbullu hatta göçmenler ve severim kendilerini.
Duyumlarıma göre Konya diyorum ailemde sevmez Konyalıları.
bende konyalıyım doğma büyüme ama yerlisi değilim
aslında bulgaristan muhaciriyiz
konyanın adetlerini pek bilmeyiz yapmayızda
ama eşim yerli konyalı
gören nereli die sorar illa çünkü çok sıcak samimidir
ve evimize gelen herkese deli olur ne yedireceğini şaşırır
özellikle annem kesinlikle konyalıya kız vermicem diodu (büyük konuşmuş)
gidip konyalı buldum:))) ama annemi bile utandırdı eşim
çok seviyorum eşimi yedirmeyi gezdirmeyi giydirmeyi çok sever
misafir perverdir ve beni hiç ezdirmez her zaman korur kollar
ama görümcelerim tam bi konyalılar hepsinden illallah ettim
ama eşim onlarla da görüştürmüyor beni nerdeyse 5 aydır yüzlerini görmüyorum
göz görmeyince gönül katlanıyor :)))
Ankaralıları hiç sevmezdim ankaralılara gelin oldum.Asla Ankaralıyla evlenmem derken
Birden içlerine düştüm.
Şükür yinede eşim ailesinden bambaşka bir adamda ortayı buluyoruz.
başlığı açan kişi zaten konya birinci olcak demişti hep biliyorum malımın huyunu
ee uzun zamandır yorum yoktu burda, canlandıralım gari topici. topu topu 522 kişimiyiz hatunlar hadiii yokmu arttıran?? :)
Ankaralıları hiç sevmezdim ankaralılara gelin oldum.Asla Ankaralıyla evlenmem derken
Birden içlerine düştüm.
Şükür yinede eşim ailesinden bambaşka bir adamda ortayı buluyoruz.
benden bitane daha :))) bende bilmezdim ankaralıların böyle olduğunu :)) anlamış oldum ama iş işten geçti.. gerçi candas ında dediği gibi benim eşimde sanki onlardan değilmiş gibi yinede bazen kayıyo sempatiksalakcinni