Eşi ve kendi covid geçirip hamile kalan var mı ?

denisada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
270
297
103
Merhabalar herkese,Nisan ayında covid gecirdim ilaç kullanmada atlattim Mayısta da eşim geçirdi (aslında zatürre başlangıcı dendi testi de negatifti ama benden temaslı olduğu için emin olamadılar) .İlacın yarısını kullandı antibiyotikle birlikte.Haziranda da hamile kaldım ve şu an içimde bir şüphe beni kemirip duruyor acaba sağlıklı bir gebelik mi diye henüz keseninici ve kalp atışı belli olmadı .Birkac doktora danıştım ama covid henüz yeni bir durum olduğu için bununla ilgili bir çalışma yok dediler .Aramızda benim durumumda olan var mı merak ettim.

Sonuçta bitmiş gitmiş bi hastalık bence bebeğine bi zararı olabilecek durum yok dert etme

Bir arkadaşım covid geçirdi, covid ilacı aldı. Meğer o zaman bir aylık hamile imiş çok korktu aldırmayı bile düşündü. Ama doktorlar hiçbir sorun olmadığını dedi. Şu an 4 aylık sanırım hamile sağlıkla devam ediyor hamileliği...evet hala çok korkuyor ama doktorlar bir ay sonra bebeğin beyin sinirleri vs oluşuyor diyor sadecs Ekstra fazla doktor kontrolünde.

Sağolun icim rahatladı ,benim etrafımda hiç böyle bir örnek yok çok tedirgin olmuştum sağolun yazdığınız için

Arkadaşım covid olup hemde ilac falan hep kullanmisti 3 hafta sonra hamile olduğunu öğrendi. O da çok üzüldü acaba birşey oldu mu diye ama çok şükür gebeliği sağlıklı ilerledi, bebekte de bir sıkıntı olmadi. 2 hafta sonra doğum yapacak.

Ne güzel cok sevindim ,sağ salim kavussunlar inşallah size de çok teşekkürler

Herkese selamlar benim de bir sorum olacak. İki gündür kuru öksürük ve halsizliğim bar 6 haftalık hamileyim, test yaptırmaya korkutorum pozitif çıkacak diye. Ama bugün gidip yaptıracağım. Hamileyken covid olan var mı aranızda? Nasıl ilerliyor süreç?

Öncelikle geçmiş olsun ,inşallah degilsinizdir pozitif çıkarsa da endişelenmeyin benim komşum 6 aylıkken geçirdi hiçbir ilaç kullanmadan evde atlattı bebeği de sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi 2 aylık oldu bile

Çok sağolunUmarım çıkmaz

Ben ve eşim geçirdik onun ardından gelen ay gebe olduğumu öğrendim. Ilaclari da kullanmıştık

Çok geçmiş olsun bebeğiniz sağlıklıdır umarım,her kontrol öncesi bir stres sarıyor beni acaba olumsuz birşey duyacak miyim diye hayırlısı olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…