Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki goruntu olarak çok belli mi senin buyuk olduğun... Bu cevapları aldıktan sonra yorum yapıyim4-5 yas var cnm :)
Annem bazen kiziyo bazen gülüp geciyor. Halaminda esi kendisinden 4-5 yas kücük, ona cekmissin diye gülüp gecer. Korkum karsi aile ne der acaba?
Görüntü olarakta cok fark yok, yasimi göstermem genelde herkes beni 3 yas falan kücük zanneder gercek yasimdan. Bu arada yasim 25, yeni 25ime bastim bi ay oldu.peki goruntu olarak çok belli mi senin buyuk olduğun... Bu cevapları aldıktan sonra yorum yapıyim
Yorumunuz icin cok sagolun. Baslangicta cok takmistim yas farkini ama zamanla önemi kalmiyor. Peki esinizin ailesi bu durumu nasil karsiladi?canım benimde eşimle aramda yaş farkı var, yani ben ondan 3 yaş büyüğüm. 4 yıllık bir evliliğimiz var elbetteki kavgalarımız oluyor fakat hiçbiri yaş fakımızla alakalı değildi. zaten erkekler sakal bıyık olunca daha yaşlı gösteriyorlar. benim eşim birazda kilolu o da yaşını büyük gösteriyor. ilk başta ailemle tanıştırdığımdada yaş farkımızı direk hiç çekinmeden söylemiştim. bence ben kendimden emin kararımın arkasında durup bunu hiç problem etmediğim için ailemde etmedi bugüne kadar. hatta bazen ben dalga geçiyorum su küçüğün falan gibi takılıyorum ailemizin yanındada herkes gülüp geçiyor. erkekler daha çabuk yaşlanıyor heleki birde baba olunca bir yavaşlıyorlar hayatın eski hızı tutkusu kalmıyor o yüzden genç erkek daha iyi tabi bu işin şakası ama bence erkek büyük kadın büyük hiçbi farkı yok. bizimki sadece toplumsal yargı. öyle görmüşüz öyle gidiyor gibi. ama artık hayat çok farklı böyle basit şeylere takmamak lazım karşılıklı anlaşmak aşk uyum bunlar daha önemli. inan evlilikte tuvaleti kullanırken klozet kapağını kaldırması bile (kusura bakmayın biraz açık oldu) yaş farkından daha önemli:)
dolayısıyla o da 20-21 dir heralde.. Aslında şu yaş olayı kişiden kişiye değişir. Hem goruntu hemde kişilik,tavır uyumunuz varsa ve siz zaten bu durumu unursamıyoranız bnce ortada bi sorun yok gibi.. Ama bnm kişisel tercihim erkeğin bayandan en az 3-4 yaş buyuk olması. Bnce ancak dengge oluşuyo.. Tabi sizin bunu uygun gormeniz bnce sorunları ortadan kaldırır,ayrıcs goruntu olarakta aradakş yaşı ele vermiyorsanız sorun yok gibiGörüntü olarakta cok fark yok, yasimi göstermem genelde herkes beni 3 yas falan kücük zanneder gercek yasimdan. Bu arada yasim 25, yeni 25ime bastim bi ay oldu.
Aynen kimi begendiysem yada kim beni begendiyse hep yasi benden kücüktü. Sonunda kaptim bi citirBenimde şansıma hep küçükler denk geliyor yaşımı göstermiyorum sanırım ondan. :) Bende bu gidişle çıtır koca alıcam
Tek korkum aileler. Daha dogrusu onun ailesi. Benim annem kabulleniyo gibi. Karsi tarafin yas farkindan henüz haberi yok.dolayısıyla o da 20-21 dir heralde.. Aslında şu yaş olayı kişiden kişiye değişir. Hem goruntu hemde kişilik,tavır uyumunuz varsa ve siz zaten bu durumu unursamıyoranız bnce ortada bi sorun yok gibi.. Ama bnm kişisel tercihim erkeğin bayandan en az 3-4 yaş buyuk olması. Bnce ancak dengge oluşuyo.. Tabi sizin bunu uygun gormeniz bnce sorunları ortadan kaldırır,ayrıcs goruntu olarakta aradakş yaşı ele vermiyorsanız sorun yok gibi
Aynen kimi begendiysem yada kim beni begendiyse hep yasi benden kücüktü. Sonunda kaptim bi citiri
onlar beni tanımadan olaya mesafeli yaklaşmışlar sanırım direk bilmitorum ama tahminim o yönde. ama tanıştıktan sonra zaöamla samimiyetimiz arttı yani aynı yaştada olsak aynı şekilde ilerlerdi bu prosedür. en öenmlisi eşiniz ve sizin emin olmanız çekinceniz olmaması o güven ailelerede yansıyor ve herşey çözülüyor.Yorumunuz icin cok sagolun. Baslangicta cok takmistim yas farkini ama zamanla önemi kalmiyor. Peki esinizin ailesi bu durumu nasil karsiladi?
valla aile konusunda bişey diyemem. Çok değişik insanlar var. Sevgilinizle konuştunuz mu bu konuyu. Ailesinin tepki vereceğini filan soluyo muTek korkum aileler. Daha dogrusu onun ailesi. Benim annem kabulleniyo gibi. Karsi tarafin yas farkindan henüz haberi yok.