- 16 Eylül 2017
- 7.441
- 13.762
- 248
Eski konularımı hatırlayan varsa yaz tatili diye memlekete dönmem için bizimkilerin yapmadığı duygu sömürüsü ,etmediği hakaret kalmamıstı. Neyse gönülleri olsun diye 2 haftadır yanlarındayım bugün dönüyorum. Allah var yukarıda hiçbir seyime karismadilar desem yeridir, kavga bagris cagris hakaret olmadan sakin bir tatildi. Ama ben çok bunaldım yani ne kadar iyi olsalar da o şehirde artık bir hayatım yok,hiçbir arkadaşım yok,kafama göre çıkıp gezemiyorum,istediğimi giyemiyorum,istediğim gibi davranamıyorum, hobilerimle ilgilenemiyorum,. Kısacası onların gönülleri olsun diye kendim olamıyorum. asıl hayatımı özlüyorum.Bir de şimdi tatile gidildi ailecek herkes çiftti ben tektim yakın bir akrabamızında nişanı oldu. Benimkiler de bu defa alttan alttan evlenme fikrini bana aşılamaya çalıştı. Halbuki gerek geçmiş ilişkilerimdeki kalp kırıklıkları gerek geçmişte yaşadığım ailesel sorunlar ben evlilik fikrinden çok uzağım. Şimdi de Ağustosta ne zaman geleceksin demeye başladılar. Gitmeyi hiç istemiyorum bir kere gidiş geliş bana en az 4bin olacak maaşımın yarısı borçlarım var şimdi gideceğim tam maddi olarak toparlayacağım Kasım'da bir daha gel diyecekler hooopp gene bi 4bin çıkacak cebimden. Artık her tatilde yanlarına gelmeyeceğimi kabul etsinler istiyorum. Ama bunu da kimseyi kırmadan anlatmak istiyorum. Onlara o şehirde artık bir hayatım olmadığını sıkıldığımı anlatınca da üzülüyorlar. Ne yapacağım ne yapmam gerekiyor?